• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    OTAVA: o 25%
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jinak sem tam davam svuj stav pro zajimavost jak rychle / pomalu to tam jde - ted tam mam 31,950 satoshi + cca 800 ve faucetu
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    vanocni akce na coinpayu - zvysena vyplata na Faucetu / faucetech.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    na Binance jsem dostal 200 SHIBa jen tak - asi k Vánocům (jasně že cena je 0.00 nic ale potěší)
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    Neni to sice rychlé zbohatnutí, ale ani to neni k zahození a hlavně to neni zjevnej scam:

Okcoin teď snižovalo poplatky za výběr BTC onchain na pouhé 0.02 mBTC, cca $1 při současný ceně. Mají taky deposity a withdrawaly přes LN, takže pokud vybíráte z těch klikaček přes LN a chcete to dostat na chain, tak tohle je celkem levnej způsob.

Mimo to mají při registraci přes referral, splnění KYC a nákupu crypta za fiat v hodnotě alespoň $100 bonus $50 v BTC. Deposit EUR lze v SEPA, nebo kartou (při depositu kartou ale poplatek 4%). Bonusový BTC lze nicméně vybrat až po 180 dnech, na účtu se objeví po pár dnech od nákupu.

Můj ref: https://www.okcoin.com/join?channelId=600144938
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Tohle je fakt na hrane noze, pac to muze sklapnout kdykoliv jeste jednou - nemuzu to nikomu doporucit !

Skoro bych byl radsi kdyby jsme to tu nerozmazavali.
    TERAMORPH
    TERAMORPH --- ---
    Takze klasika: nedat do toho vic nez o co jsem ochoten prijit a idealne co nejdriv vybrat vlozenou investici a pak uz to jet pro prdel....
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    OTAVA: Prostě úplně normální ponzi
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Domenu maj predplacenou na mene nez rok, resp presne na rok od jejiho zaregistrovani. IMHO pujde o Exit scam, kdy nalakaji vetsi mnozstvi vkladu, vsechno bude super, budou vyplacet a jednoho dne najednou sajt prestane existovat.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Hele na Trustpilotu to nema zadny hodnoceni vsude okolo lidi rikaji ze to je scam, tak jako nevim, ale nemuzu to doporucit.

Scam detectory tam davaji 1% ;-)
    Jako vetsinou proto ze to je cerstve zaregostrovana domena a life short expectancy, ale o to viz je to duvot byt super opatrny.

nebudu davat nejaky bany nebo RO protoze jsei to postnul v dobre vire, ale ja nemuzu s klidnym svedomim nekomu tenhle sajt doporucit, zvlast kdyz exisuje mnoho dalsich zpusobu jak vydelat krypto bezpecne.

Necham to tady asi tyden, pro ty odvazne kteri jsou ochotni to zkusit a pro edukativni ucely a pak to mazu.
    TERAMORPH
    TERAMORPH --- ---
    APIN: jasny no...scamadviser jsem taky projizdel. Nicmene budu pokracovat a prinejhorsim prijdu o par susni
    APIN
    APIN --- ---
    TERAMORPH: Těhlech se teď vyrojilo. Do úplně stejnýho letadla, akorát pod jiným názvem mě teď tahalo taky pár známých. Scam advisor se při těhlech očividných scamech celej rozsvítí do červena:) Nedohledatelný majitel, hostováno kdoví kde, krátká historie. Výplaty prej skutečně fungují. Ze začátku to samozřejmě vyplácet bude, ale je jen otázkou času, kdy si číňan řekne, že už mu tam lidi naposílal dost peněz a zavře krám...
    TERAMORPH
    TERAMORPH --- ---
    TERAMORPH: Jeste poznamka, cely to zabere max. 10min casu....takze idealni k rannimu srani :D
    TERAMORPH
    TERAMORPH --- ---
    Coupang38 - USDT zdarma

Ahoj,
    na doporuceni od kolegy z prace jsem se zaregistroval ve sluzbe coupang38.

Registrace:

https://coupang38.com/#/register?referCode=5vufgc

popr. jen https://coupang38.com a pak zadat muj referal ID: 5vufgc

--------
    Princip jakym zpusobem to generuje tether nejsme schopny odvodit (budu rad, pokud nekdo ma zkusenost nebo na
    neco prijde ), kazdopadne po uspesny registraci a vlozeni depositu alespon 100 USDT ma clovek pristup k minihre (tlacitko GRAB). To spociva v potvrzovani realizovanejch objednavek na e-commerce platformach TAO BAO, Broadway, Amazon a Coupang.

Ziskavate 0,26% z celkovy hodnoty kazdy zprocesovany objednavky. Denne muze kazdy uzivatel zprocesovat 50-70 objednavek (podle svyho levelu a vysse depositu). Vyse prideleny objednavky ke zprocesovani je limitovana mnozstvim USDT na vasem uzivatelskym uctu. Tzn. pokud mam v depositu 100 USDT, maximalni vyse objednavky ke zprocesovani je zacapovana na 100 USD a tedy provize 100 x 0,0026 = 0,26 USDT (z 50 objednavek denne to muze byt 13 USDT), pri 200 USDT depositu a 26 USDT denne atd atd.

Moje vlastni zkusenosti: Po registraci a poslani 100 USDT (101 USDT pokud zapocitavam poplatek 1 USDT za transakci pres TRC-20) jsem mel prvni den odbaveno 4,8 USDT (nekdy Vam system prideli objednavku v nizsi nominalni hodnote). Nasledne jsem doposlal jeste nejakych 160USDT, takze jsem se dostal na hodnotu depositu 260 USDT, system mi zacal davat ke zprocesovani orders i kolem 200 USD a od ty doby mam cca. 11-13 USDT denne pripsanejch. Takze doufam, ze si tim budu moct generovat prijemny prilepseni na investice do crypta :D

Vyber vygenerovanych USDT funguje - odzkouseno mnou, zkousel to zdejsi ID Gregi a stejne tak i lide z moji prace.

Pokud nekoho bude zajimat a nebude chapat co ve formulari pri vkladani depositu kde vyplnit, muzu sepsat navod, ale je to dost blbuvzdorny :)

Poznamka na zaver: Neni potreba registrovat dalsi lidi....hazu to sem jako zajimavej tip a sam to nehodlam nikde aktivne tlacit.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    oka, tak ja na to budu koukat az to spdne an ATL :)
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    OTAVA BUNCAK: odpoved je ano, priklad:
    nakup 12500 tokenu, zamceno na rok, bonus k uroku 10% a 8 free WOF zatoceni denne
    4.08% p.a. davaji ted a s nakoupenym tokenem by to bylo 4.08*1.1=4.48% p.a. tim se ale bude urocit zustatek na ucte
    plus +25% z 12500 za rocni lock tokenu
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Pocitam spravne ze ted je 2500 FUN tokenu cca 30 USD ? No, v Cointiply mam nasysleno 25, tak jeste chvili pockam a mozna to koupim za ne esli to pujde jeste dolu :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    tak ne, este ma co dohanet

ted je cena 0.01283 USD

All Time Low Mar 13, 2020 (2 years ago) $0.001051

ale uz je to blizko !
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ale ted je Fun nejak na ATL ne ? Tak asi se to vyplati vic nez jindy :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam