• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HOWKINGBoomers - co všechno je špatně a co vše bylo fajn.
    NJAL
    NJAL --- ---
    DEEFHA: Copak Top Topic, ale Vinea! Ta, co se prodava dneska, nestoji za nic, resp. je na urovni Top Topicu kdysi, tj, slabota. Takze ji muzes zkusit :-)
    ABAP
    ABAP --- ---
    Pro pamětníky na Slovensku stále dělají Vineu. O Livii si nejsem jistej. V Blave jsem si pred 20 lety koupil i padělek "Šofolu".
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: tak jim to prejme. ja taky nejsem extra velkej fanousek kofoly, ale budeme prat podnikatelum podnikatelsky uspech. a kofola je uspesna.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DEEFHA: proti gustu, zejo. ale vcera jsem si precet tu ucelenou historii a sedl jsem si normalne na prdel, jak uspesnej podnik to dneska je a co pod nej ted patri...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PALEONTOLOG: No já Kofolu nerad, ani s tuzemákem ji nesnesu. Takže celá ta pseudo-retro-Kofolo vlna jde naštěstí mimo mě.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    VYHULENY_UFO: Tvl kakao se škraloupem! To jsem neměl taky už mrtě let. Díky za tip na dnešní večeři :⁠-⁠) Dám si ho s Esíčkama. Radši mám ty světlý :⁠-⁠)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DEEFHA: jo tenkrat bylo vsechno lepsi, sice si uz nepamatuju jak veci chutnali, ale vim, ze i mliko bylo tucnejsi a mlikovatejsi. kdyz si chci dnes udelat kakao, tak proste ten skraloup neudelam. musim si koupit neredeny a neodtucneny mliko z farmy.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DEEFHA: cetp jsem vcerahistorii kpfoly a ta, se kterou kolem 2000 prorazili nebyla puvodni, origo recept koupili az o dost pozdeji, nicmene ho maji. jestli pouzovaji tezko rict, ale pej jo. rozdil bude spis ve zpracovani. slysel jsem, ze opacaci kofolu nepili, protoze jo v galene vyrabeli :))
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    VYHULENY_UFO: Na něco se umřít musí :⁠-⁠) Ja tyhle věci normálně nepiju (jako ne že by těch včerejších devět Kozlíků bylo nějak extra zdravějších...), ale když už mě jednou za čas popadne mlsná, tak bych fakt ocenil, kdyby to chutnalo jako v pětaosmdesátým.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DEEFHA: jediny co me uklidnuje, ze uz sem tak zkurvene starej duchodce, ze mi doktorka uz nedoporucila pit syceny sladky lepihuby, protoze sem vyzranej s vysokym tlakem. takze se lepihubum vyhejbam. a to sem byl schopnej za vecer vysat 2l lepihubu.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Copak Kofola, ale Top Topic! Po něm se mi opravdu stýská. Ten, co se prodává dneska, nestojí za nic...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    TOOMIX: To vím, ale sycení už je nejmíň 20 let na úrovni mainstreamových limonád.
    ABAP
    ABAP --- ---
    GLOBETROTTER: V Mexiku údajně sladí třtinovým cukrem a v USA kukuřičným sirupem.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DOCKINEZ: ZONky se prodávaj pořád :)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    NJAL: Než tu někdo začne nadávat, že v Česku jde vše doprdele, tak ve Státech je coke s glukofruko a pokud chce člověk koupit s cukrem, tak někde mají ke koupi dovoz z Mexika...
    NJAL
    NJAL --- ---
    Jooo, stary casy, Kdyby mi nekdo rekl 10 let nazpet, ze budu kupovat Lidlcolu (Freeway) s cukrem, protoze Coke i Pepsi budou se sladidly nebo glufru sirupem a RB Cola se bude stahovat z trhu, tak se na nej budu divat jako na blazna. A presto je to realita dneska.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Arokola a Citrokola byly super.

    A taky starý Zonky. Pili jsme je vždycky v létě na Moravě. Byly brutálně přesycený, takže bublinky štípaly v nose jak sviň.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ABAP: Kofloa je dnes jiná, divná, nijaká. Kdysi byla vynikající.
    ABAP
    ABAP --- ---
    Kofola bývala hnusná. Dnes je lepší a chutná jinak. Citrokola a Arokola bývaly lepší.
    PUNKREASS
    PUNKREASS --- ---
    Nekde sem kdysi cet, ze tahle afera s hlinikem byla jenom klasicka novinarska misinterpretace. Ze pravda je takova, ze lidi s alzheimerem sice maji v tele nebo krvi nebo kde ja vim zvysenou hladinu hliniku, ale ze by olizovani hlinikovejch priboru alzheimera zpusobovalo, je pry nesmysl. Ja se rozhod tyhle verzi verit;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam