• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma
    APIN
    APIN --- ---
    https://vydelavatnainternetu.wordpress.com/2022/11/30/promo-kody-na-cryptosfaucets-platne-do-1-1-2023/ Tady jsou zatím všechny zveřejněné kódy do všech cryptosfaucets, abyste je nemuseli zdlouhavě dohledávat na jejich sockách. Trochu voser je, že je můžete zadávat jednou za 26 hodin, takže se ta pravidelná každodenní klikačka vždycky posouvá o 2 hodiny, ale máme parádní beramarket, odměny jsou krásně vysoko a každý den tímhle získáte 17 zatočení navíc. Občas se poštěstí a padne i nějaká ta vyšší výhra :)
    APIN
    APIN --- ---
    Je to sice skoro polovina toho, co si za hodinu vytočíš na freebitcoin, ale tento bearmarket budiž pochválen. Modleme se, ať trvá co nejdéle :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    APIN: jj koukam jake jsou tam za poslednich par dnu zmeny, zatim same dobre :-)
    APIN
    APIN --- ---
    APIN: A zase změna. Tentokrát zůstal jen free BTC box a dává mi 17.36 sats za hodinu :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Coinpayu kočka:
    WorldCup
    APIN
    APIN --- ---
    APIN: V Betfury přibyly dva další free boxy na WINK a ALU ;) Nikdo neví, jak dlouho tam budou, tak vybírejte, dokavaď můžete ;)
    APIN
    APIN --- ---
    OTAVA: To je pěkně nahovno, když na ty jejich šaškárny na binance potřebuješ držet alespoň 1 BNB. Taky se tam snažím udržovat celej BNB
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Přidal jsme na nástěnku Cryptosats
    Každý dvě minuty můžete sbírat různý faucety v jednom okně... výběr ověřím hned jak nasbíram dost :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    You win 0.00000116 BTC, 0 lottery tickets, 8 reward points!

díky :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    APIN: mám asi dvě BNB takže ... musím ještě dost počkat xD
    APIN
    APIN --- ---
    Joo super. potřebuje se to trochu nadechnout :) Tomu říkám krypto zdarma. Před pár lety investice pár stovek do BNB, dneska v BTC zhodnocení 1300% a vypadá to, že to ještě poleze nahoru :)
    MATT
    MATT --- ---
    APIN: hned po tý tvojí zpravě? ;))
    APIN
    APIN --- ---
    APIN: Tak tohle je docela masakr. Po tom ohlášení s FTX je BNB/BTC už na 0.019 :) Kde se to zastaví?
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    Na Satoshi hero pridali moznost vyberu do Faucet pay. U toho vyberu snizili limit z 30k na 10k satoshi.
    APIN
    APIN --- ---
    A pokud se bude historie opakovat a po volbách bude další dump na BTC, tak si někteří můžeme dát misi 2 BTC :)
    APIN
    APIN --- ---
    Jinak mise 1 BTC se teď dá splnit vcelku jednoduše, pokud jste před 2 roky nakupovali BNB za pár korun a měli jste ho celou tu dobu zastakovanej :) Takže je čas odstakovat (v trust wallet je pending 7 dní) a střílet do BTC :)

APIN
    APIN --- ---
    Já si to nechávám vyplácet tak jak se mi to tam nakupí. BFG je takovej stablecoin, tak nevim, jestli dělám dobře, ale mě jde o BTC :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    A hlavně! muzes zisky že stávku rovnou konvertnout na ten jejich nativní token. konečně:-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    APIN: já vytocil 500 Shiba :-)))
    APIN
    APIN --- ---
    Betfury si ke svým narozeninám trochu pohrál s odměnami. Free boxy mají vyšší odměny, příjemně zjednodušené claimy a na refresh se už čeká hodinu. Občas naskočí freebox na Babyswap nebo Biswap tokeny, jinak BFG, BTC a BNB jsou stálice. Funfury můžete v klidu ignorovat, ten vám po 12 hodinách zmizí z účtu a má akorát motivovat uživatele k většímu gamblení. Nějakých 30BFG na účtu odemyká staking BTC, TRX, ETH, BNB a USDT, které vám budou každý den po troškách přibývat. Jo a ještě tam je každých 12 hodin Fury Wheel - prostě kolo štěstí, kde se (ne)dá vytočit 1 BTC (haha:)), ale povětšinou to kolo dává jen bezcenný Funfury tokeny, snad jen 2x jsem si vytočil něco TRX. Všechno ostatní na téhle stránce je gamble a obere vás o všechno, proto se držte jen free boxů a stakingu, ty jsou safe.
    https://betfury.io/?r=63692b1f1b53eee815bf59ce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam