• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRIShrajeme videohry s dětmi : Která hra vaše děti zatím nejvíc zaujala?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    REFLEX: Hele to si musíš nastavit ty, já mám 4letýho a na tabletu hraje už asi rok - má přísný limit 3h/den. Reálně hodinu, a ne každý den. Nesmí to být jeho jediný zájem. Samozřejmě ve chvíli kdy se u toho vzteká nebo si vymýšlí že chce (stupidní hry, a že jich je plný store :( ) tak má smůlu a jdeme si hrát spolu(blbý když potřebuju pracovat, tak hold pustím pohádku).
    Když chce může si zahrát i na PC, a k vánocům bude herní konzole(PC potřebuju na práci hlavně), cíl není aby na tom byl neustále, ale aby si rozšiřoval obzory, učil se logice, spolupráci(hodně coop her), nutilo ho to číst a rozumět textu a pochytávat i cizí jazyk.
    Takže za mě ve věku tvých dětí jsem začínal s PC hráti pracovat já, a nějak moc mě to možná nepoznamenalo :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Mám děti relativně malý (4 a 5), takže zatim můžou jen o víkendech. Časovej limit je max hodinka za den, ale u starší se to už dá povolit i víc. Když je hodná :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Ahoj, jak dlouho nechate deti hrat + jak stare? Za odmenu, nebo jen tak? (potrebujete treba pracovat)

My detem (6 a. 8) pucili o vikendu pocitac s Minecraftem a hrali spolu a chteji ted hrat furt :)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    to Planet Zoo vypadá dost dobře, v češtině už jsme se na tom s dětma pěkně zasekli, bude to sice pro větší, ale moc pěkně se na to i jen kouká
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    YMLADRIS: k tomu programovani na me vykouklo jeste tohle, kdyby neci dite potrebovalo - levely/challenges skrz ktere se uci principy programovani

MUXX
    MUXX --- ---
    KAJJAK: Chcuchutv a kidstv123
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    MUXX: dik za tip...

dal jsem Bing, Cocomelon, Peppa pig, Abby Hatcher, POCOYO, Coilbook

Nejake dalsi tipy nekdo?
    MUXX
    MUXX --- ---
    KAJJAK: youtube kids na ipad/iphone. je tam na vyber vekova kategorie nebo vlastni.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    MUXX:

a to mluvis o youtube kids nebo youtube?
    MUXX
    MUXX --- ---
    KAJJAK: Jak se vybira profil, tak musis dat prvni volbu “approved content only” a naklikat tam jenom anglicky kanaly.
    Driv tam byla jenom anglictina :/
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    Rayman origins zadarmo

Berte, dokud dávají: Ubisoft pokračuje v rozdávání her zdarma | cdr.cz
    https://cdr.cz/clanek/berte-dokud-davaji-ubisoft-pokracuje-v-rozdavani-her-zdarma
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    YMLADRIS:

kolem 3 let
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    KAJJAK: myslis jako pro batole? ja uz si to nepamatuju

vim ze hodne koukal TuTiTu ale tam se skoro nemluvi, spis je to na rozvoj inzenyrskyho mysleni

TuTiTu Toys | Chocolate
    https://www.youtube.com/watch?v=PT7Q9B-eG1k

muzes zkusit coilbook

https://www.youtube.com/channel/UCV1SycDpnU1A2dXqob6Aowg

pro deti ve skolkach je urceny Pocoyo a peppa pig

🤾 POCOYO in ENGLISH - Double Trouble 🤾 | Full Episodes | VIDEOS and CARTOONS FOR KIDS
    https://www.youtube.com/watch?v=T5zdM8z7dbU

Peppa Pig Full Episodes | Swimming with Peppa and George #98
    https://www.youtube.com/watch?v=hWdLhB2okqA

ale v te skolkove dobe nas syn uz hrozne jel ten minecraft a koukal se hodne na videa o tom. to mi prislo ze dost leveloval v AJ, protoze ti youtuberi neco v tom minecraftu delali (vykopavali diamant..) a pritom KOMENTOVALI CO DELAJI, takze si rychle spojoval slova a pojmy

jeste si vybavuju ze ho v tom batolecim veku zajimaly stavebni stroje, takze jsem proste hledala videa o stavebnich strojich. takhle si myslim ze muze byt fajn postupovat - nasledovat zajem ditete
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    YMLADRIS: a muzes mi prosim do zacatku vypsat prvnich par rucne vybranych poradu co bys doporucila? pripadne z toho taky udelej clanecek, sice se tolik netyka her, ale urcite bude cteny a zadany
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Jako člověka co hrál naposledy původní SuperMarioLand na černobílým gameboy mě obecně fascinuje popularita plošinovek…
    KULHY
    KULHY --- ---
    YMLADRIS: Je to spíš ta kadence nápadů o obměn, když už myslíš, že nic dalšího nevymslí — BOOM.

YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    KULHY: ok. a byl by jeste priklad te dechberouci kreativity? pripadne dik :)
    KULHY
    KULHY --- ---
    YMLADRIS: Prostě dobře udržovaná značka s řemeslně vybroušenou hratelností. Nepřestává překvapovat originalitou, při zachování základní a jednoduché premisy. Děti si Maria oblíbí, protože je roztomilý a srandovní, ale zároveň superhrdina z lidu. Ikonický vzhled postavičky zachovaný po dekády. Hru dohraješ poměrně snadno, ale můžeš se hecnout a snažit se jí dohrát na max (body, čas, mince) a to ti už dá zabrat. Dechberoucí kreativita tvůrců a míra detailů, kterou je možné pozorovat, bude-li hráč pozorný. Precizní audio-vizuální prezentace a celá výtvarná stránka.

Ůroveň dotaženosti game designu je prostě stellar. To je přesně ono — ty nevidíš v čem je ta hra takový zázrak, ale čapneš ovladač a všechno tiká jak švýcarský hodinky ať už ti je 5 nebo 50. Je to trochu takový Apple mezi plošinovkami — někdo se proti němu vymezuje, ale světe div, prodává se i po 40 letech jak rohlíky. Nehledal bych v tom složitosti, ale pod kapotou je to mistrovsky dilo. Nic pro lidi co neradi trávi čas virtuálním skákáním.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    FORTRESS: a co tim chces rict? ze proste se podarilo v konceptu te hry navrhnout zajimave stavebni prvky (ty houby...) a lidem se z toho dari delat insane levely a to je u toho drzi? dik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam