• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma
    MATT
    MATT --- ---
    77WHITE: ve všem s tebou souhlasim, jen s tim tradingem ne. imho většina lidí díky svojí psychice daytradingem prodělá. statisticky je prej pod výkoností trhu 85% profi obchodníků.

přemejšlel jsem, z čeho žihou tyhle platformy (cainpayu a spol.) a říkam si, že spousta lidí se na to časem vykašle, crypto vůbec nevybere a platforma vydělá na tvym čase, kterejs jí dal zadarmo.

tvůj případ je docela jasnej a jednoduchej, ale né všichni májí výdělky přímo úměrný vloženýmu času, nebo tam tak nastavený priority. někdo může dělat hlídače a přitom klikat satoši, někdo si odkroutí směnu a pak už nechce programovat, ale jen bezmyšlenkovitě klikat, atd. smyslupnost využití času je docela relativní, stejně tak jako (jeho) hodnota.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    77WHITE: delat v praci druhou praci uz obvykle nejde
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    Proc sem furt lezou ti milionari? Maji asi taky misi ziskat 1 BTC? Ja aktualne 0.045 BTC.
    WARBABY8
    WARBABY8 --- ---
    OTAVA: neber to zle. Já prostě jen beru že tohle klikání je spíš pro studenty co se ve škole nudí. U lidí kteří jsou schopni vydělávat tisíce za hodinu svého času mi to vůbec nedává smysl.

O tradingu se vůbec nebavím je to pořád cesta která vyžaduje aktivní činnost. Já jdu cestou co nejvíce své investice posunovat do pasivních sfér protože můj čas je to nejcennější co mám.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WARBABY8: stačí si projít servery s nabídkami práce.

klikání mužů dělat kdykoliv kdy mám trochu času. na jakoukoliv jinou činnost se potřebuješ soustředit delší dobu v kuse

rád bych debatu na tohle téma pomalu ukončil - někdo to chce dělat. někdo to dělat nechce, někdo radši traduje. jednoduché.
    WARBABY8
    WARBABY8 --- ---
    OTAVA: to by mě taky zajímalo kolik takový pracovník bere a proč místo klikání si něco nevydela bokem. To je pak 1 btc otázka několika měsíců ne?
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    OTAVA: Ja ti ale nerikam jak se stat milionarem ani ze se jim stanes. Ja podotykam matematikou zakladni skoly, ze kdybys investoval cas namisto klikani reklam do jakykoliv brigady, budes z toho mit v prepoctu vic bitcoinu nez z reklam, capiche? Protoye i kdyz tvrdis ze to sou penize za nic, tak jestli to nic je "jen" investice casu a elektriny bez jakykoliv pridany hodnoty, vyjde to vicemene stejne jako prace, nemyslis?

Jestli si myslis ze bitcoin je budoucnost a 10kk USD prijde je tvuj nazor, nic to ale nezmeni na tom ze za soucasny ceny bitcoinu je tohle tezeni stejne vynosny jako hledani penez na chodniku.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    You win 0.00000659 BTC, 0 lottery tickets, 4 reward points!

dekuji pekne
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    muj Coinpau zustatek je asi 47000 Kdyby to nekoho zajimalo - excel si nevedu, sorryyy :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    novej kod na kocku Coinpayu = Stable

hele a kdyz je to tak strasne jednoduchy bezpracne a bez rizikove vydelavat penize tradingem proc jeste nejsi milionar ? :-)

Sbirani je spis ekvivalent prubeznyho nakupovani, nez tradingu. Trading je uplne jina disciplina prinasejici novy level risku.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    TLUCZHUBA: jasny, zatimco klikanim po petikirune ty miliony prijdou.
    Vydelat na “investicich” petikorunu dokazes i ty, kor kdybys do toho investoval tolik casu jako do sledovani reklam a vyplnovanim dotazniku.

Nikdo ale nerika nic o milionech, jen sem se musel zeptat jaka je motivace na to stat se botem, kdyz i roznaseni novin ti na hodinovce vynese x-krat vic, a muzes si za to koupit mnohem vic cryptoblbosti, pokud po tom prahnes.
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    77WHITE: hele kamo, ty to asi nechapes, ale tohle neni investice, nepotrebujes k tomu zadne investicni super schopnosti a vydelat miliony, obchodovat podle grafu denne, proste kliknes a mas krypto zdarma a mas z toho radost, treba za 5 korun, taky jsem tomu neveril, ale funguje to.

A kdyz to tak dobre vis a jsi i tak dobry, ze za 200 usd dokazes vydelat miliony? Tak proc sem lezes? Radsi klikej :)
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    OTAVA: vzdyt co ti v tom brani? mas 200usd, tak to prodavej a kupuj jak to fluktuje v prubehu dne, bez vkladani vlastnich penez. I kdybys pracoval jen se zlomkem toho co tam mas, tak budes mit vetsi vynos jak ze sledovani reklam.

Lidi co meli v jakymkoliv kryptu vetsinu penez a ted breci si to zaslouzi, investovat bez zakladnich investicnich znalosti se holt nevyplaci. O tom ale my preci nemluvime, ja narazim na to proc ti prijde cool sledovat reklamy a vyplnovat dotazniky, kdyz bys mohl mit i tu nejhorsi online brigadu a furt vydelavat vic, a nakupovat za to vetsi obnos.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    a ještě jedna poznámka než skončím. záleží jakou máš cilovku na BTC. já 10M USD.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    podívej se na UST - stablecoin, znám lidi co v tom drželi celý svůj úspory a byli nadšeni že mají 20% ročně zdarma. a teď mají ztrátu 90% všeho
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    77WHITE: jasný. Já považuji krypto za extrémně rizikovou věc a nechci v ní zahucet za svoje prachy. tak si prostě kratším čas tím že sbírám krypto co je zadarmo.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    77WHITE: btw fakt mas jako konicka sledovani reklam, vyplnovanim dotazniku a hrani debilnich her?
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    OTAVA: ja to cetl, snazis se nasbirat 1 btc na duchod. Chapu ze ma kazdej nejakou jinou zabavu, ale vzhledem k tomu ze mas stejne primarne financni motivaci, zni to uplne absurdne. No nic sorry, good luck.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    77WHITE: mám to jako koníčka?
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    OTAVA: asi proto nemluvime reci stejneho kmene:) ja se ptam cim si mentalne ospravedlnis ztraceni casu klikanim tohohle, kdyz navic s tvym platem to mas za 2 hodiny prescasu. i kdybys to klikal ve svy pracovni dobe, sledovanim btc hodnoty a tradovanim na dennich dipech bys furt udelal aspon 10x vic…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam