• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HANOUCHThe Ascent
    ELECTRICKOTA: hele ne kazdej jsme stejnej. Mam novou 120hz 55 oled s hdr10 a krome toho, ze ve hrach pak nic nevidim nijak uzaslej nejsem ;)

Raytracing jsem ofc uz taky v nemalo hrach videl, ale nejaky odrazy proste moc neregistruju. Nezahral bych si hru jen proto, ze ma raytracing, nelaka me to.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    AVATAR: HDR je hodně o hadrvéru, na kvalitní OLED TV ten rozdíl je bombový, na obyč LCD si ho nevšimneš. Raytricing je finální stádium fotorealismu, na full RT stále není výkon, ale využívat odrazy a ambientní osvětlení je správná cesta za zvýšením kvality obrazu.
    ELECTRICKOTA: to mi rikali o hdr taky a mam ho vypnuty :D
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    AVATAR: Ale umíš, jednou zapneš a už nechceš nic jinýho ;)
    ELECTRICKOTA: ja plesam hlavne z designu a naky efektici me moc nevytrhnou. Tyhle pojmy jako raytracing znam, ale ve hre je neumim identifikovat :)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    AVATAR: A myslím si že raytracing je jen bohužel na PC, a tan tam taky vypadá moc mocně ;)
    NAGASAWA: taky jsem to zkousel a 4k to nebylo ani nahodou. Nehlede na obcasny fragmenty. Ale je mozny, ze to pres pc bezi lip.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    AVATAR: mně to bezelo v plny palbe na optice a hral jsem to s gamepadem pres hdmi v telce.
    NAGASAWA: dobra rada k zahrani si za kazdou cenu, ale ja bych si zrovna ascent nechal na konzoli. Ten vizual za to stoji a stream je precijen ztratovej.
    ELECTRICKOTA: jj ja mam dvojcata, takze to byl taky deal breaker :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ELECTRICKOTA: tak slo mi o to, abys mohl hrat dneska vecer v coopu. Jinak to samozrejme muzes resit kdykoliv pohodlne pres Xbox
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    NAGASAWA: Proč platit když k novýmu XBOXu je na tři měsíce zdaram, a co jsem koukal tak i k ovladači je tam taky myslím 10dní ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ELECTRICKOTA: udelej to jako ja. zaplat si na dva mesice za 29,- zkusebni verzi GamePassu a budes tak mit moznost hrat Ascent z PC v xCloudovy verzi normalne spolu s lidma, kteri maji xbox. Nemusis tu hru ani instalovat. Click, hrajes. Pak predplatny zrus, anebo si ho nech pro Xbox, az ti prijde.
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    ja mam Ascent Steam verzi, ale hral jsem to na legionu s ovladacem z XSX :-D ... na te klavensnici/mysi bych to nedal tak pohodlne (jestli vubec...)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    AVATAR: me tam laka split screening, kterej bohuzel na PC umrel :)
    ELECTRICKOTA: to jsem rikal taky a stejne tak tuna lidi okolo a vetsina jich ted drti packy na gamepadu z pohodli gauce :)

Je to bezhlucny, levny, pekelne rychly a it just works. Ale to sam uvidis. Anebo taky ne, pro nekoho je ucit se ve ctyriciti s gamepadem porod. Ale ja to dal! :)

No nic, jsme OT, sorry.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    AVATAR: Já byl vždycky PCčkář, a vždycky budu, ale potřebuju někam vypakovat synka, a když vezmu v potaz ceny grafik tak je XBOXX naprosto skvělej deal.
    ELECTRICKOTA: to ti preju, je to paradni masinka.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    AVATAR: trebas, po Vánocích bude i ten xbox ;)
    ELECTRICKOTA: skoda, tak treba nekdy jindy neco nejak jinak mozna :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam