• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBOpaddleboarding
    TIKVIK
    TIKVIK --- ---
    Btw. nechce zde někdo lehounké carbon pádlo? Zbavuji se svého miláčka. Sloužil dobře. Oproti hliníkovým typům je to nepopsatelný rozdíl ve váze a konečné výdrži a efektivitě pádlování.

RSZ
    RSZ --- ---
    TIKVIK: sbalení supervýhoda, ale taky to znamená nafukovat a nemít možnost zamknout.. kdyby ty pevný paddleboardy nebyly tak drahý, tak už ho mám
    TIKVIK
    TIKVIK --- ---
    SMUDLAK: Taky si myslím. Ono je to takový hybrid sport - možnost zavadit o mnoho vodních sportů. Po roce uvidíš co ti vyhovuje, kde chceš extendovat, co tě baví či nebaví. Zlepšíš techniku a stabilitu. Pozďeji se řeší jestli budeš sjíždět řeky, jezdit na vlny, nebo jet flatwater na čas atp. Jestli je to dovolenkový nástroj, nebo zvyšovač kondice, četnost kdy můžeš jezdit a nezasahuje ti to do tvého live work rytmu atd. Já začal touringem a přeorientovávám se na racing a postupně kupuji tvrdé prkno. Nicméně možnost sbalení je supervýhoda, jedeš a zpátky se vracíš vlakem. Já začal dělat okruhy a jezdím to jako jediný kondiční sport. Ale zas mám vodu 3min od baráku.. 3děti mi jiný mód moc neumožňují i když už jsem dceři taky koupil nafukovačku. Jinak zapřemýšlej ještě o Carbon pádlu - investice 4-5tis. Těžký pádlo může být taky hodně naprd. A snad poslední, bacha, je to těžce návykové:)
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    SMUDLAK: Není třeba, zbytečnej krám navíc
    RSZ
    RSZ --- ---
    SMUDLAK: kdybych chtěl sedadlo tak si koupím kajak:)
    SMUDLAK
    SMUDLAK --- ---
    Diky moc, vypada skvele! Jen to vypada, ze nema sedadlo. Mme kamarad tvrdi, ze mit sedadlo je strasna vyhoda. Co si o tom myslite vy?
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    TIKVIK: To vypadá dobře a cena taky fér
    TIKVIK
    TIKVIK --- ---
    SMUDLAK: Otázkou je na co, kam. Kategoriemi jsou Allround, Touring, Racing a další třeba na divočejší vodu atd. Allround je univerzální, ale když budete chtít jet dál než kilometr, může vás to začít štvát. Krátká prkna hůře dřží směr a jsou pomalejší.
    SMUDLAK
    SMUDLAK --- ---
    Zdravim, mate nekdo prosim doporuceni na bazar s paddleboardy? Pripadne rovnou i s tipem na paddleboard pro zacatecnika -cca 100kg. Premyslim nad timto: https://paddleboardy.heureka.cz/paddleboard-bestway-65350-hydro-force-oceana-convertible/?#prehled/
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Muze pls nekdo doporucit nejaky rozumny usek Sazavy na klidnou jizdu s ditetem vsede? Vcera jsme jeli skoro od Mandy po Hlasku a hrozne me sraly ty useky, kde je min vody a je nutne prenaset.

Diky!
    TIKVIK
    TIKVIK --- ---
    Jezdí zde někdo racing pevné prkno?
    MATROX
    MATROX --- ---
    MIE: myslím že bude úplně v pohodě stačit i pro muže, pokud nemá 190cm a 105kg
    důležitá je zejména tloušťka paddlu, minimálně 15cm a to váš splňuje
    MIE
    MIE --- ---
    Ahoj, měla bych úplně začátečnický dotaz. Chceme koupit synovi(10let) na blbnutí paddle: https://www.insportline.cz/38950/paddleboard-s-prislusenstvim-aquatone-wave-10-6
    muž říká, že když už, tak větší, aby mohl plout taky :-)
    Paddleboard s příslušenstvím Aquatone Wave Plus 12.0 - inSPORTline
    https://www.insportline.cz/38954/paddleboard-s-prislusenstvim-aquatone-wave-plus-12-0

nevíme co chceme, ale chceme rozhodně nafukovací :-) :-)

díky za případné rady
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Nebuď cimprlich! Pravá zábava začíná na vratkém sportovním paddlu v říjnu večer na Labi bez neoprenu:-D
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    DYNK: Tak záleží, jakej to je úsek...ale prostě bych to zkusila, no...když se udržíš na vlnách na moři, tak už bys něco na řece ustát mohl.
    MATROX
    MATROX --- ---
    LOOKASH: ten z decathlonu má rolovací uzavírání, vydrží to tak dvě minuty max. než do toho pomalinku začne téct voda, tak pokud baťůžek spadne do vody a za chvilku ho vyndáš tak je to ok, ale pokud třeba kousek uplave tak už to asi moc nepomůže, řešení je ještě citlivé věci dát do freshky a tu do baťohu, pak máš 100% jistotu.

Nejlepší řešení je sehnat freshku přesně pasující do to decathlon baťůžku a ten vzduch ve freshce drží baťoh nad hladinou i bez bójky.
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    v lidlu maj kdyztak taky nepromokavy batohy za par korun, mam ho a je uplne v pohode, davam to i na motorku obcas
    RSZ
    RSZ --- ---
    LOOKASH: já jsem asi opatrnější na kanoi než na paddleboardu, ten nepřevrátíš (teda nepočítám moře), takže mi stačí přivázaný vak a na telefon pouzdro (opět decathlon), abych mohl fotit..
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    RSZ: no nejakej vodotesny a hlavne plovouci vak mam v planu poridit...
    Asi ani nemusi byt nejak extra veliky - staci na doklady/telefon/klice (to co nechci nechavat na brehu). Jen nevim jak moc verit treba tomu 5l z Decathlonu....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam