• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIISCOCBD / CBG / CBN oleje. Zkúsenosti a liečba konkrétnych diagnóz.
    Téma zameraná na zdieľanie skúseností s CBD/CBG/CBN olejmi. Ich konkrétne použitie na zdravotné problémy, či už telesného alebo psychického charakteru.
    rozbalit záhlaví
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    GEE: Diky, v mezidobi sem porodila CBD star
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Jakeho doporucujete vyrobce?
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Konopí jako lepidlo proti koronaviru. Oregonská státní univerzita objevila zvláštní chování kanabinoidů – VTM.cz
    https://vtm.zive.cz/clanky/konopi-jako-lepidlo-proti-koronaviru-oregonska-statni-univerzita-objevila-zvlastni-chovani-kanabinoidu/sc-870-a-214384/default.aspx
    RESOLUT
    RESOLUT --- ---
    Léčba konopím trošku jinak, než je aktuálně běžné.. Doporučuji ke studiu asi všechny videa :)
    Presentation – Výzkumný ústav Cannasan
    https://vucannasan.cz/cs/presentation/
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    VSICHNIMAME: Měla jsem obecné širokospektrální i speciální na noc a usínám po nich rychleji a spím hlouběji.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    Co CBD a kvalita spánku a usínání? Funguje to nějak?
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    Co si myslite o cbd a kojeni? Nazory, clanky? Vse co jsem nasla je spis takova dojmologie.
    MIISCO
    MIISCO --- ---
    SRNECEK: Mne konkrétne to na úzkosť celkom pomáha. Ale nemám ju diagnostikovanú, iba proste keď mám v živote občas sračky, CBD ma dokáže uvoľniť. Skús a uvidíš, je to dosť individuálne.
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    Ahoj, dnes mi psychiatr zminil CBD, sam pry to zminuje s rozpaky. Lecba deprese, uzkosti - zmineno ve spojitosti s uzkostmi. Zkusenost?
    VETE
    VETE --- ---
    PAKOS: Pokud jsi pochybný prodejce všeho možného, pak jsi si zvolil velice vhodné ID ;)
    PAKOS
    PAKOS --- ---
    kdyby mel nekdo zajem o produkty tak se mi ozvete
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    VETE: Tak v tom pripade to neni chemicky to stejny a nemelo by se tomu tak rikat.
    VETE
    VETE --- ---
    Já bych rád podotknul, že je velký rozdíl mezi přírodnim melatoninem a syntetickým.
    Lidé mladší padesáti let by měli rozhodně užívat ten přírodní, což je mam dojem nějaký extrakt ze šťávy z višně. Ten syntetický je dobrý pro starší lidi, ale u mladších může jeho konzumace snad narušit tvorbu toho originálniho u lidí v šišince. Tak ňák mi to bylo prezentovaný, už se přesně nepamatuju, google kdyžtak určitě doladí detaily ;)
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    JUNGLER: Není lepší pro to jít do specializovaného obchodu, než do trafiky?
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    QWIFF: Nejlevnější je dodržovat spánkovou hygienu a cirkadiánní rytmus.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    JUNGLER: Melatonin koupíš normálně v lékárně bez předpisu https://www.lekarna.cz/vyhledavani/?query=melatonin
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    QWIFF: Mně třeba melatonin hrozně rozseká. Nemůžu se vůbec pak probudit ráno
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    QWIFF: Melatonin je ale na předpis ne? A cbd si prostě koupím v trafice.
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    QWIFF: Zkusim, dik!
    QWIFF
    QWIFF --- ---
    STILL_PRIMITIVE: Melatonin poslouží stejně a levnějc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam