• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HOWKINGBoomers - co všechno je špatně a co vše bylo fajn.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Šifrování nešifrování, základ je hezky postaru nikam nepsat nic, co by mne mohlo mrzet, kdyby si to přečetl někdo nepovolanej. :)

    (věřím, že s tímto boomer přístupem jsem tu správně :)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    HOWKING: Dneska bych doporučil ty s koncovým šifrováním, ale obecně platí, že nic není navěky.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    GREAT_R: Nojo, ale který zvolit. Skoro jsem chtěl všechny lifrovat na messenger, ale co začal Facebook srát reklamy i do messengeru, tak to asi není dobrý nápad. Takže začít organizovat unifikaci se může nevyplatit.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    U me vseobecne plati "sejde z oci, sejde z mysli", krom skalnich pratel z myho rodiste, ktery i pres vetsi vzdalenost navstevuju obcas vic nez svoji familii.... komunikacni vyfikundace nam moc nejdou (to je tak maximalne si poslat nakej sprostej forecek)
    Zbytek nak tak udrzuju tak ze jednou za uherak zajdem na pivo nebo se navstivime (kdyz ma nahodou nekdo cestu kolem toho druhyho, atp).

    A asi nikdy, zduraznuju nikdy, sem nebyl schopnej udrzovat nakou relaci ciste online; proste tahle non-verbalni komunikace pro me neni uspokojujici, protoze se proste s protejskem online nevozeru nebo ho nevoprcam.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    HOWKING: Ono má smysl některý, co už nejsou lukrativní postupně opustit... ICQ ani není nejbezpečnější. Spoustu pěkně shitty messengerů a apek udržujeme jenom proto, že tam jsou lidi, ale je dobrý si to přesunout do nějakýho modernějšího éteru...
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    VYHULENY_UFO: No je to ho dost a to jsou i platformy, které odmítám. Ne že by byly blbé, ale už je toho fakt moc.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HOWKING: jojo, to je presne ono. kvuli kecani s lidma musis mit nainstalovany tuny ruznych kecacich nastroju. kamaradi, kteri jsou mimo uzemi cr, me musi psat emaily, pokud po me neco chteji. nechci mit zasrany pocitat a telefon tunou nejakych kecalku...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GREAT_R: ja rad zustanu boomerskym duchodcem zavislym na offline realite, ja na socialnich sitich zabijim cas a nehledam pratelstvi....
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    VYHULENY_UFO: Záleží kdo co zvolí za kanál. Teamsy, Zoom, Skype, ICQ, iMessage, ale i mail, nebo Facebook messenger. Ale chápu, že lopata, co reálně nepoták člověka vzdáleného stovky až tisíce km může přátelství po drátech vidět jako poťouchlé. Má dost těch s kterými si má co říct v hospodě.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Jedna ruka netleská - Přátele prověřuj...drzé floutky drž si od těla.
    https://youtu.be/g3Wpi1nGJWI?t=19

    VYHULENY_UFO: Tohle asi platí offline i online... Dneska už mi to nepřijde jako tak velkej rozdíl... Za přátele se nedá považovat někdo, s kým si navzájem dáváte banány a lidi, kteří se ti snaží vyhnout online nebo offline... S dobrýma přátelema se dá klidně i hádat a usmiřovat...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HOWKING: a pouzivas pro ten pracovni styk jako spravny boomer klasickou elektronickou postu nebo si posilate obrazky kocicek a pejsku hlavne pres socialni site?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    VYHULENY_UFO: Mám přátele se kterými jsem v kontaktu denně a osobně jsme se viděli jen několikrát (někdy i jen jednou) za život na nějaké konferenci.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GREAT_R: jako ma pravdu, osobne povazuji internetovy pratelstvi za nejkratsi typ pratelstvi na svete. jeden si radostne olajkujete prispevky v auditku, druhy den lajknes neco, co se tvemu virtualnimu kamaradovi nelibi a hned skoncis v bananovy krabici...

    ja si taky vic vazim lidi, se kterymi jsem se poznal v offline realite...
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    GREAT_R: Tak to už je divný názor. Řekl bych sestře, že mi přijde nedospělé lpět na fyzickém kontaktu s lidmi, u kterých mě zajímají jen mentální kvality.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    HOWKING: Dospělost se přeceňuje... Moje sestra mi o Vánocích řekla, že jí příjde nedospělé mít online kamarády, se kterými jsme se nikdy neviděli... Radši budu nedospělej 👍
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    DEEFHA: tvl, tohle mi dela otec, misto normalniho textu mi odpovida gifama a to naprosto debilnima. Oblibil si nejake dve slepice, ktere furt posila v odpoved, otazku nebo upozorneni, ze nedostal odpoved.
    Nikdo netusi o co mu jde a ptat se ho na to, dostanes dalsi gif.
    I Will Shoot You.Gif GIF - I will shoot you Shoot Gun - Discover & Share GIFs
    https://tenor.com/v3KGEdmsgkF.gif
    MATT
    MATT --- ---
    RUDOLF: mě ten palec na FB teda taky děsně sral ;)) takový, když nestojíš pisateli ani za "ok" nebo "dobře".. ;)) asi jako by na tebe někdo udělal tohle https://tenor.com/view/kid-okay-done-meme-trabajando-duro-gif-17017055
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    (skoro 7k lidí a 99.9% nemá českou vlaječku na profilovce :D)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    THEFLON: Je tam skoro 7 tisíc lidí. (a možná tolik i právě proto, že to tam nebliká kokotinama a není tapetováno obrovskými palci a srdíčky) - blbu vzdorná skupina - a to mám ještě vstupní otázky, které odfiltrují většinu hlupáků. Jinak by tam bylo lidí 3x tolik.
    THEFLON
    THEFLON --- ---
    HOWKING: A je v té skupině ještě někdo další kromě tebe?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam