• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIISCOCBD / CBG / CBN oleje. Zkúsenosti a liečba konkrétnych diagnóz.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    MOODYCAT: Staci si procist par postu nize
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MOODYCAT: Jo a chci olej/kapky, nic kourit nebudu :D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Shanim CBD, ale nevyznam se v tom.
    Hlavnim smyslem je mit to na spani, diky stresu v praci mam problem spat (vubec usnout a nebudit se kazdou hodinu).
    Poradite, prosim?
    SM3
    SM3 --- ---
    Máte někdo zkušenosti s drogovými testy za volantem? Užíváte někdo pravidelně CBD a prošli jste drogovými testy?
    Přemýšlím jestli ty test jsou schopny oddělit detekci THC od ostatních canabiodů?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    dlouhdoobě užívám medihemp
    CBD Complet 5% olej v kapslích 750mg 60ksCO2 extrakce MEDIHEMP
    https://www.cbdshop.cz/cbd-complet-5-olej-v-kapslich-60ks-co2-extrakce-medihemp

svádím na něj že jsem zvládal projít celkem bez ztráty kytičky první rok covidu kdy jsem k tomu ještě pečovala o umírající mámu.

Cílení psychická stabilita a porucha pozornosti, tam to není 100% - v okamžiku kdy jsem přetažená a nebo k tomu ještě je pylová sezona, tak je lepší piracetam.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    CMLKA: ja jsem cca pred rokem a pul zacal s 15% full spectrum od I am CBD a u toho jsem zustal, vyhovuje mi. Mivaji ho treba na pilulce, casto mivaj akce (ted stoji treba zrovna 589), navic jsem si ho platil benefitama :) po zacatku uzivani mi vyrazne zlepsil kvalitu spanku, utlumil moje tendence k nespavostem a v lednu, v minuly praci tradicne nejsilenejsim mesici v roce, jsem byl jak vymenenej, mnohem lip jsem zpracovaval vsechen tlak a stres. I jsem na to tehdy dost lidi privedl. Pak jsem sam po par mesicich od pravidelnyho uzivani celkem upustil a ted se k nemu zas vracim.

Jinak teda zbytkovy thc je pro me spis nocni mura, to se bojim, ze nekde nalizu pri silnicni kontrole a budu resit nesmysly s policajtama pak. Coz se teda obcas bojim i u cbd, co zbytkovy thc neuvadi.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    FRONEMA: netusim, ale asi to otestuju...
    Mam ted CBD star 10% a teda mam pocit, ze to nic nedela, kazdopadne tata doporucuje zacit s 5% tak nevim, co myslite?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    CMLKA: pise ze 0.1% myslis ze se to jakkoli pozna?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Jo a konopny tata ma ted sarzi se zbytkovym THC, to by taky mohlo bejt zajimavy
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    A mate nekdo zkusenosti s necim na mentalni vykon? Podporu kreativity?
    RESOLUT
    RESOLUT --- ---
    Jo ještě vlastě zkušenost s mnohými opěvovaným TriComplexem od Fair CBD.. U mě prostě nic, nefunguje, ale u kamarádky, která měla problém dlouhodobě s řídnutím vlasů výrazně pomohl..
    RESOLUT
    RESOLUT --- ---
    ALBERT_KANOJ: Osobní zkušenost je s Zelenazeme a s Konopný táta ( https://konopak.cz/kategorie-produktu/cbdcbgoleje/) a i s Cannacare. Asi nejlépe mi funguje Konopný táta (zánětlivost, zklidnění), na kterého umím i slevu, protože ho prodávám. Ale jak jsem u přátel vysledoval, každému opravdu zafunguje jiná značka, jiná koncentrace, jiné dávkování a taky podle toho co s tím chceš řešit za problém. Jo taky jsem zkoušel CBDios, ten je super, jen na mě příliš malá koncentrace..
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    ALBERT_KANOJ: Zalezi co schanis? Olej? Tablety? Na koureni?? Ja beru tablety od Cannacare, je to cesky a kamos tam dela v laborce primo extrakci, tak tomu duveruju nejvic.
    ANDYNESTA
    ANDYNESTA --- ---
    ALBERT_KANOJ: Ahoj. Ja kupuju pravidelne https://happease.me/
    ALBERT_KANOJ
    ALBERT_KANOJ --- ---
    Ahoj všem, chtěl jsem se zeptat na nějakýž doporučení na koupi dobrýho CBD? Klidně si připlatím, nejde mi o to ušetřit, spíš o kvalitu. Mám pocit že je toho teď všude spousta, a nevím moc podle jakýho klíče vybrat... Díky za případné tipy :)
    VETE
    VETE --- ---
    LOJZEE: Stimhle konkrétnim produktem vulbec, ale CBD svět je projekt, kterýmu de v první řadě o profit a pak až o kvalitu produktu…

Nehledě k tomu, že to při týhle koncentraci bude trpký strašně a sroluje ti to nehty na nohou… já jsem osobně zastánce větších dávek menších koncentrací u cbd olejů… ta horní hranice únosnosti u kvalitních celospektrálnich olejů je někde mezi 20-25%

Jo a maj tam THV, což je jiná zkratka pro THCV aka Tetrahydrocannabivarin, tedy kanabinoid, kterej se dá sice derivovat z CBD odrůd, ale je stejně jako THCA, THC, delta9 a delta8 thc zakázanej… já sice nejsem rozhodně zastánce práskání na konkurenci ve scéně, ale jestli to tady čte někdo z Čoiky nebo SZPI, tak si klidně může Rusáky z CBDsvěta proklepnout, jestli náhodu nedělaj ňáký svoločárny za hranicí zákona ;)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Fenixové slzy CBD - 55 až 65%, + 10% THV. 5ml - CBDsvet.cz
    https://cbdsvet.cz/produkt/fenixove-slzy-cbd-55-az-65-10-thv-5ml/

nema nekdo zkusenost s temito?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    GEE: Diky, v mezidobi sem porodila CBD star
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Jakeho doporucujete vyrobce?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam