Další Coop tip - pro otrléJak víte, pořád hledám coop hry na Switch, abych odtáhl prcky od Robloxu. Konečně padla do (velké) slevy hra, na kterou jsem čekal.
Darksiders GenesisJe to akční RPGčko z klasické série. Tentokrát to není 3rd person pohled, ale izometrický odzoomovaný (styl Diablo). Hra je vyloženě stavěná na coop hru (2 hráči splitscreen). Pozor ale, je to plné krve a sem tam nechutností a vulgarity (PG 12+). Vše je odzoomované, takže to není tak vidět. Ale s dětma teda jenom jestli se toho nebojíte. Já to hraju s 10ti letým synem. Dali jsme první session a baví ho to!
Proč je to dobré pro děti?- Jedna z postav střílí z pistolí, takže může hrát bezpečněji. Táta je tank a syn supportuje.
- Obtížnost nejde nastavit (syn chce vše hrát na easy), ale je to ok. Není to těžké (zatím).
- Ovládání je ok, pochopitelné na první dobrou.
- Není to jen mlátička/střílečka, ale i 3D platforming. Takže plnohodnotný zážitek, který procvičí reflexy, zručnost a orientaci v 3D prostoru.
Na co si dát pozor:- Jak jsem psal, PG rating je vyšší, tak mrkněte na videa ať víte.
- Recenze nejsou vždy pozitivní. Menu je divné, grafické bugy a tak. Ale hratelnost je stejně nejdůležitější ;)
Darksiders Genesis | Review in 3 Minuteshttps://www.youtube.com/watch?v=vVwsVp7RgI8