• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HOWKINGBoomers - co všechno je špatně a co vše bylo fajn.
    MEG
    MEG --- ---
    Byla jsem na “mateřský” s novým štěnětem a učila ho klidu. Takže jsem se po návratu z procházky uvelebila do sedačky a pustila si televizi. Nejdřív to vypadalo jako film podle Haileyho. Brzo mi ale došlo, že to je doopravdy.

    V prosinci se ve firmě řešilo, jestli v lednu letět na veletrh v Anaheimu. Moc se nám nechtělo, ale letěli jsme. S BA. Letadlo z Londýna doprovázely stíhačky, Američani z immigration v L. A. byli hrozně podrobní a komisní. Ty lety nebyly zrovna příjemnej zážitek.

    Lítání po 11/9 přestala být zábava.
    IKI
    IKI --- ---
    HOWKING: Stála jsem na zastávce, čekala na tramvaj. Udělalo se mi zle, málem jsem z ničeho nic omdlela. Doma jsem si sedla, rozdejchávala ten divnej záchvat a pustila si televizi.
    Běžel titulek, že se zřizuje mimořádné zpravodajství a nějak se mi pořád nespojovalo co vidím a zároveň slyším.
    Běželo mi hlavou, tvl válka..
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    ja byl v tu dobu predposledni rok na VS a imrvere vylitej ... nejak to proslo kolem pac sem byl v naky svy bubline a svetovy udalosti mel tak nak na salamu... jediny co si vybavuju bylo to, ze se kvuli tomu v CR vyhlasil den narodniho smutku a nekde kvuli tomu nemohla bejt naka kulturni udalost, ale uz nevim co a tim moje kalici agenda byla nabourana coz asi bylo jediny rozcarovani
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    HOWKING: psal jsem si po ICQ se svou virtuální friendkou z Texasu, a najednou mi začala házet odkazy
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    SALAMAN: Ja jsem zapnul televizi tesne po narazu druheho letadla a ptal jsem se mati, kdy se tohle stalo. Nejak jsem nebyl schopnej zprocesovat, ze je to doopravdy zive a deje se to prave ted.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    DEEFHA: Rozumim, ale i tak by mi prislo vystiznejsi klubik prejmenovat na "Memberberries".
    Memberberries | South Park Archives | Fandom
    https://southpark.fandom.com/wiki/Memberberries
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    HOWKING: jsem byl na zápisu do prváku a po byrokratické vsuvce jsem šel v Hradci Králové do hospody s budoucima spoluzakama co jsem si pamatoval z primacek, zlil se po Holbě jako prase a jel zpátky do Prahy vlakem a až na nadrazi mi volala tehdejsi pritelkyne co se stalo a pak matka... ktera mela strach o pribuzne (ktery zijou v kalifornii, ona nikdy nebyla silna na zemepis)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    HOWKING: Přišel jsem ze základní školy a na pevnou volala babička, ať si pustím televizi. Pustil jsem si přímej přenos a tam viděl, jak hoří první budova a říkám si: "ty jo, tak to je hustý...". Po chvíli do toho mrdlo i to druhý letadlo a já vůbec nechápal, co jsem to právě viděl.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Co ja se na dyzach naparil, pradlo, kostka, epilepticka kostra... :)
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    DEEFHA: Jedinej pravej tanec je pogo a to te nauci jenom Mr. chlast :D
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    INDIAN: Nynější generace nemrdá, řekl bych. Teda... Mám doma šestnáctiletou dceru a když řeknu, že je těmahle věcma naprosto nepolíbená, tak to myslím doslova. Nevím, co se dneska v tomhle věku dělá, ale to co já jsem měl za sebou už vě čtrnácti, to zjevně ne.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    HNILOB: Njn, ploužák a pogo jsou jediný dva tance, který jakž takž umím :-D
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    jojo, pritlacovak, vohrabavacka, libacka a pak mrdacka nekde venku v parku nebo na poli - pokud uz to neexistuje, tak opravdu lituju nynejsi generaci !
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    TOOMIX: jo to uz bylo asi pozde. Moje roky diskotek byly 92-95 pak uz prichazel rave music a to byl asi konec plouzakove hodinky kolem pulnoci :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    HNILOB: na diskotéky jsem chodil hlavně v letech 2004-2007 v Mladé Boleslavi do Hogo Fogo, a ploužáky se tam nehrály nikdy.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    VYHULENY_UFO: tak byla to tak nejak soucast folkloru no :)) ja byl oblibeny tak nejak u vsech a mel sem az na par rvacek klid.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HNILOB: to nevim jestli jedou plouzaky, ale z mladych dob se pamatuju, ze diskoteky byly pro nektery jedince prilezitosti se porvat. u nas na malomeste chodili na tyhle akce jedinci, kteri cekali jen na to, ze se na ne podivas. a nemusel ses divat ani blbe.

    nemam rad diskoteky.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Co bylo fajn

    Plouzaky na diskotece! Jit za holkou k jinemu stolu a zeptat se jestli si nechce zatancit :)) Ja jsem nebyl na klasicke disce tak dvacet let. Jedou se jeste ty plouzaky, nebo uz je to uplne out?
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    AMANT: Scooter, ty jem mohl :)

    A co me taky tenkrat bavio byl

    Mabel - Disco Disco
    https://www.youtube.com/watch?v=Nrm5z7PWj8k
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TOOMIX: Jinak teda tyhle první obaly si vůbec nevybavuju. Spíš až pak ty novější, se slečnama :-) Viz:
    Taneční liga - Taneční Liga
    https://tanecni-liga.wgz.cz/rubriky/tanecni-liga
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam