• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HOWKINGBoomers - co všechno je špatně a co vše bylo fajn.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    FIFI:
    FIFI: pravdu dis, koukam ze sem tu vypliv hromadu nepresnych informaci a moc si teda uz nepamatuju :)))
    nebyly to teda "hudebniny" jakozto hudebni nastroje, ale obchod s deskama a cdckama na namesti 17.listopadu, uz tam davno neni jestli vis kterej myslim
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    FIFI: Nemám, ale podle těch fotek jsme byli kousek od sebe :D
    FIFI
    FIFI --- ---
    FIFI: Jeste 🐖

FIFI
    FIFI --- ---
    HOWKING: Tak ja se tedy hlasim! Dest mi fakt vadil!

Mas fotky? :)

HOWKING
    HOWKING --- ---
    Byla to naprostá paráda. Muzika, kterou jsem dlouho znal a miloval, naživo. Celou dobu lilo. Nikomu to nevadilo. Lasery v kapkách deště a parádní muzika, to byl orgasmus. Pak jsem se nějak ztratil kámošovi, co měl v Praze ubytování a já si u něj nechal věci. Přišel jsem před ten barák a nikde nikdo. Neměl jsem prachy na cestu zpět. Když jsem už ve dvě ráno začal kurvovat před tím barákem, tak vylezl ven ve slipech a dal mi prachy na vlak. Celý mokrý jsem pak ležel na Hlaváku na zemi a čekal na ranní vlak do Ostravy, protože všechno ujelo. Cajti do mě kopali abych nespal a pokládali mě za bezdomovce 😃 Pak jsem sehnal jen místo v první třídě a tak jsem jel z Floydů první třídou s kalhotami po kolena od bláta 😃 V Ostravě při vystupování z vlaku jsem věděl, kdo byl se mnou na Floydech - měl taky kalhoty po kolena od strahovského bláta 😃
    FIFI
    FIFI --- ---
    INDIAN: To bylo nahore v Prazske ty hudebniny? Jako kdyz jdu odspoda, tak po leve strane?
    FIFI
    FIFI --- ---
    ROMI: Jedno maly album na luoeny staci:)
    ROMI
    ROMI --- ---
    to si takhle drzite doma kazdou hovadinu jo? :) bych nemel kam davat
    FIFI
    FIFI --- ---
    INDIAN: Nebyl to uz rok 93? 🤷‍♀️

FIFI
    FIFI --- ---
    HOWKING: U nas takhle

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GLOBETROTTER: A úrok na hypo třeba 12 %. Masakr.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    ROMI: Tenkrát bylo všechno drahý. Asi nejhorší doba z hlediska reálných mezd
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    ROMI: tojo... dodneska si pamatuju ze sem v pribrami v hudebninach platil za lupen na depesaky 295kc .. byl to ten samej rok, bylo to na sparte na letny.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ROMI: Ale na lepším koncertě jsem už nikdy nebyl.
    ROMI
    ROMI --- ---
    HOWKING: docela drahy na tu dobu
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Už je to 30 let....

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NAVARA: jj, tak to znam i ja.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    NJAL
    NJAL --- ---
    NAVARA: No jak se to vezme, zda se, ze nejvetsi baby boomers byli porad ti povalecni, stejne jako na Zapade:

Akorat my jsme se narodili s terminem "silne rocniky", a pritom to byla pravda jen z casti.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NJAL: Tu nás právě imo nemáme - rovnou boomery.

Generation X is the demographic cohort following the Baby Boomers and preceding Millennials. Researchers and popular media often use the mid-1960s as its starting birth years and the late 1970s as its ending birth years, with the generation being generally defined as people born from 1965 to 1980.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam