jedete nekdo ve Star atlas nebo Iluvium?
Ja si onehda koupil slusny mnozsttvi toho iluvia.. uz to teda bylo docela vysoko, ale ted je to 2x, tak jsem neco prodal a uz jsem skoro si uhradil tu puvodni investici a 1ILV mam ve staking , kde je hodne vysoky APY locknute je to na rok ale.. nebo teda ja zvolil tu nejdelsi variantu.
jen jsem zas nedodrzel precevzeti, ze budu tokeny kupovat v dipech jako je ted :) ale proste posledni dva mesice jsem se hodne rozhlizel po nejakych early blockchain hrach, o kterych jsem nevedel bohuzel driv, protoze v lete to bylo uplne idealni cas na nakup.. a ted celkem taky
jeste jsem taky neco lil do tokenu SUPER, kde typek slibuje nejakou mega hru, ale pak jsem koukal, ze uz to slibuje docela dlouho, a radeji vetsinu zas odprodal sice v dipu, kdy to bylo jen o trochu vic nez nakupni cena, ale proste mi prijde divny, ze nema ani zadnej whitepaper. Iluvium, Star atlas ma sice jen hezke trailery a whitepaper, ale to je aspon neco. u SUPER jsem zacal mit podezreni, ze je to hodne riskantni investice, kdyz o te hre nevime vubec nic... jen ze bude husta na urovni AAA her. jako chapu motivaci neodradit lidi necim predcasnym , coz se samozrejme muze stat, ze clovek spatnou prezentaci potopi duveru v to... ale precejen nejaky whitepaper by mit mohl. nebo aspon k tomu neco blizsiho rict :)