• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBOpaddleboarding
    RSZ
    RSZ --- ---
    PULKA: guma tam není, chytím to k D kroužku úplně na špici a madlu jedním popruhem, který jinak slouží k balení paddleboardu, že to nabere občas vodu neřeším, je to jen batoh

PULKA
    PULKA --- ---
    RSZ: Diky :) a az tam dopredu mas gumy?

Musim to ozkiuset nekde na sucho, mam takovej ten touringovej paddleboard (a jeste jenom 10’4, protoze jsem drobna), takze sice prostor na veci tam je, ale jak je spicatej a neni tak tlustej jako takovy ty “obycejny”, tak clovek relativne lehce nabere na spic (a mam pocit, ze zkousky fancy otocek prislapnutim konce paddlu ho muze i otocit ;)). Asi vymyslime, jak to poskladat do druhyho vetsiho, zatim se vracime a davame do auta, reka jeste nebyla.
    RSZ
    RSZ --- ---
    PULKA: batuzek viz foto zde [RSZ @ paddleboarding] pumpa je zarolovaná do batohu a je chycený úplně na špici popruhem, sjel jsem tak i docela dálku
    RSZ
    RSZ --- ---
    v sobotu jsem si z paddleboardu udělal základnu na celý den a tenhle chladící box tam hezky pasuje:)

PULKA
    PULKA --- ---
    Reku jsme zatim odlozili, ale byli jsme vcera asi od 18 v piskovne Dobříň u Roundnice nad Labem a bylo to super - piscitej vstup, cista voda, celkem klid na brehu a pak dal šjen asi tri lidi na paddleboardu, Labute, kajky a dalsi ptaci u brehu. Na paddleboard a koupani fakt super :) Parkoviste nezpevneny, vstup zdarma, byly tam popelnice na odpadky.
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    PULKA: Zmackany/slozeny na spici pod gumou. Vak na obleceni nevozim, takze dam pumpu do batohu, ten zmackam pod gumu a jeste tam nacpu pantofle a lahev vody. Nebo si musis poridit detskej paddle jako nakladni vozejk za svuj paddle :)))
    PULKA
    PULKA --- ---
    Diky moc! Hodim si to postupne na mapu a uvidime, jak to stihnem rpojezdit.

Akorat - co delate s tema batuzkama? Jsou velky jako krava. Mame 20l vaky na obleceni a spol, vejde se tsm mozna pumpa, ale ten batoh tezko. Jak to vozite nalozeny?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Viděl jsem pár lidí jet od Slapské přehrady směrem na Štěchovice (viz Svatojánské proudy). Ten kaňon je tam krásný (a asi se dá jet i chvílema ve stínu), trampské osady, chatky, skály atd.
    Obojí dostupné busem, ze Štěchovic na Smíchov to jezdí docela často. Popř. by se dalo auto zaparkovat ve Štěchovicích, popojet busem do Třebenic ke Slapské přehradě.
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    PULKA: Jak pisou ostatni Vltavu z Vraneho az do Prahy. Myslim ze muzes az na Vyton. A do Vranneho vlakem jako vylet idealni
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    PULKA: nebo vlastně i na Vltavske kaskádě. Vrané, Štěchovice, Slapy, Orlík.
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    PULKA: přehrady Sedlice a Trnávka na Vysočině. To bude tak kolem tě hodiny.
    Případně třeba Berounka nebo Sázava v místech nad jezy. Může to byt i pár km klidné vody.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    PULKA: kamkoliv mimo centrum na vltave :) kolem vysehradu je to pekny. Vltava je takovej podlouhlej rybnik...
    PULKA
    PULKA --- ---
    Shoj! Mame nove vladtni paddleboardy (driv jsme je pujcovali jenom na dovolene u more), kam vyrazit nekde v Praze s okoli treba do 1h, aby tam byl klid, dalo se tam dojet autem a zaparkovat? Zatim spis asi klidna voda nez reka. Dzban? Hostivar?
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    MIC
    MIC --- ---
    Právě jsem potkal reklamu na motorek na paddleboard. Máte to někdo??? :-)
    (dá se místo zadní flosny a nahoru se přidělá krabice s li-on baterkou)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    Dřív nepochopitelné. Čertovy proudy se otevřely, závodily na nich i paddleboardy - Aktuálně.cz
    https://zpravy.aktualne.cz/domaci/driv-nepochopitelne-certovy-proudy-se-otevrely-zavodily-na-n/r~0a4f00f67f8911f0801c0cc47ab5f122/
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    JAROUSH: jo tohle vím, ale tim to nebylo... Zkusila jsem to jen tak na prázdno a taky to dřelo... Tak jsem to rozmontovala( nevím proč, ale myslela jsem ze to nejde) a tam byly nánosy obroušeného plastu ze vnitřku pumpy... Odstranila ho, a už to jde.. jen teda to ma v sobě nějakou vazelinu a ta tam evidentně nejak došla... Takže seženu ještě tu, promažu to a bude to zase fungovat jako nové!
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    KOPRETKA: Pumpy mívají 2 režimy chodu.
    Jeden obousměrný, tedy i když jdeš nahoru tak nafukuješ. Obvykle jde více ztuha, ale foukáš rychleji.
    Druhý jednosměrný, pouze když tlačíš, tak nafukuješ. Ten je snazší pro dofouknutí do plného tlaku.
    Přepínání mezi režimy bývá buď nějakou páčkou, případně otevřením/uzavřením malého otvoru pomocí víčka (které u toho je). Otvor je někde nahoře na pumpě.

Zkus to prohodit, třeba jsi to nevěděla a omylem to přepnula.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    EMERY: zkusím
    EMERY
    EMERY --- ---
    KOPRETKA: A na prázdno (bez připojení na ventil paddlu) ta pumpa funguje bez problémů?
    Jak to popisuješ, tak bych trabl hledal spíš ve ventilu paddlu než v pumpě
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam