Rychle PC vs XSX, stav par mesicu zpet, aktualne netusim. Na XSX jsem to zacal hrat na dovolene, dohral doma na PC.
Nahravani:
XSX pain ve vytahu a v taxiku. Na PC vlezete do vytahu a vylezete ven na dalsim patre. Taxi cca polovicni casy oproti XSX. Tohle jsem si myslel ze bude XSX resit, ale bohuzel, IMHO malo RAMky.
Ovladani:
Na XSX pro me bylo prvni setkani s pavoukem problem na normal. Proste se pred nim spatne utika a zaroven presne miri na nej. Je tam v podstate nutnost pouzivat ty zbrane, ktere se sami domiruji.
Na PC jsem vahal mezi normal a hard a to jsem se nijak zvlast nesnazil. Trefuje se uzasne, protoze mys.
Grafika:
Na XSX nejvic mrzi nedetailni textury, coz na velke TV rusi. Je to proste mazle. Ve vytahu extremne mazle, az smesne. Soudim dle me 75" TV, muze byt ze na mensich televizich to neni tolik poznat. Krome teda toho vytahu, tak se dejou (dely?) strasne veci.
Na PC je pak super RT a zvlast DLSS. U Ascent jako snad uz vsude plati, ze DLSS vypada lepe nez native.
(Srovnani komfortu nerozumim, prace na PC me zivi, umerne tomu jsem zainvestoval do kresla u PC)