• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOJZEEblockchain gaming (NFTs)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    GORG
    GORG --- ---
    LOJZEE: zkousel jsem hustit do kamose, co ma za sebou par vernisazi, kde je problematika se prosadit dost stejna, abys neco prodal... ale imho dela zajimavy, originalni veci a s dobrym marketingem by si toho vsimli
    on na to prej ted nema moc cas to tam nahravat ale ze zkusi vymyslet nejakou serku, co by mi hodil, at to tma nahraju, ale rikam to tam musis nahrat ty a pridat tam nejaky svoje kecy k tomu (imho ty kecy okolo budou dost podstatny)
    kazdopadne jo je to dost o jmene i v ty normalni distribuci umeni

ale krz teda NFT je to lidem bliz pres ten internet a sance i pro neznamyho umelce tam asi je, ale imho to chce mit i web, facebook k te kolekci... a pak neco chytlavyho.. bud nejake echt zajimavy umeni nebo se chytnout spravnym topicem... vsechny ty bored apes, cryptopunks... ted uz je vic variaci na podobny random kombinace hlav a accessories, ale asi to furt funguje.

obecne se asi da pro umelce uvazovat jako o kanalu, kde treba nebude jeho dilo hned stat nekolik eteru, ale ze proste nekdo komu se jeho dilo libi se rozhodne ho podporit si ho jako NFT koupi.. i treba pro jeho spekulaci, ze jednou muze byt slavnej
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    i kdyz teda zda se mi, ze nejaky z tech feecek budes platit stejnak, at to bude solana nebo eth, asi minimalne za to prevedeni na ten digitalni otisk, zavedeni do databaze,storage space a tak..
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    SON1: jj, velky jmeno a velkej marketing, to je urcite spravna cesta. me by zajimalo, jestli by to mohla trochu vyvazit originalita nebo dobrej napad, ale i kdyz by clovek s necim takovym prisel, tak by to navic muselo byt tak originalni, ze by si to musel patentovat, aby to hned nekdo s lepsi propagaci neobslehnul a nevydelaval na tom misto tebe. mno, asi mas pravdu, jelikoz jsou toho uz miliony a bude to dal rust, tezko si tam nekdo vsimne tveho vytvoru, aniz bys nevenoval cas a usili propagaci nejlepe v mezinarodnim meritku.. ten solana blockchain jsem nevedel, ze uz takhle hezky funguje bez feecek, to je fajn. ono snad to ethereum taky za chvilku trosku evolvuje a ty feecka budou nizsi, jestli to spravne chapu.
    SON1
    SON1 --- ---
    LOJZEE: všechno to je o tom jak dobre to dokážeš zpropagovat, poplatkům se dá vyhnout například když pojedeš prodávat přes solanu
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    How to make and sell an NFT | Creative Bloq
    https://www.creativebloq.com/how-to/make-and-sell-an-NFT

https://opensea.io/asset/create

uz jste nekdo vytvarel/prodaval nejake NFT? nevypada to slozite, az na ty vysoky feecka v radu desitek az spis stovek dolaru, jestli to spravne chapu.. ale kdyby clovek vymyslel neco opravdu originalniho v ramci - (Image, Video, Audio, or 3D Model), rikam si, co by to muselo byt, aby to melo sanci na uspech.. prodavaj se tam tak nesmyslny a stupidni obrazky a podobny picoviny, ze si rikam, ze kdyby clovek prisel s nejakym fakt poradnym napadem na audio/video, pripadne namaloval/nadesignoval neco fakt peknyho a originalniho, ze by to treba slo prodat.. cesi jsou v tomhle dobri a umej vymejslet zajimavy veci a jen na nyxu se najde dost vyraznejch umelcu a odborniku v nejruznejsich odvetvich.. jen tak premejslim, co muze mit sanci na uspech.. zatim je asi nejzarucenejsi mit za tim nejaky poradny jmeno jako snoop dogg nebo paris hilton... ale mozna ta originalita sama o sobe by mohla stacit, hm?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    The Six Dragons - World's First Blockchain Open-world RPG.
    https://thesixdragons.com/

tohle jsme ted zkousel, openworld rpg, potencial to asi ma a na netu jsou nejaka videa lidi, co to hrajou.. v lostrelics jsem potkal hrace, co rikal, ze hraje jen LR a tohle a tak jsem to zkusil. graficky tak 20 let stary, zabugovany, neni tam moc, co delat, ale obcas clovek neco najde.. na bc hru v pre-alpha asi celkem dobry vzhledem k tom, kolik jich je. ale teda mne se do toho zatim vkladat cas nechce, i kdyz nastoupit do bc v tehle fazi s emuze pozdeji vyplatiot, pokud se hra chytne. ale nevim nevim... pokud to nekdo hraje nebo to nekdo zkusi a zalibi se mu to a bude to hrat nejak vic, muze se zde podelit o zazitky a zkusit hru doporucit, coz ja zatim nemuzu.. pikladam .rar na stazeni hry.. (vyzaduje enjin wallet)

LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    lost relics - 💰EARN $17 PER HOUR 💰PLAY TO EARN (enjin blockchain)
    https://www.youtube.com/watch?v=2RYe90RrHec
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Hry budou bránou k masovému přijetí kryptoměn - KRYPTOMAGAZIN.cz
    https://kryptomagazin.cz/hry-budou-branou-k-masovemu-prijeti-kryptomen/
    GORG
    GORG --- ---
    jakoze nektery ty reviews jakoby ani nezajimalo, co je to vlastne za hru.. a podavaj to spis z toho spekulativniho pohledu.. pritom titulek treba How to play the xy a cely video je o tom, jak poslat prachy pres metamask :)
    nektery jsou realistictejsi a strizlive hodnoti realisticnost projektu a mozny potencial.

jako ja treba jeden cas trochu paril opice, co pichaj balonky.. uz nevim nazev.. to neni krypto hra.. da se hrat i zdarma, a tak jsem to i hral.. dokazu si predstavit, ze jde udelat hry, ktere jsou nejen play to earn ale hlavne zabavne samy o sobe

tam jde o to, aby tvurci meli gameplay v prvni rade.. proto zajimava budoucnost bude asi v tech hrach, ktery budou zabavne jako takove, kde moznost treba NFT prodat je jen bonus aspekt.. ne primarni ucel. a pokud je clovek v te hre dobrej, tak si treba muze i vydelat. doted to slo asi jen skrz e-sporty
    GORG
    GORG --- ---
    YBUKO: mne docela iritovalo ty ruzny yt videa o nejake blockchain hre.. review.. kdy vlastne vetsina contentu je o tom, ze nekam posle clovek prachy... si rikam jo tak to je husta hra :) s penezma ,]

na android by mohlo byt fajn https://thetanarena.com/

zkousel jsem to jednou hrat na pc a ma to neco do sebe
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    YBUKO: To je dost možný. Já jsem v UK.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    DOOMBRINGER: koukám na to, ale google play mne to v Česku nenechá nainstalovat.
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    YBUKO: Coin Hunt World
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    LOJZEE: já našel na google play třeba primitivní skákací plošinovku pojmenovanou tuším Doge Dash, kde je v druhé NFT verzi potřeba zaplatit vstup do každé hry a pak zvládnout pro výhru 10 levelů. Přičemž to teda zvládne málokdo, poslední level vypadá nehratelně. Jako druhou věc jsem studijně zkusil Forest knighta, což je spíš nezajímavá šablonoidní pay2win tahovka s obvyklým sbíráním hrdinů, na kterou by údajně mělo být naroubované vyhrávání nějakých tokenů. Prvně je to nuda a za druhé se do toho musí klasicky peníze nejdřív nacpat, aby se člověk někam dostal.
    Na další věci koukám jen letmo, ale to NFT mi zatím všude přijde jen jako aktuálně trendujicí pastička na hráče a jejich peněženky.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    YBUKO: ja nenasel na android nic takoveho a ani by mi nevadilo, ze by se tam nedalo vylozene vydelavat, stacilo by mi, aby to bylo zabavne s nejakou moznosti nahodneho hodnotnejsiho tokenu
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Projíždím NFT hry, a mám z toho zatím silný pocit scamu / hazardu :) Což mi potvrzují různá "play NFT games and earn!" youtube videa s mladými nadšenými muži, která se tváří jako nezávislé recenze, ale spíš to asi bude všechno (nebo aspoň velká část) placená propagace.
    Našel někdo něco na android, co je reálně zábavná hra a opravdu se v ní dá bez větších investic a rizik vydělávat?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam