• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    jak jde mise 1 BTC? 0.04866532 ted aktualne...
    NYXYN
    NYXYN --- ---
    Zas ten revolut. V sekci krypto lze získat dva DOT (cca 350kč) po vyplnění vzdělávacího kvízu o kryptu a Dot. Easy, zabere pár minut, lze opravovat chyby. Jasně není to krypto v pravym slova smyslu, ale ...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ahja, ani jsem to na nastenku nedaval. skoda, prvni vyber jeste v BTc sel bez problemu.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Bohuzel Honneygain prestal platit v BTC, je tam jenom JMPT token nebo PayPal.

Kdyby mi to nekdo umep prekonvertovat z paypalu (nebo toho jejich JMPT tokenu na BTC) byl bych vdecny, jde o cca 20 USD

zaroven upravim nastenku
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    cointiply kód: REFRESHING
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    coinpayu kočka kod:
    HappyWeekends
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    SUMMERSIZZLE - Cointiply promo kod
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    Cointiply promo kod: SLIPANDSLIDE
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    OTAVA: 28k satoshi. zdá se že to jde opravdu rychle :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ted jsem mel an Coinpayu survey na novej paralen za 5k satoshi :-)

takze celkove mam od: [OTAVA @ Krypto zdarma]

uz cca 13500 satoshi.
    Ted to jde dost rychle :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BUNCAK: strasne nizky rate jak sam vidis a potom - tydle lidi u toho moc nevydrzej dlouho dost pravdepodobne. ale mzues mi t stesti, co ja vim
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    OTAVA: a to proc?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BUNCAK: tak tam se jedou miliony zejo. i tak bych si referáty nekupoval
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    Zkusil jsem si advertising for referrals: 10k zobrazeni, 0 new referrals
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    PETRAELECTRA: Nezustava, ani ten co vyhraje. Z FAQu "The Champion hero does not die, but it will NOT carry over to the next Arena round. ".

OTAVA: taky zalezi kolik lidi udela to same co PETRAELECTRA (nakoupi a pak negrinduje), melo by to byt bude mene nez pulka. Ale chapu. Ono i tohle bude casem upadat, protoze mene a mene lidi to takto udela, protoze mesic predtim prodelali.
    PETRAELECTRA
    PETRAELECTRA --- ---
    BUNCAK: pokud prohraje a nedostane se mezi posledních 100, tak nezůstává. Bojuje se 24h.
    OTAVA: tak jsem to take pochopila, prize pool je to, co tam nasypou ostatní, ale to je dost, třeba teď to je 38M (3800 usd), výherce má 20%.
    Nejde jen o racionální výpočet levelu a cenu hrdiny, roli tam hraje i to `Luck`
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BUNCAK: hmm tak to me moc nezajima, pac teoreticky musis bejt lepsi nez pulka hracu, coz se mi nechce
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    OTAVA: Ano, teda tvrdili to na twitteru. Plus pred mesicem startoval prize pool na 500 000 coins.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PETRAELECTRA: chapu to spravne ze to je hra s nulovym souctem - muzes vyhrat jenom penize co tam nasypou ostatni ?
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    PETRAELECTRA: A hrdina zustava i na dalsi mesic areny? Diky za report.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam