• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HOWKINGChodíme!
    JINX
    JINX --- ---
    HOWKING: Co to jsou za boty? Nemas je velke?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Tempo žádná sláva. Měl jsem brzdu. 🙃

VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    HOWKING: není to tou vložkou v té botě? třeba jestli není blbě formovaná. To by se dalo i vyměnit?
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    Evidentně umíš držet rychlost 👍
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    fakt vas obdivuju ze dokazete chodit tak rychle, ja to parkrat zkousela ale nejak mi to vubec nejde
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    a ostatně chodíme i ve středu

ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    chodíme třeba i v úterý .o)

TOULASE
    TOULASE --- ---
    HOWKING: ..dobrý tempo!!
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    HOWKING: ono nám nic jineho nezbyva nez to rozchodit :)
    ZIP79
    ZIP79 --- ---
    Podle googlu. Tak nějak odpovídá, normální chození moje + několik výletů po Praze.

ALONSY
    ALONSY --- ---
    Tady mi vždy skvěle poradíte :)
    Kam vyrazit zítra? :) Ideálně vlakem z Libně, max hodina a půl cesty, cca 20 km okruh? Jsem úplně bez inspirace.
    Libeň není úplně nutná a pro něco suprovýho si klidně přivstanu. :)
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    HOWKING: fascinuje mě, jak tu rychlost dokážeš držet. Já se ke konci už jen loudám.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    já dnes cajdal opět tam, kde D8 opouští ČR ve východních Krušných horách. tentokrát jsem zvolil delší trasu oproti ATOMIKS
    kdyby se někdo divil tý max rychlosti, tak za to můžou ovádi .o) a taky mouchy zlobí

vypadá to tam na české straně takhle nějak. je strašný sucho .o(

1KA
    1KA --- ---
    Dnešních asi 30km v krkonoších.

1KA
    1KA --- ---
    HOWKING: nestačila bych ti ani v nejmenším ;)). Blazne.
    1KA
    1KA --- ---
    Středa, Alpy, sparber. Od wolfgangsee. 2 h strmě nahoru. Dolu tou samou cestou. Nahoře vzdušná část s žebříčky. 1000 mnm převýšení. Hora vpravo.

VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    ATOMIKS: ten graf to trochu zkresluje, byla to spíš lochneska než rovina. Vzhledem k tomu, ze i kolem Prahy clovek takhle vcelku snadno udela 800m stoupani, a tohle bylo i pocitove o dost horsi, tak bych tomu i verila.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    HOWKING: podle profilu to bylo 900 nahoru, pak +- rovina a pak 900 dolu. na těch 2700 bys potřeboval hodně velkou zubatici.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    no byl by to kuriózní výkon .o) ani ne o tom stoupání (sic tebou navrhovaný 30° kopec je strašnej masakr, +- maximální sklon sjezdovek), ale na klesání bych si urval kolena

koukám že to, co níže dala Vratenka, má ty nastoupaný metry nějak divně. vidím výškový rozdíl 900m a mapy.cz přitom říkají třikrát více nastoupaných.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam