• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BUNCAK: jedu to bez offerwalu a leze to teda dost pomalu (jedu jenom Faucet, mining a PTC).
    Az budu mit trosku casu, dam ti to na nastenku.
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    simplebits.io
    Klikaci crypto mining hra, utracite v case ziskanou energii za hashrate v blocich trvajici 8 hodin, na konci kterych se rozdeli prize pool podle hashrate vsech hracu. Zisk zavisi na lvl hrace a power indexu, ten je mozny vylepsit reinvestici hernich tokenu. Ty lze ziskat 30 minutovym faucetem nebo pres offerwall.

Nevyhodu vidim v tom, ze kdo klika offerwall jinde, tak nema zdroj tokenu k vylepseni power indexu.
    Vyhoda je mensi casova narocnost nez rollercoin a navic mam rad sucha cisla.

Tak je moznost "hrat" pasivne, ala staking pri nakupu tezebniho HW (800 TOKENS Duration: 120 days 35% Interest)

referral https://simplebits.io/ref/cKtH-BjMENzV

me dosavadni vybery:
    04/09/2022 59500 / $5.95 Bitcoin Completed
    03/12/2022 59500 / $5.95 Bitcoin Completed
    02/05/2022 56351 / $5.64 Bitcoin Completed
    01/01/2022 51252 / $5.13 Bitcoin Completed
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    coinpayu:
    Let's start our catch a cat game! Catch a normal cat, win 50 satoshi. Catch a king cat, win 500 satoshi.

The code is Staking
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    PETRAELECTRA
    PETRAELECTRA --- ---
    OTAVA: jojo, máš pravdu je to jen za poštovný. No mně to přijde geniální, chůze je moje nejoblíbenější činnost totiž. Snad tu měnu vydaj, když to slibujou a jsou dlouho.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PETRAELECTRA: no, ona je tu appka jiz asi dost dlouho, coz je obecne spis dobre znameni.

V recenzich lidi pisou ze kdyz si koupis zbozi co je treba poslat, musis si zaplatit postovny, digitalni veci funguji prej OK.

dam ti to na nastenku.
    PETRAELECTRA
    PETRAELECTRA --- ---
    Nová aplikace -platí se za kroky, co nachodíte! Konečně se můžete zvednout od kompu.
    Platí se ve sweatcoins, v létě hodlají vylaunchovat měnu SWEAT a ta se vám připíše do peněženky. Už teď můžete za sweatcoins kupovat zboží nebo si nechat připsat peníze na Paypal ve formě giftcard.
    Zdvořile prosím o referral:

Check out this free app — It Pays to Walk 🚶 https://sweatco.in/i/petraelectra
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ted byla na coinpayou survey na najekou tatrku za 2000 satoshi :-o
    Pokud to nekoho stale zajima, mam tam necelych 21k satoshi.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    You’ve found a new item!

03e1e4miner
    RollerArc S1 150 Gh/s

diky ! :)
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    Tak co, uz jste nekdo zakoupil hrdinu v nove cointiply arene?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    chyť kočku na Coinpayu, kód: happy.

pokud to někoho zajímá tak už nám cca 17 500 Satoshi od posledního výběru.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    NECRO_BUTCHER: nemluve o marketplace - ale prej to dela nejakej developer z UA kterej ted .. nejak uplne nemuze.

Ale dost zapracovali na optimalizci miniher, ted to lita jak z praku !

Vono asi mui udrzet nejakou balanci mezi vykonem z miniher a mineru, jinak se z toho stane uzavrena hra pro par lidi ktery budou mit velkej vykon z mineru a novy hraci hovno (bez investice) A to nechces zase.
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    tak na rollercoinu běží nová sezona, ale 2* minery pořád craftit nejdou.. mám 4x1* a spoustu partů, tak sem doufal, že uvolním místo .. :-(
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    350 satoshi na freebitcoinu za zatoceni, dekuji pekne ! :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    QWWERTY: jasny, samozrejme nic na svete neni uplne zdarma.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    OTAVA: jako ok, konicek/nadsenectvi, popr. uspavani deti jsou asi akceptovatelny duvody.
    Akorat to slovo "zdarma" je mi porad strasne proti srsti. Sice neplatim penezma, ale platim svym casem, minutama, kdy jsem vzhuru a mentalni kapacitou, kterou bych mohl vyuzivat jinak.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Samozrejme se muze stat ze se hodnota BTC zriti na nulu - coz je ostatne jeden z duvodu proc do krypta nechci sypat prilis mnoho penez.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    to klikani mam jenom kdyz nemam co delat, to jeko nejedu celej den na plno - plus ano, pul roku na Coinpayou, ale mam tusim dalsi 4 - 5 sajtu kde klikam taky a je to dost pomalejsi. tusim ze mam 20k v rollercoinu, 60 USD v cointiply atd.

Treba kdyz ulozim deti a jeste me nepusti pryc z jejich pokoje a cekam nez usnou - v klidu si klikam.
    (a podobne)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    QWWERTY: ja osobne cilim kurz 1 BTC / 10 000 000 USD. Ale i tak, kdyz odhlednu od financni stranky veci, mam to proste jako konicka a chci ziskat jeden BTC zdarma.

Ano, ziskat prvni milion satoshi (0.1 BTC) bude nejtezsi, pak si myslim ze dost pomuze uroceni.

(kdybych chtel, mam dost penez na to abych si ten BTC mohl i koupit)
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    takovy naivni dotaz - chvili jsem do toho klikal a pokud se podivam, kolik to vraci vs. prumerna CZ hodinova mzda (~90 Kc/h), tak mi to nejak nedava smysl
    clovek stravi strasne dlouho klikanim na nesmysly a do dotazniku, sezere to more casu a ten vynos za to nestoji

napr. OTAVA - 50k satoshi je pri dnesnim kurzu cca 500,- (podle cryps a walletinv)
    500 za pul roku klikani do tehle veci? i jednodenni brigada vynese vic

pokud bych napr. vsazel na rust hodnoty BTC, tak aby 50k satoshi za pul roku bylo ekvivalentni tomu, ze mi to vynese aspon prumernou hodinovou, tak by 1 BTC musel vyrust na $8M
    90 kc/h * 40 h/tyden * 4 tydny * 6 mesicu = 86400 CZK
    50k satoshi = 0.0005 BTC * $8M = $4000 * 22 Kc/$1 = 88000 CZK

nebo mi neco unika a tyhle drobny se daji protahnout pres burzy, arbitraze, IPO hype, etc... a opravdu z toho mit neco vic nez jenom hodiny zabityho casu a spaleny elektriky?
    mozna jedina situace, kdy mi to dava aspon trochu smysl je, ze mam volnejsi praci, takze hodiny mi plati nekdo jiny, musim tam sedet tak jako tak a tak klikam do tehle webu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam