• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    350 satoshi na freebitcoinu za zatoceni, dekuji pekne ! :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    QWWERTY: jasny, samozrejme nic na svete neni uplne zdarma.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    OTAVA: jako ok, konicek/nadsenectvi, popr. uspavani deti jsou asi akceptovatelny duvody.
    Akorat to slovo "zdarma" je mi porad strasne proti srsti. Sice neplatim penezma, ale platim svym casem, minutama, kdy jsem vzhuru a mentalni kapacitou, kterou bych mohl vyuzivat jinak.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Samozrejme se muze stat ze se hodnota BTC zriti na nulu - coz je ostatne jeden z duvodu proc do krypta nechci sypat prilis mnoho penez.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    to klikani mam jenom kdyz nemam co delat, to jeko nejedu celej den na plno - plus ano, pul roku na Coinpayou, ale mam tusim dalsi 4 - 5 sajtu kde klikam taky a je to dost pomalejsi. tusim ze mam 20k v rollercoinu, 60 USD v cointiply atd.

Treba kdyz ulozim deti a jeste me nepusti pryc z jejich pokoje a cekam nez usnou - v klidu si klikam.
    (a podobne)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    QWWERTY: ja osobne cilim kurz 1 BTC / 10 000 000 USD. Ale i tak, kdyz odhlednu od financni stranky veci, mam to proste jako konicka a chci ziskat jeden BTC zdarma.

Ano, ziskat prvni milion satoshi (0.1 BTC) bude nejtezsi, pak si myslim ze dost pomuze uroceni.

(kdybych chtel, mam dost penez na to abych si ten BTC mohl i koupit)
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    takovy naivni dotaz - chvili jsem do toho klikal a pokud se podivam, kolik to vraci vs. prumerna CZ hodinova mzda (~90 Kc/h), tak mi to nejak nedava smysl
    clovek stravi strasne dlouho klikanim na nesmysly a do dotazniku, sezere to more casu a ten vynos za to nestoji

napr. OTAVA - 50k satoshi je pri dnesnim kurzu cca 500,- (podle cryps a walletinv)
    500 za pul roku klikani do tehle veci? i jednodenni brigada vynese vic

pokud bych napr. vsazel na rust hodnoty BTC, tak aby 50k satoshi za pul roku bylo ekvivalentni tomu, ze mi to vynese aspon prumernou hodinovou, tak by 1 BTC musel vyrust na $8M
    90 kc/h * 40 h/tyden * 4 tydny * 6 mesicu = 86400 CZK
    50k satoshi = 0.0005 BTC * $8M = $4000 * 22 Kc/$1 = 88000 CZK

nebo mi neco unika a tyhle drobny se daji protahnout pres burzy, arbitraze, IPO hype, etc... a opravdu z toho mit neco vic nez jenom hodiny zabityho casu a spaleny elektriky?
    mozna jedina situace, kdy mi to dava aspon trochu smysl je, ze mam volnejsi praci, takze hodiny mi plati nekdo jiny, musim tam sedet tak jako tak a tak klikam do tehle webu
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    Jestli jsi je koupil dnes, prvni 3 zatoceni dostanes zitra cca 24 hodin po nakupu, teda tak to bylo alespon u me.
    Jakmile je budes mit pripravene, uvidis tohle:

NYXYN
    NYXYN --- ---
    BUNCAK: Zkousel jsem koupit FUN jak píšeš, abych měl 3 wof denně, ale nikde je tam nevidim. Kde se k tomu prokliknu? Dik
    COYOT
    COYOT --- ---
    OTAVA: To ja teď naopak vůbec nestíhám klikat :/ musím to napravit
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    OTAVA: pokud to někoho zajímá mám v Coinpayou teď asi 10500 Satoshi - nějak se roztrhl pytel s dotaznikama a jede to jak blazen
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    APIN: Multiply game se Ti vyplaci? House bere 2,5% a nedokazal jsem se dopocitat k tomu, aby se vyplatilo protocit a prijit o 2,5% castky kvuli navyseni free btc bonusu.
    APIN
    APIN --- ---
    Ono záleží kolik jsi tam protočil v multiply game. Já za free claim dostávám 15 sats základ., ale jestli pujde BTC nahoru, tak se to zase bude postupně snižovat na 13, 10 ...
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    BUNCAK: nekolikrat, ale v te loterii se stejne asi neda vyhrat...
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    TLUCZHUBA: Kolikrat jsi uz dostal 10x lottery tickets z WOF? :-)
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    BUNCAK: OTAVA: jsem na podobne misi :) s vama, 5 satoshi za toceni za hodinu, zalozil jsem druhy ucet a tam jsou jenom 2, tak to nejak omezuji. Prvni ucet ma 50000 FUN a 9 WOF zdarma + 1 na email, druhy nic, jenom obcas, asi opravdu zalezi na bitcoinech, kolik jich tam posles. Zisk je tak 500 satoshi za den, to je tak 5 korun? Asi miliardari z nas nebudou...
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    OTAVA: Jsem na podobne misi. Ale zacal jsem teprve 14.9. :D

Kdyz ted nakoupis 5000 UFN tokenu, budes mit 3 toceni denne, coz bude davat vice nez uroky.... Pred tokenama jsem mel nejakych 100 sats denne ted se 3 tocenim navic 320 sats denne v prumeru.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BUNCAK: to este nemama - takze celkove asi jenom nahoda. Nicmene mam tam ted 0.00156976 BTC a denni uroky jsou jiz cca 17 satoshi - muj cil je zadarmo prijit k jednomu BTC, kazdej satosh se hodi ! :-)

(jasne, bude to trvat hodne dlouho, ale je verim ze nejtezsi je ten prvni mio satoshi, a pak to pujde uz lepe :)
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    OTAVA: Taky 5, zatoceni by se melo rovnat nasobkum $0.002 bez bonusu.

Asi nejvetsi bonus za deposit je toceni bez captchy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam