• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BLESHAK: jasný, to normálně funguje. buď jseš na waitlistu nebo pak můžeš shlédnout video a pak musíš vyplnit quiz a dostaneš krypton.
    BLESHAK
    BLESHAK --- ---
    OTAVA: myslim ty free earn.. skouknes x videii a za to dostavas dany krypto..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BLESHAK: kde má Coinbase odměny za reklamy? na CB jsem
    BLESHAK
    BLESHAK --- ---
    cus,mam dotaz..
    jste nekdo na coinbase?
    nejsem schopnej sebrat odmeny za reklamy atd.
    netusim kde nebo za jak dlouho se mi to objevi "k dispozici"
    dik za odpovedi B
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    spíš by to tímhle tempem chtěli stránky než nástěnku.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    hele pište mi do pošty linky klidné is referalem a popisem služby, nachází to na nástěnku.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    JUNKETT: stacking bereme! farming likviditu na Binnanci a výdělek je při portfoliu cca 6-7 k USD asi dolar denně.
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    JUNKETT: Cardano stakuji pres jejich ofiko aplikaci Daedallus - dava to cca 5% APY.. Polku pres polkadotjs (14% APY) a Kraken (12%) - vyhoda na Krakenu je ze tam neni zadnej unbond period. Dale mam jeste BNB a to stakuji pres Trust wallet - tady bych rekl ze to je odhadem 10%+ APY.
    JUNKETT
    JUNKETT --- ---
    Hm tohle mi prijde jako potencialne zajimava diskuze, jen mi tu trochu hodně chybí staking - ať už liquidity providing, nebo staking na platformách jako Cardano, Polka, Fantom etc. popř jiné zajímavé projekty. Asi chápu že tohle bylo myšleno jako dostat crypto z ničeho ale tyhle metody mi přijdou celkem frustrující, časově náročné (mám taky 2 děti:) a nezábavné... Osobně mám vyzkoušený Fantom (https://fantom.foundation) tam je APY kolem 11% pokud to locknete na rok, mrtě stake poolů a cenově je Fantom hodně pod cenou takže krom APY je celkem vysoká šance že se zhodnotí i cenou vůči fiatu... krom toho ještě jsem v Mantra DAO (https://app.mantradao.com) - tam je APY kolem 33% a projekt vypadá stabilní a celkem dobře se rozvíjí (na výběr se čeká 8 dní)... imo staking je nejjednodušší způsob jak dostat krypto zdarma:)
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    NECRO_BUTCHER: Dalsi zajimave cefi: Blockfi, Celsius, Coinloan, Youhodler..
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    PALEONTOLOG: https://nexo.io/ref/ocsudt0qgh?src=web-link

podmínky pro bonus jsou splnit kyc a vložit min 100$ v kryptu na min. 1 měsíc, jenom tak pro úplnost..
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NECRO_BUTCHER: dej ref :)
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    Neni to uplně faucet, ale kdyby někoho zajímaly úroky z krypta, tak já používám Nexo.
    Je to centralizovaná platforma, sídlem v EU a chtěj KYC. Dávaj 5% na BTC, ETH, LTC, XRP a další (nepoužívám na to co de stakovat lépe) a 8-9% na stablecoiny. Výplata je denně :-). Poskytujou i půjčky krypta.

Kdyby měl někdo zájem, můžu hodit svůj ref. - 10$ v BTC pro oba..
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    na smenarne southxchange.com jsou faucety, dropujou ruzny projekty
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ted je BTC vysoko, vyplaty jsou male, kdyz byl BTC treba 10, nebo i 30 k, vyplaty byly citelne vyssi.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Chapu a nikomu to nenutim, mam to jako konicka - ja osobne pocitam zisky v Satoshi a jinem kryptu. Mym cilem ja nasyslit postupne pres Faucety a uroky 1 BTC.
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    nebo investovat minimum do solana a cardano, nevim jak dlouho to poroste...
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    lepsi je mit nejakou praci, hrozne moc casu stravis zbytecnym klikanim...
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    za me to nema cenu, co jsem chvilku testoval cointiply a freebitco, 0.1$ za den? To je hrozne malo...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    OTAVA: a tak procitam pravidla a samozrejme malym pismem :

Referrals must make a local currency deposit and trade more than $50 via card deposit, credit/debit card, cash balance, or P2P trading (See FAQ for detailed rules).

Nicmene tyhle veci plati porad, takze az tam jednou tu castku prevedete (pokud) tak dostanete bonus
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam