• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    BUNCAK: co tím myslíš jako na kole štěstí???
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    Tez pozorujete zmenu u freebitco.in? Odebrali 100RP/ROLL a jemu podobne, nove pozoruji FUN token/ROLL a WOF/ROLL.
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    OTAVA: souhlas, klikani po jednom zatoceni je neskutecna otrava.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jsem na dyni za 600 coinu ted
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BUNCAK: Jako dobry, udelal jsem nejaky Surveye a mam tam tak 300 zatoceni, ale doprde kurva musu se pro kazdy zatoceni kliknou zvlast, takze klikas jak debil. Ale zase to jako sypen neco no.
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    Cointiply ma Helloweenskou akci
    Halloween 2021 Pumpkin Collection Promotion : Cointiply
    http://support.cointiply.com/support/solutions/articles/36000321874-halloween-2021-pumpkin-collection-promotion
    APIN
    APIN --- ---
    OTAVA: Appka oficiální není, ta co je v appstoru je prej scam. Na mobilu si tu stránku otevírej normálně v prohlížeči!
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    APIN: nevím c obylo minulou sezónu, tak dělám víceméně jen daily a občas nahraju ten cryptonoid na 40 her a jeden claim. žádný stresy. zase jestli je tam odměna i RTL, tak to tak hrozný není. každopádně utratit 20rtl za nějaký drobný expy, to je imho nesmysl, když za to koupíš několik minerů
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ONDRA_PATA: existuje appka na mobil, nebo tablet, ale prijde mi ze jsou ta minihry trosku mensi.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    OTAVA: mi to v praci blokli smejdi a doma se k tomu skoro nedostanu :/
    APIN
    APIN --- ---
    A za posledních 20 RLT Blaize, tak mám alespoň dalších 5% k výkonu :)
    APIN
    APIN --- ---
    Takže na season pass seru, koupil jsem Ikaruse a zkusil ten jeden lootbox za 20 RLT, Mycelium měl jsem docela kliku
    APIN
    APIN --- ---
    Tyvole v tom Rollercoinu se s cenama i úkolama trochu posrali...
    APIN
    APIN --- ---
    KUKIDE: Fakt? zajímavý... Taky mám Lightnite z prvního dne předprodeje ještě za 20$ když ještě nebyly referaly a Elixir se k tomu postupem času vypracoval, takže tohle je pro mě novinka. Dobrý vědět, díky ;)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    to netuším mám Lightnite z doby kdy to Este sypalo dost
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    OTAVA: udělat si účet stojí 1000 satoshi no to nevím jeslti se mi to vyplatí...
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    OTAVA: nehraju lightnite... kde si teda ten účet mám udělat?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    KUKIDE: je to LN a sparuje se ti to s uctem u Lightnite / Satoshi games obecne.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    APIN: a jak se stoho claimuje rewards?
    APIN
    APIN --- ---
    Hodler Defense a Zombie Hodler od tvůrců Lightnite jsou nyní zadarmo na Google Play! https://lightnite.cz/2021/10/hry-od-satoshis-games-i-na-mobilu/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam