• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HANOUCHThe Ascent

Diskuze pro Top-down akční RPG hru Ascent ve stylu cyberpunku.

The Ascent je akční RPG videohra na téma cyberpunku vyvinutá švédským nezávislým herním studiem Neon Giant a vydaná společností Curve Digital pro Microsoft Windows, Xbox Series X/S a Xbox One.

The Ascent Guides Archives | Fextralife
    https://fextralife.com/tag/the-ascent-guides/
    rozbalit záhlaví
    ELECTRICKOTA: hele ne kazdej jsme stejnej. Mam novou 120hz 55 oled s hdr10 a krome toho, ze ve hrach pak nic nevidim nijak uzaslej nejsem ;)

Raytracing jsem ofc uz taky v nemalo hrach videl, ale nejaky odrazy proste moc neregistruju. Nezahral bych si hru jen proto, ze ma raytracing, nelaka me to.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    AVATAR: HDR je hodně o hadrvéru, na kvalitní OLED TV ten rozdíl je bombový, na obyč LCD si ho nevšimneš. Raytricing je finální stádium fotorealismu, na full RT stále není výkon, ale využívat odrazy a ambientní osvětlení je správná cesta za zvýšením kvality obrazu.
    ELECTRICKOTA: to mi rikali o hdr taky a mam ho vypnuty :D
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    AVATAR: Ale umíš, jednou zapneš a už nechceš nic jinýho ;)
    ELECTRICKOTA: ja plesam hlavne z designu a naky efektici me moc nevytrhnou. Tyhle pojmy jako raytracing znam, ale ve hre je neumim identifikovat :)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    AVATAR: A myslím si že raytracing je jen bohužel na PC, a tan tam taky vypadá moc mocně ;)
    NAGASAWA: taky jsem to zkousel a 4k to nebylo ani nahodou. Nehlede na obcasny fragmenty. Ale je mozny, ze to pres pc bezi lip.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    AVATAR: mně to bezelo v plny palbe na optice a hral jsem to s gamepadem pres hdmi v telce.
    NAGASAWA: dobra rada k zahrani si za kazdou cenu, ale ja bych si zrovna ascent nechal na konzoli. Ten vizual za to stoji a stream je precijen ztratovej.
    ELECTRICKOTA: jj ja mam dvojcata, takze to byl taky deal breaker :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ELECTRICKOTA: tak slo mi o to, abys mohl hrat dneska vecer v coopu. Jinak to samozrejme muzes resit kdykoliv pohodlne pres Xbox
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    NAGASAWA: Proč platit když k novýmu XBOXu je na tři měsíce zdaram, a co jsem koukal tak i k ovladači je tam taky myslím 10dní ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ELECTRICKOTA: udelej to jako ja. zaplat si na dva mesice za 29,- zkusebni verzi GamePassu a budes tak mit moznost hrat Ascent z PC v xCloudovy verzi normalne spolu s lidma, kteri maji xbox. Nemusis tu hru ani instalovat. Click, hrajes. Pak predplatny zrus, anebo si ho nech pro Xbox, az ti prijde.
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    ja mam Ascent Steam verzi, ale hral jsem to na legionu s ovladacem z XSX :-D ... na te klavensnici/mysi bych to nedal tak pohodlne (jestli vubec...)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    AVATAR: me tam laka split screening, kterej bohuzel na PC umrel :)
    ELECTRICKOTA: to jsem rikal taky a stejne tak tuna lidi okolo a vetsina jich ted drti packy na gamepadu z pohodli gauce :)

Je to bezhlucny, levny, pekelne rychly a it just works. Ale to sam uvidis. Anebo taky ne, pro nekoho je ucit se ve ctyriciti s gamepadem porod. Ale ja to dal! :)

No nic, jsme OT, sorry.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    AVATAR: Já byl vždycky PCčkář, a vždycky budu, ale potřebuju někam vypakovat synka, a když vezmu v potaz ceny grafik tak je XBOXX naprosto skvělej deal.
    ELECTRICKOTA: to ti preju, je to paradni masinka.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    AVATAR: trebas, po Vánocích bude i ten xbox ;)
    ELECTRICKOTA: skoda, tak treba nekdy jindy neco nejak jinak mozna :)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---

"The Ascent is crossplay compatible, but only between Xbox One/Series X|S users, and those playing on PC via the Xbox app.

Unfortunately, if you’re trying to play with a friend who’s playing on PC with a Steam version of the game, you cannot crossplay with those playing on Xbox consoles.

The reason for this? Simply put, Xbox has created an ecosystem that covers both its consoles, and playing games purchased through the Microsoft Store, or via the Xbox App/Game Pass."

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam