• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRIShrajeme videohry s dětmi : Která hra vaše děti zatím nejvíc zaujala?
    KULHY
    KULHY --- ---
    TOOMIX: A Wacky Wheels samozrejme palec nahoru!

Za opovrhovani Switchem palec zase dolu. :)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    TOOMIX: auticka na switch mame, Mario Karts, ale to holcicky moc nebere
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    YMLADRIS: na switch se vykašli a dej jim Wacky Wheels na splitscreenu ;)

Wacky Wheels on GOG.com
    https://www.gog.com/game/wacky_wheels

Wacky Wheels (Beavis-Soft) (MS-DOS) [1994]
    https://youtu.be/-SnJUG59_Jw
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    KULHY: teda pardon, ted jsem se ptala, proc nemame tohle a bylo mi receno ze proto, ze uz to hodne hrali driv na PC. mozna by to bylo reseni, ok
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    MAKROUSEK: na to kirby se podivame, diky
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    KULHY: Máme např. Supersmash Brothers. (Vybereš si postavičku a bojuješ. Nic dalšího se tam neděje.)

Chtěla bych rozšířit repertoár pro situace kdy je někde více dětí z nichž většina nejsou zkušení hráči a chci to na switch (každá rodina má většinou doma telku). MAKROUSEK, Mario Party je fajn, ale to zas už nudí moje děcko, díky.
    Nemusejí být nutně 4 ti hráči. Nevím co si představuju -- jako že se někam chodí, něco se děje a není to třeba vyloženě moc skill based... ???
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    YMLADRIS: Mario party. Nebo Kirby Star Allies.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    KULHY: při návštěvě tří holčiček většinou ne, pokud to není první setkání s hrama :D
    KULHY
    KULHY --- ---
    YMLADRIS: A Definuj souboje. Je skočení na hlavu nepříteli souboj?
    KULHY
    KULHY --- ---
    YMLADRIS: Myslis ted tedy opravdu hry pro 4 na klasickém Nintendu Switch?
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    KULHY: nemas u toho switche zmapovany jeste nejaky hry, ktery nejsou souboje nebo auticka? jako kdyz prijdou na navstevu 3 holcicky, ...
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    Borderlands. Borderlands2 is best.
    Dítě se naučilo základy matematiky (je lepší brokárna 7*11 nebo 5*13?) fyziky (je lepší na tuto dálku brokovnice 5*13 nebo assault rifle 53? A taky přestalo mít touhu stát se vojákem ("jsem zjistil že tam lidi umírají" - ta hlava se rozprskne fakt hezky rudě).

Syn si o to řekl chvilku po svých 7. narozeninách, pak se přidal mladší. Oba dnes válí v matice a angličtině. A jsou docela prosociální. Je to akorát pro (max) 4 hráče na koop.

Pak jsme hráli hodně Left4dead - taky max 4 koop.

Minecraft - máme koupeno 3x, hrajou kluci spolu nebo se mnou, tohle táta nehraje.

Trine - sladká plošinovka, kde si fakt pomáháte. Trine 3 je IMO nanic, ostatní jsou fajn.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX: SCHWAB: TOOMIX: zkusili jsme to se starší dcerou (4.5r) a dobrý, stačí na to myš a levé tlačítko myši, nic složitého, aktivní věci, na které se má kliknout blikají a je to rozdělené na "stránky", každá zabere tak 5 minut :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SCHWAB: jojo, je to obyčejná klikací adventura, na Windows 10 mi to jede v pohodě, jen to nechtělo dát víc než 1280x960 a o nějaké podpoře fullHD nebo nedej bože poměru stran 21:9 nemůže být řeč. Ale dětem se to bude líbit.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    TOOMIX: ty náhledy vypadají, ze to je obyčejná kreslená adventura.
    Ale požadavky mě trochu matou xD

Recommended:
    Processor: 3.0 GHz Intel Pentium 4, 3500+ AMD or equivalent processor
    Memory: 2 GB RAM
    Graphics: 256MB DirectX 9.0c compatible graphic card
    DirectX: Version 9.0c
    Storage: 3 GB available space
    Sound Card: 16-bit DirectX 9.0c-compatible sound card
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    1.09€, má to i CZ dabing od Marka Ebena či Jiřího Knota, který Púa dabuje i ve filmech

Disney Winnie the Pooh | Fanatical
    https://www.fanatical.com/en/game/disney-winnie-the-pooh
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    offtopic, ale třeba se chytím - nechcete někdo (v Brně, ale klidně si pro to přijeďte) starý Nintendo Wii PAL s dvěma ovladačema, bubnama, kytarou, podložkou na cvičení, externím diskem s hrama a originálkou Indiana Jonese? pls do pošty
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    MAKROUSEK: aha, nevěděl jsem, že mají webovou herní sekci. Jako TV kanál to znám.

Máte někdo zkušenosti / tipy k retro herním konzolím?
    Herní konzole Retro herní konzole – Heureka.cz
    https://herni-konzole.heureka.cz/f:28362:1/
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    MARTIK: CT D - program pro deti od ceske televize
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam