• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRIShrajeme videohry s dětmi : Která hra vaše děti zatím nejvíc zaujala?
    tipy na videohry (batole?, předškolák, školák), co vás bavilo, jakou koupit myš, kontrolery, PC, tablet, nintendo, mobil. weby kde se dá učit jednoduše programovat. vtipné "didaktické" aplikace. zábava. hidden-object, tower defense, adventury, logické, RPG, turn-based souboje, sandboxy, crafting... mody do minecraftu. servery kde naše děcka můžou hrát spolu.

Web (hlašte chyby, pište texty): hry.amentum.cz

Skvělá game-based "škola" (nutno umět anglicky): recess.gg/explore
    rozbalit záhlaví
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    YMLADRIS: doplnim k Teddy Floppy Ear Mountain Adventure

#adventure #casual #hra

Toto mi pripada jako super uvodni hra i treba pro vase partnerky, pokud "hram nerozumi", "nevedely by co delat", obecne "boji se ze obrazovka vypali decku mozek". Že to můžou s dítkem zkusit. Neni tam zadny bojovy aspekt, neni tam nic skill based (v jedne zanořené minihře je potřeba rychle klikat na notičky tuším). Atmosféra je bukolicky rajská, rurální. Méďa jede na výlet za svým strejdou malířem, musí najít foťák, pak chodí po horách, řeší různé úkoly, pomáhá zvířatům... Hra hodně mluví anglicky, je potřeba aby aspoň rodič rozuměl anglicky. (Nebo polsky.)

Save 90% on Teddy Floppy Ear - Mountain Adventure on Steam
    https://store.steampowered.com/app/340300/Teddy_Floppy_Ear__Mountain_Adventure/

Dlouho jsem tehdy před lety hledala podobný typ her, ale v podstatě jsem nic moc nenašla (fakt lehká a "krásná" hra)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam