• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HOWKINGBoomers - co všechno je špatně a co vše bylo fajn.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DEEFHA: Já mám relativně novej mobil (iPhone 13), takže bych si tam kartu mohl natáhnout, ale moje noční můra je právě to, že to nebude spolehlivý. A jak se včera ukázalo, úplně spolehlivý to není. A tahat s sebou furt jako záložní plán cash je vopruz, to už míň místa v peněžence zabere platební karta.

Jasně, můžu se utěšovat, že týpek měl třeba nějakou mršbu a ne telefon, že MNĚ se to přece nestane... ale představa, že bych byl odkázanej na tel a selhalo to je... hrozně nepříjemná.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DOCKINEZ: No, moje hodinky ani mobil NFC neměly, takže jsem tomu nikdy nemohl přijít na chuť. Ale co jsem si teď pořídil novej mobil, tak si to nemůžu vynachválit. Mobil mám pořád v kapse, takže je rychlejší ho použít než vytahovat kartu z peněženky, kterou mám v kapse v batohu na zádech. Hodinky by asi byly ještě praktičtější, ale zatím jsem spokojený s tím modelem, který mám a měnit kvůli NFC ho nebudu. Spíš přemýšlím o implantaci platebního čipu do ruky, ale tam mě zatím odrazuje pořizovací cena. Nicméně pomaličku to klesá...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Heh, včera v Makru se týpek před náma snaží platit kartou v mobilu, zkouší to snad 10x, ani hovno. Nakonec musí stejně tu kartu vytáhnout.

Boomer dotaz - jakej má smysl mít kartu v telefonu, když s sebou stejně budu tahat fyzickou kartu jako záložní řešení?
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    basic hack!!! ;O)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    HOWKING: dyk je to kravina. Jako že ti někde ukáže pět prdelatejch buchet a tobě se přestane líbit Twiggy? Takhle libido nefunguje.
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    to sou mi vjeci ..

Kotvald a Hložek - Holky z naší školky
    https://youtu.be/JqpzWUA-UWs
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    HOWKING: nadnesl jsi tady svoji evoluční teorii, co to brát jako další teorii a nebrat si to osobně. Můžeš taky nadhodit argument a nekřičet "au, nebijte mě"
    NJAL
    NJAL --- ---
    Bude par takovych, co budou vzdychat, ze ty AI-generovany kozatice nepotkaji na ulici, stejne jako bylo par lidi, co melo deprese, ze svet venku nevypada jako v Avatarovi. Ale vetsina muzu se prizpusobi realite, zejmena tech dolnich 80%, kteri vezmou zavdek tim, co mohou mit, a ze toho moc neni, cim vic klesaji od hranice 80% dolu.
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    Ano, ideály "krásy" se v průběhu času mění ... a je jedno, zdali se ideál krásy vytvářel na malířském plátně, v literatuře, na fotografií, a nebo s použitím AI..

Měly tyto proměny etalonu vliv na atraktivitu fyzického vzhledu pro vztahy mezi budoucími partnery? Samozřejmě, že ano ... ale tak tomu bylo vždy a není třeba z toho dělat "tragédii"..

Vidět to jako téma je akorát neklamná známka toho, že dotyčný zřejmě jednak myšlenkově ustrnul v minulosti ... a evidentně má sám ve svém "nastavení" pro oblast partnerských vztahů problém, se kterým by se měl jít spíše léčit, než jej ventilovat na diskuzi ... Haj hou !
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HOWKING: zbytecny klickovani, proste zijes v sam sebou vymyslenym svete
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HOWKING: to me povavilo, jeste ze to vis lip nez ja! :))
    tolik k diskuzi
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HOWKING: no tak za sebe muzu rict, ze jsem utratil nemalo penez i za docela hnusny zensky, ale vzhledem k predmetu naseho ujednani to bylo dost jedno. a i kdyz nezadrzitelne starnu, tak bych rekl, ze mam pri damske volence stale prostor odmitnout :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    HOWKING: já ti nic nepotvrdila, já mluvila o reálných, normálních ženách.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HOWKING: ja nevim, vis ono me tyhle postoje vubec nepripadaji jako tema k diskuzi.

nejhezci holka je ta, ktera mi da! a vsechmy ostatni jsou hnusny, tlusty a teply pizdy :)
    TUILE
    TUILE --- ---
    HOWKING: ja si nemyslim, ze na to ai bude mit vliv. to je cely.

kazdej je ovlivnenej nakejma trendama a naky dou uplne mimo nej.
    TUILE
    TUILE --- ---
    HOWKING: jenze ono to postihne/uz davno postihlo jen nakou cast obyvatel.
    pro ty nejsem zajimava a oni nejsou zajimavi pro me.
    svuj k svemu.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    HOWKING: bože, to je zase blbost... že já se do toho namočila 🙈 Končím... pluj si dál ve svých zdeformováných myšlenkách.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    HOWKING: víš, ony se rodí i přirozeně krásné holky a myslím si, že zrovna Nyx jen toho důkazem. Je tu spousta krásných žen ze kterých bych mohla mít deprese nebo brala jako velkou konkurenci a nemusí mít umělý nos.
    Nehledě na to, že nedokonalost je někdy to, co dělá člověka zajímavým a krásným.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    HOWKING: nechápu, čím jsem tě napadla, že jsem řekla nahlas fakta?
    Já sama se sebou jsem v pohodě, ale je spoustu žen, které samy sebe vnímají dost pohodnoceně a přesně nějaký takovýhle teoreticky zvast od nekompetentního člověka to umí ještě pěkně podkopnout.
    Celkem mě mrzí, že tu není názor vícero mužů.

Btw... vylez ven a uvidíš, že třeba dnešní mládež se těžce vrací k retru a přirozenosti. (Aspoň tak to vnímám zase já)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    HOWKING: Já tě chápu, jen nechapu z čeho ty čerpáš a skládáš tyhle názory.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam