• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Hezky to ted pribyva - Coinpayu 70k Satu.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    BUNCAK: dík za opravu ;)
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    TLUCZHUBA: Ve zkratce - the house always wins.

Ignoruji uroceni, Vygeneroval jsem si 15x 5000 zatoceni WOF, prumerna ztrata byla 9.36% investovanych RP, pouze jedna davka toceni generovala zisk a to 0.3%.

S urocenim by byla ztrata mensi, ale stale by to byla ztrata.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    na Coinbase jsou zase nějaký srackoiny zdarma.
    můj stav na Coinpayu je cca 61k.
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    BUNCAK: Proc ne? Se mi podarilo nekolikrat vytocit 5000 satoshi a 5000 RP, za mesic jsem tak -1500 RP, BTC se ti hned uroci, myslim, ze lepsi nez cekat 100k RP.
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    TLUCZHUBA: chvili mi to trvalo, ale tohle neni zrovna nejlepsi zpusob jak nakladat s RP viz. obrazek. Zmenu provedli cca zacatkem roku 2022

PETRAELECTRA
    PETRAELECTRA --- ---
    BUNCAK: tak já to prubnu, ať je sranda. Podám report. Cointiply Arena
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    PETRAELECTRA: Neucastnil jsem se, malo informaci o tom jak moc to bude nakladne. Mas zkusenosti?
    PETRAELECTRA
    PETRAELECTRA --- ---
    BUNCAK: jak ti dopad hrdina v Areně? Mělo to smysl? A čim jsi ho vybavil?
    MATT
    MATT --- ---
    77WHITE: ve všem s tebou souhlasim, jen s tim tradingem ne. imho většina lidí díky svojí psychice daytradingem prodělá. statisticky je prej pod výkoností trhu 85% profi obchodníků.

přemejšlel jsem, z čeho žihou tyhle platformy (cainpayu a spol.) a říkam si, že spousta lidí se na to časem vykašle, crypto vůbec nevybere a platforma vydělá na tvym čase, kterejs jí dal zadarmo.

tvůj případ je docela jasnej a jednoduchej, ale né všichni májí výdělky přímo úměrný vloženýmu času, nebo tam tak nastavený priority. někdo může dělat hlídače a přitom klikat satoši, někdo si odkroutí směnu a pak už nechce programovat, ale jen bezmyšlenkovitě klikat, atd. smyslupnost využití času je docela relativní, stejně tak jako (jeho) hodnota.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    77WHITE: delat v praci druhou praci uz obvykle nejde
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    Proc sem furt lezou ti milionari? Maji asi taky misi ziskat 1 BTC? Ja aktualne 0.045 BTC.
    WARBABY8
    WARBABY8 --- ---
    OTAVA: neber to zle. Já prostě jen beru že tohle klikání je spíš pro studenty co se ve škole nudí. U lidí kteří jsou schopni vydělávat tisíce za hodinu svého času mi to vůbec nedává smysl.

O tradingu se vůbec nebavím je to pořád cesta která vyžaduje aktivní činnost. Já jdu cestou co nejvíce své investice posunovat do pasivních sfér protože můj čas je to nejcennější co mám.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WARBABY8: stačí si projít servery s nabídkami práce.

klikání mužů dělat kdykoliv kdy mám trochu času. na jakoukoliv jinou činnost se potřebuješ soustředit delší dobu v kuse

rád bych debatu na tohle téma pomalu ukončil - někdo to chce dělat. někdo to dělat nechce, někdo radši traduje. jednoduché.
    WARBABY8
    WARBABY8 --- ---
    OTAVA: to by mě taky zajímalo kolik takový pracovník bere a proč místo klikání si něco nevydela bokem. To je pak 1 btc otázka několika měsíců ne?
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    OTAVA: Ja ti ale nerikam jak se stat milionarem ani ze se jim stanes. Ja podotykam matematikou zakladni skoly, ze kdybys investoval cas namisto klikani reklam do jakykoliv brigady, budes z toho mit v prepoctu vic bitcoinu nez z reklam, capiche? Protoye i kdyz tvrdis ze to sou penize za nic, tak jestli to nic je "jen" investice casu a elektriny bez jakykoliv pridany hodnoty, vyjde to vicemene stejne jako prace, nemyslis?

Jestli si myslis ze bitcoin je budoucnost a 10kk USD prijde je tvuj nazor, nic to ale nezmeni na tom ze za soucasny ceny bitcoinu je tohle tezeni stejne vynosny jako hledani penez na chodniku.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    You win 0.00000659 BTC, 0 lottery tickets, 4 reward points!

dekuji pekne
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    muj Coinpau zustatek je asi 47000 Kdyby to nekoho zajimalo - excel si nevedu, sorryyy :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    novej kod na kocku Coinpayu = Stable

hele a kdyz je to tak strasne jednoduchy bezpracne a bez rizikove vydelavat penize tradingem proc jeste nejsi milionar ? :-)

Sbirani je spis ekvivalent prubeznyho nakupovani, nez tradingu. Trading je uplne jina disciplina prinasejici novy level risku.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    TLUCZHUBA: jasny, zatimco klikanim po petikirune ty miliony prijdou.
    Vydelat na “investicich” petikorunu dokazes i ty, kor kdybys do toho investoval tolik casu jako do sledovani reklam a vyplnovanim dotazniku.

Nikdo ale nerika nic o milionech, jen sem se musel zeptat jaka je motivace na to stat se botem, kdyz i roznaseni novin ti na hodinovce vynese x-krat vic, a muzes si za to koupit mnohem vic cryptoblbosti, pokud po tom prahnes.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam