• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HOWKINGBoomers - co všechno je špatně a co vše bylo fajn.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    THEFLON: Je tam skoro 7 tisíc lidí. (a možná tolik i právě proto, že to tam nebliká kokotinama a není tapetováno obrovskými palci a srdíčky) - blbu vzdorná skupina - a to mám ještě vstupní otázky, které odfiltrují většinu hlupáků. Jinak by tam bylo lidí 3x tolik.
    THEFLON
    THEFLON --- ---
    HOWKING: A je v té skupině ještě někdo další kromě tebe?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    RUDOLF: Na tebe jsem čekal. Už jsem si myslel, že nikdo svou stařeckou poťouchlost obhajovat nepřijde.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HOWKING:

HOWKING: Vždycky mě baví když někdo dospělost definuje tak, že dospělák nepoužívá vizuální jazyk ;-) Václav Klaus spokojeně podtrhává.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    HOWKING: Děsnej přísňák, koukám :⁠-⁠) OK, do takhle tematicky úzce a navíc řekněme "seriózně" zaměřený diskuse (švagrová pracuje na hvězdárně a povídala, že s těma astrologama, ehm teda s astronomama, fakt žádná prdel není) bych asi Yakuzu nenahazoval. Ale dcery se budi muset zeptat, o co šlo. Nejlíp pomocí nějakýho animovanyho GIFu :⁠-⁠D
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    VYHULENY_UFO: Však právě :⁠-⁠) Strejda sice umřel zhruba v tom věku, jako jsem teď já, na Bechtěrevovu nemoc, ale snad umřel spokojenej sma se sebou. Včetně toho tuzingu...
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    pro me je infantilni i homemade tuzing volantu a radicich pak.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    DEEFHA: Volant a páka je v pořádku, ale tohle je přes čáru :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    HOWKING: Jak jako dospělý člověk? Jak jako infantilní animaci? :⁠-⁠D Zakládám si na tom, že budu puberťák až do konce. Stejně jako můj strejda, kterej si ještě za sociku pořídil do svojí Škody 120 závodní volant a vlastnoručně zkrátil řadící páku :⁠-⁠D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DEEFHA: jediný co mě napadá, bez kontextu s tvojí dcerou, že prstění palcem není nejoblíbenější případně typická příprava na áčko. Ale fakt by mě ten původ negace palečků zajímal.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    DEEFHA: To není kvůli palečku, ale když dospělý člověk v komunikaci pošle infantilní animaci, je to na nejen nemluvení....
    (ve své skupině na fejsu za tohle dávám permanentní ban.)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    VYHULENY_UFO: K tomu je kdysi četl nějakej článek, ale už si fakt nepamatuju, co v tom bylo...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Na druhou stranu by se tím ale možná vysvětlilo, proč se mnou dcera (17) přestala mluvit, když jsem jí na Vozábu poslal tohle :⁠-⁠D

VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DEEFHA: me tam hlavne porad mate, proc se nezacalo s oznacovanim generaci pismenem 'a' a rovnou skocili na xyz...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    VYHULENY_UFO: Jak znam lidí, tak si určitě vymyslí nějaké další debilni označení :⁠-⁠) Že bychom se konce dočkali tak brzo, na to bych si nevsadil. Škoda.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DEEFHA: a uz se vi, jaka generace prijde po generacich x,y a z nebo nebo generace z bude posledni a lidstvo skonci?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DEEFHA: jako pasiv agresivita palečků mě zajímá;-)

Já hůsák baby na remote přešel na srdíčka. A palečky nechal na souhlas. Ale jako geronto odchovanec facebook mi chybí v MS team péče.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Palce nahoru a dolů. Jak poznat, že stříháte metr do důchodu? | Názory | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/nazory/radek-john-emotikony-smajlici-chat-facebook-whatsapp-teleskop.A221126_175851_ln_nazory_rkj

Výborný má těchhle novejch pseudo-generacích je, jak ochotně na sebe prozrazují svoje slabosti. Konečně vím, čím odteď budu naschvál oblažovat mladší kolegy v konverzacích :⁠-⁠D

„Mladší lidé chápou emotikon palce nahoru jako opravdu pasivně agresivní. Je extrémně nezdvořilé, když vám ho někdo pošle. Lidé v mém věku v kanceláři to nedělají. Lidé z generace X to dělají pořád. Chvíli mi trvalo, než jsem si zvykl a dostal z hlavy, že to neznamená, že jsou na mě naštvaní.“ Generací X jsou míněni lidé narození mezi lety 1965 a 1980.
    MATT
    MATT --- ---
    RUDOLF: Přiznam se, že jsem střílel kapku od boku, protože už to tolik neposloucham a měl jsem pocit, že ty lidi maj kořeny hloubš. Jména, co mi naskákali jsou nakonec někdy z přelomu tisíciletí.

třeba Ait!. Sigur Rós, Aanenzephalia, Arium Carceri, Beyond sensory experience, Steve Roach. Pak ta vlna witch housu, tam by se určitě něco podobnýho našlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam