• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HANOUCHThe Ascent
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ELECTRICKOTA: Kazde ma neco.

Na te MSFT Store verzi zase dosud nefunguje DLSS.

Dal jsem tomu pauzu, nez si to opravi. A co jsem pochopil, tak si jeste pockam. Nevadi, stejne mam ted furu prace.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LAUNCHER: hmm to jsem si měl asi nechat ten winstore, když mám objednanej ten xboxx
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ELECTRICKOTA: Zatim ne.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LAUNCHER: takže PC Win Store a PC Valve si spolu taky nezahrajou?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    _KOFILA_: urcite to pujde. Vlastne je to uplne stejny, jako kdyz bys streamoval zalozku v Chrome. Hrajes klasicky v prohlizeci na full screen pres F11. OBS jsem nezkousel, ale Bobesovi jsem ze startu ukazoval, jak xCloud funguje a mel jsem to pusteny pres to Nativni Twitch studio a bezelo to v klidu, respektive tak, jak mi dovolil streamovat starej procesor, kterej tam mam. Jinak u xcloud streamu s bere akorat trochu graficka karta, ale jinak je to nenarocny.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NAGASAWA: zkousel jsi u toho pustit obs? da se to streamovat?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    BOBESH: Ma to cross play mezi Xbox a PC, pokud to je na tom PC přes Game Pass nebo Microsoft Store.

Nemá to cross-play mezi Steam a Microsoftem. Autoři by rádi i cross-play mezi MSFT a Steam, ale je jich 12ks a není to priorita.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_: ja na xboxu prave. ja myslel, ze to ten cross platform ma, ale vidim, ze ne e :/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    _KOFILA_: Tak to udělej stejne jako ja a porid si xcloud za 29 korun na měsíc a po 3 měsících zkusebky ho zrus. Vyzkousis si stream “technologii”, stejne jako za par 12 minut s Willemem Dafoe a pak tomu das sbohem.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    _KOFILA_: Steam cross platform s MS pro ascent nema viz tady:
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: na cem to hrajes? kdyz si to poridim na steamu ma to ceossplatform? a seganaga se prida? s novou postavou? nejaky vecer s cajem, dymkou, backorama a dekou? coz? nemame uz na to vek?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ELECTRICKOTA: 4.8GB/s je rychlost čtení po dekompresi, raw čtení je 2.4GB/s

Xbox Series SSD hard drive storage explained, from Storage Expansion Cards to speed and size • Eurogamer.net
    https://www.eurogamer.net/articles/xbox-series-ssd-expansion-card-size-speed-price-6300
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    TRAGED: mno 5,5 gbps má, aspoň takovou informaci jsem převzal od kluků z Digital foundry, kteří oba xbox y rozebírali
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ELECTRICKOTA: Nema. XSX má taky cca 2.6 GiB/s disk. PS5 má 5 GiB/s disk.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Říkali jste si, jak by Ascent vypadal jako fps? Ja jo.

FIRST PERSON MODE! How to unlock free camera in The Ascent
    https://youtu.be/JCKrMsRh5FA
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LAUNCHER: Taky zkusím se podívat až budu doma
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ELECTRICKOTA: LAUNCHER: Zkousim to na vytahu mezi Warrens a HighStreet. Task Manager mi pri jizde timto vytahem ukazuje pro The Ascent 0 MB/s.

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ELECTRICKOTA: Vetsina OS vyuziva nevyuzitou RAM jako cache. Mam 64GB.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam