• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRIShrajeme videohry s dětmi : Která hra vaše děti zatím nejvíc zaujala?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ZELGARIS: Presne tak. Pry kdyz to maji deti jako neco zakazaneho, tak kdyz muzou, vylejva se jim dopamin, takze se na tom spis stanou zavisly.
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    ASACHI, STAROJDA: Dik za feedback, neomezeny rezim to vysvetluje.
    Jsme evidentne v tomhle smeru hodne prisni rodice :)
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    ZELGARIS: Ja mam 2 deti, aktualne 1,8 a 4,8 let. Oba maji k dispozici Tablet, Nintendo 3DS, Nintendo Switch, TV + starsi ma svuj mobil. Vse maji unlimited, muzou si hrat / koukat jak chteji. Starsi uz projevuje zajem o pocitac, uci se kvuli toho cist, takze budeme brzo predelavat pokojik, at tam je kde dat pocitac.

Tim jak to maji unlimited, tak mi neprijde, ze by to nejak zneuzivali. Starsi nekdy ma dny, kdy chce hrat porad, nekdy o to nejevi vubec zajem. O hrani na switchi s rodicema je ale zajem tak nejak permanentni.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MAKROUSEK: Kirbyho mám, hrál jsem to se starším. Ale to mi přijde pro trochu starší, ten koncept výměn postav a složitější ovládání. SMB Deluxe je sice těžší, ale vlastně přímočařejší. Není třeba moc vysvětlovat, jen grindovat těžký mapy :). Ale jo, Kirbiho asi taky časem zkusíme.

ZELGARIS: Jak často? Vlastně neomezeně, jak chtějí. Ale to spíš hrajou hry na telefonu/tabletu a nebo sjíždějí youtube. Teda podle věku. Nejstarší tak jel dřív, teď už víc hraje na PC s klávesnicí a myší - roblox, tf2, garrys mod. Switch ho nikdy moc nechytnul, ač jsem se snažil. Prostřední je na switch víc.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ZELGARIS: Prckos si ted v osmi dava Spidermana a Guardians of the Galaxy na PS4. Na Switchi dohral Odyssey, World, Yoshiho a pred dvema lety Raymana na 100%, coz teda fakt nechapu, ja to nedam. A ma to proste jako dalsi hracku, ne, ze bychom ho nechavali lhrat, proste kdyz ho bavi gamesa, tak chvili hraje porad, pak treba dva, tri tejdny na to ani nesahne a cte si.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    STAROJDA: Tak pokud ti nejde uplne o 3D, chces Kirby Star Allies, to byla prvni gamesa, co prckos pred lety dohral.
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Neni to prvne, co na nyxu ctu o detech, co si v peti davaji SMO a ted ve trech 3D World bez pomoci dospeleho.
    A rikam si, kde u svych deti delam chybu :)
    Kazdopadne, jak casto nechavate decka hrat teda, STAROJDA a ASACHI?
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    jak jako vystavujeme, regulerne nam je kradou

pred chvili si triletak vzal mamin surface, zavrel okno s filmem a chtel si pustit pohadku
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    ASACHI: hehe, tak ok, tak to asi zkusíme. A to jsem si myslel, jak naše děti až moc vystavujeme technologiím :D
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    STAROJDA: 3D world ... moje dcera to sama dohrala ve 3 letech ... Nic lehciho na nintendo snad neexistuje.
    V coop mode tam navic nejde umrit.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    STAROJDA: Pet let! Sam ses pomalej :-)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MAKROUSEK: Díky za tip. Koukl jsem na to a vypadá taky dost komplikovaně a rychle. Mám na mysli fakt něco až hloupě jednoduchého, co není moc rychlé, je tam čas na rozmýšlení, ovládání je jednoduché.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    STAROJDA: Super Mario Odyssey!
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Nemáte nějaký tip na Switch, kde se prcek (brzy mu bude 5) si v klidu ošahá ovládání v 3D prostoru? Pořád po mě chce Super Mario 3D World, ale když vidím jak těžký je SMB U Deluxe (což za králíka tak nějak zvládá), tak tam ho to učit nechci. Nedávno tu běželo Pode, ale to je zase moc puzzle na něj...
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    theo hraje novy tower defense, ktery me zaujal grafikou, ale hlavne hudbou - konecne hudba, ktera me az tak nestve. ale pry je to tezke.

Age of Defense on Steam
    https://store.steampowered.com/app/603320/Age_of_Defense/

minutove video zde

Shared album - Mirka Misakova - Google Photos
    https://photos.app.goo.gl/bY4oVGyFUwncmtfJ8
    KULHY
    KULHY --- ---
    HONZAL: Such much Nintendo, nekdo ty Switche Lite koupit musi. :D Samozrejme ostrov/save muzes pak vymazat.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    KULHY: Tedy nefunguje to tak, že 1 účet = 1 ostrov, ale musíš mít ke každému ostrovu samostatný HW? Hm, such Nintendo. Ale teoreticky bychom to mohli pojmout jako společnej projekt. Jde to pak smáznout a začít třeba od znova? Možná se ptam blbě, o AC jenom vím, že to je fenomén a jakýsi simulátor života, ale nemam moc představu.

STAROJDA: hlavně vim, že sem handicap nastavovat nemusel, neteři to šlo sice hůř, ale klučina streamuje Fortnite a má dost sledujících -> ten hrál MK mnohem líp, než já. Stejně tak kamarádka neteře hrála mnohem líp. Celkem mě tim štvali :D

VONY: It takes two koukám není na Switch
    VONY
    VONY --- ---
    HONZAL: Gris doporučuju, maj to rádi i neplošinkáři. Stejně tak Unravel 2 (coop). Nebo adventura LUNA The Shadow Dust. A pak samozřejmě It takes two.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    HONZAL: Za mě taky Mario Party. To jsou fajn minihry pro malý i velký. Akorát je potřeba občas nechat ty mladší vyhrát no, když jim to moc nejde. Nicméně u Mario Karts jde zas dobře nastavit hendikep a zahraje si dobře dospělej i dítě (ale to víš).
    KULHY
    KULHY --- ---
    HONZAL: Ja uz si to moc nepamatuju, ale nejde to rushnout. Proste udelas par veci a musis pockat na dalsi den. Za 3 tydny uz to asi jde, jen upozornuju, ze jeden Switch = jeden ostrov.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam