Jedete tady někdo Rollercoin? Jak poslední dobou rozdávají tolik odměn, tak se snažím brzdit postup abych nepovýšil do Platinum III. Jsem fakt těsně před postupem a bojím se, že si někdy něco neuhlídám a přestřelím to. Teď mi to dává 15-17 sats za blok a když bych nasadil všechny minery z inventáře, postoupil bych někam do spodní třetiny Platinum III a tam bych měl odhadem 10-12 sats/blok. Ty postupy jdou teď fakt snadno, protože za každou kravinu dostanete miner nebo nějaký bonus a to povyšování je teď hrozně snadný. Z vrcholu Platinum I, kde to dávalo 17-19sats/blok jsem zhruba po měsíci na vrcholu Platinum II a čekám. Neupgraduju, nenasazuju nový minery. Až jich budu mít dost, narvu je tam všechny najednou a hodí mě to hned někam do prostřed Platinum III, kde očekávám odměny okolo 15sats/blok. Otázkou je, kolik tam bude tou dobou hráčů a jak se budou mezi ně dělit odměny...
Zajímá mě jestli jste někdo v Gold lize a jaký máte odměny. Případně nějaký nováček, jak jemu se hrnou nové minery a odměny. Já prostě teď nemám motivaci růst do vyšší ligy, i když ty odměny a nový minery dostávám prakticky zadarmo :/
Zase je to úspora času, dřív mi to všechno odklikat a splnit questy zabralo zhruba půl hodiny. Teď mi je to šumák a to nejnutnější odklikám za pár minut, dostanu odměny, o které stejně nestojim a jdu od toho. Jednou za měsíc si BTC pošlu do Trezoru a netrávím tam tolik času :)
Co zatím tak pozoruju, tak nejvýhodnější vzhledem k počtu uživatelů a výše odměny (těžím pouze BTC, shitcoiny mě nezajímají) je teď Platinum I a pak až Diamond II. Nejspíš asi udělám čistku, shodím většinou minerů, ať mě to vrátí zpátky na Platinum I. Dneska začala nová sezóna a s těma odměnama a bonusama se asi fakt posrali, teď budou všichni hráči postupovat do vyšších lig ani nebudou vědět jak :)