• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HOWKINGBoomers - co všechno je špatně a co vše bylo fajn.
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    NJAL: no jak a co to rozleptá a spojí stačí. .).
    NJAL
    NJAL --- ---
    TROJKA: Jen Styrofix a Lepí-M. Pozdeji Revell Contacta.
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    . .bylo fajn lepit letadelka toluenem . .. . .?
    MATT
    MATT --- ---
    HA!! teď jsem na něco přišel..

    za mého mládí začínaly koncerty o dost dřív, bylo napsáno od 20oo, začlo se v devět a o půlnoci byl čovek doma. dneska hlavní interpret začíne ve 12 a je to ještě brzo.. taky mi přijde, že se víc koncertů přesunulo z tejdne na víkend, což mi nevyhovovalo tenkrat ani dnes.. (dřív mi vadilo, že musim vstávat do školy, teď zas víkendy většinou nemůžu).
    MATT
    MATT --- ---
    HOWKING: Hele my jsme zažili technologickej pokrok, kterej byl asi dost unikátní jak do minulosti tak do budoucnosti. Nejdřil vznikly elektrický nástroje s různejma efektama a pak se postupně mutovalo k digitálu a k totálně novejm zvukum. Na tom spousta žánrů vyrostla a definovala se. Bez toho by techno znělo jak 20 tisíc let starý ethno.. ;))
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    HOWKING: ale prosím, ozvalo se z kouzelného sluchátka

    Ishkur's Guide to Electronic Music
    https://music.ishkur.com/
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    DOCKINEZ: Nezapomenu, když jsem v Praze vyjímečně potřeboval auto. Udělal jsem si registraci na carsharing, co má Toyoty (ten druhý má Škodovky/VW, nechce se mi teď hledat jejich názvy). Ty Toyoty jsou bez klíčků. Odemykají se a zamykají appkou. Takže když něco nosíš a nechceš to nechat odemčené (dá se s tím samozřejmě i ujet), musíš furt přes appku přerušovat jízdu, což celkem (odemčení+zamčení) trvá asi půl minuty. Když máš plnej auťák věcí a jsi na to sám, tak je to lahůdka.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    RUDOLF: To je ale toxické video ;-)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    takovej jednoduchej test, jestli se člověk zasekl v boomer ok mindsetu. Nebo má furt pochopení a víru v mladý.

    Ravers Vs. Putin: Ukraine’s Wartime Festival
    https://youtu.be/1-4Z4xKljjc
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    a jeden o netoxických

    JAK BÝT BOOMER | Chování starých lidí na netu
    https://youtu.be/51M2MhOsDKs
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    JAK SE CHOVÁ TOXICKÝ BOOMER | Chování starých lidí na netu
    https://www.youtube.com/watch?v=05mCCmk1x10
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    „Vše začíná vaším chytrým telefonem,“ říká UI designér Daniel Hájek. Na konektivitu s mobilními telefony je v dnešním automobilovém průmyslu kladen stále větší důraz. Automobilka je chce využít jako náhradu tradičního klíče k vozu i jako zdroj dat pro fungování i personifikaci vozu.

    To zní jako noční můra.

    Koncept Škoda Vision 7S: Řídili jsme tuzemskou novinku
    https://www.garaz.cz/clanek/testy-prvni-dojmy-skodovka-za-60-milionu-byla-nejdrazsim-autem-v-milionarskem-letovisku-ridili-jsme-koncept-vision-7s-21009104
    SADSOUL
    SADSOUL --- ---
    HOWKING: Co tohle, tos viděl? :D

    電磁祭囃子 in NEO TOKYO 🏮
    https://www.youtube.com/watch?v=A0VYsiMtrNE
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    LYNCH: *fullmoon
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    HOWKING: musíš asi hledat jinde než si hledal doteď..poslouchej například podcasty na radiu wave : Modeláři a Scénu s Banánem nebo sleduj Fulmoon magazine(tam mas záběr od country az po death metal.)

    hackni spotify a poslouchej různý daily mixy nebo radia kapel takhle jsem objevil spoustu novinek.

    v posledni dobe jedu například muj novej objev High Vis, prokladam to Chelsea Wolfe a ceskym country Dingo a novym albem death metalovych Innumerable Forms nedavno me dostal Ctib s albem Kampak to je hroznej ulet atd atd

    je toho mraky
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HOWKING: ja jsem si delal prdel, ale jako skolaka me ucili, ze na tom jak kdo vypada nezalezi, ale cim sem starsi, tim vic chapu, ze neni od veci podivat se napriklad na ruce nebo boty cloveka, se kterym jednam. ono docela dost napovi, jestli si dokaze kancelarska krysa umejt ruce a vycistit spinu za nehty (ano chapu, ze delnik z lesa to ma jinak) a jestli si umi umejt aspon boty.
    taky uz chapu, ze kdyz nekdo smrdi jako prase, protoze se neni schopen umejt a vyprat si pradlo, tak bude mit problem v kolektivu kancelarskych krys, ktery s nim nebudou chtit makat.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    VYHULENY_UFO: Škatulkování je biologická komprese nutná k zapamatování co nejvíce pojmů. Je to reflex a nezmění se. Generalizace je, byla a bude. Není v lidských silách zapamatovat si každého jednotlivce v úplnosti. Najdou se markantní znaky a zaškatulkuje se. Ženy, muži, staří, mladí, hloupí, chytří, hetero, homo, vazálé, demokrati, krásní, škaredí to vše jsou prvotně škatulky. Byly jsou a budou ať se kdo chce snaží sebevíc být sebekorektnější. Nemáme prostě mentální kapacity na korektnost. (a nedělají to jen lidé - zvíře s špatnou zkušeností s jedním člověkem si utvoří škatulku lidé a hodí do ni všechny)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HOWKING: ja hlavne doufam, ze mlada generace aspon zhruba chape, ze skatulkovani nic neresi.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ty jo, já mám asi kliku, že mých koníčků a zálib se progres moc nedotýká (teda kromě toho, že náboje jsou dražší a dražší).

    Ale už předem mne sere, jak budu prskat, až si budu kupovat nový auto. Když pominu, že nový auta jsou začasto hnusný a prostě nechci jezdit něčím, co vypadá, jako když si zaprcá gazik se sekačkou na trávu, tak jsem přednasranej z hromady píčovin, který sice nepotřebuju a nechci, ale zato si je v autě zaplatím - pro moje vlastní dobro prej.
    NJAL
    NJAL --- ---
    HOWKING: Statisticky to bude ale slaby proti jinym websajtum.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam