REDSNAKE: Já co to zkoumal, tak to Miyoo mini plus mělo fakt super ohlasy a recenze. Má i wifi, takže nový romky jdou tahat přes síť a hlavně, když pořídíš další MM+ tak můžeš hrát i u prastarých emulovaných her multiplayer.
Já ho objednal tady rovnou s Onion OS a předinstalovanýma stovkama her což vyšlo na necelých 2400. Když by ti stačila jenom konzole bez SD karty, tak vyjde na těch 1500 s tim, že si ten Onion OS můžeš nainstalovat sám a Romky taky natahat sám. Já byl pohodlnej.
Každopádně zařízení jsem měl do týdne doma. Jenom s nim ještě nemůžu hrát a pořádně otestovat, protože jsem si ho prosadil jako dárek sobě k narozeninám, který mám až v sobotu. Tak mi ho manželka drží schovaný v šupleti :D
Ta chvilka co jsem to musel otestovat jestli to třeba nepřišlo rozbitý stačila na poznání, že je to fakt kvalitně zpracovaný a uživatelsky super. Prostě tam máš seznam všech možných konzolí a pod každou jednou jsou stovky předinstalovaných her.
Zkoušel jsem zatím jenom Tekken 3 a hraje se naprosto perfektně :)
https://www.litnxt.com/products/miyoo-mini-plus-portable-game-console?variant=41196307611741