• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    JUNGLERSteam Deck a další handheld PC - Switch je mrtvej Dejve, všechny gondole jsou mrtvý Dejve
    Diskuze ke sdílení zkušeností s různými nastaveními. Proton kompatibilita, dual boot, key bindings atd.....
    rozbalit záhlaví
    TAP
    TAP --- ---
    SUBTITLES017: ono je to defaultně nastavený dobře, ale hrabat v tom moc nedoporučuju. je to přece jenom desktop software přizpůsobenej handheldu. jsou tam controls interně nabindovaný jako klávesnice a ta je pak ve steam inputu zas navázaná na čudlíky. taky jsem do toho jednou hrábl a měl těžkou chvilku dostat se k původnímu layoutu :).
    párování je peklíčko. chrome naštěstí nemám nainstalovanej
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    TAP: no ja se nejdriv zamotal v tom, že jsem to zkoušel pustit rovnou z desktop modu (tam mi pak nefungovalo ovladani prakticky vubec), kdyz jsem se v tom vrtal, tak jsem v nastaveni odskrtnul "Keyboard as controller".. pak jsem teprve pridal do Steam knihovny a pustil z gaming modu (kde ovladani funguje uplne normalne).. ps button je klasicky na klavese "Esc", musi se tedy namapovat, že např. L4 bude Esc, což jsem udělal, ale tím, jak jsem v nastavení nemel zaškrtuté "Keyboard as controller", tak mi to stejně nefungovalo.. no přišel sem na to, ale někdy mám pocit, že bych měl dělat testera, protože tak, jak já dokážu jednoduché věci zkomplikovat a posrat, to se jen tak nevidí.. :-D

to, že při párování s psn nefungovalo vkládání odkazu po přihlášení z Chrome (okno se v něm automaticky otevíralo i přesto, že mám nastaveny Firefox jako default), byla už jen třešnička na dortu.. sral jsem se s tím asi dvě hodiny :D
    TAP
    TAP --- ---
    SUBTITLES017: nastavení PS tlačítka je defaultně levej trackpad, ne? teď si uvědomuju, že funguje trochu zvláštně, asi nefunguje standardní long press jako na PS, ale to mi na remote sessions nějak moc netrápilo
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    TAP: byl trochu boj s přihlášením do psn a nastavením ps tlačítka, ale chiaki ng funguje moc dobře, tak asi taky zůstanu u toho..
    TAP
    TAP --- ---
    SUBTITLES017: pouzivam chiaki ng, instaloval jsem primo z desktop modu z toho discovery storu, funguje jak ma. narozdil od appky v mobilu nebo PS Portal neumí v případě slabšího připojení přehodit rozlišení streamu na nižší, tak je trochu háklivější na kvalitu připojení. ale funguje out of the box, jen spojit s konzolí. tu placenou vec jsem ani nezkousel
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    Doporučíte někdo ověřenou appku na remote play z ps5? našel jsem samozřejmě Chiaki, ale známy mi doporučuje placenou aplikaci PX Play. Nemam problém zaplatit (kdyz to neni žádné debilní předplatné), ale jestli např Chiaki (nebo jiný free SW) udělá tu stejnou práci, tak tím lépe..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    WOJTISHEK: V poho, diky, staci takhle nakopnout
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    REDSNAKE: Začaly docela naskakovat po tom, co podražili. Včera tam byl i 1TB. Mám nastavené sledování změn na stránce, tak můžu případně dát vědět, až se objeví znovu.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    WOJTISHEK: Diky, to je malej zazrak, refurbished tam nebyly uz dlouho
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    REDSNAKE: na Steamu teď dost skáčou refurbished, zrovna je tam 512GB ke koupi
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Kdybyste nekdo poustel sd oled dejte vedet, treba se domluvime
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    Mám potvrzené místo ve frontě na Steam Machine 2TB s ovladačem. Nevyužiju ho momentálně. Pokud ho někdo chcete musí se do cca 65 hodin zaplatit. Když tak do zpráv.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    JUNGLER: uvažuji, že si Frame pořídím, zkusím pár her a pošlu dál. Hodnotu si to v klidu udrží.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    NECROMAN: Ono to dává smysl. Index stál taky 30k a prodával se jako nic.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Steam Frame může být ještě dražší než Steam Machine. Únik naznačuje cenu přes 1 100 dolarů
    https://cz.ign.com/steam-frame/26277/steam-frame-muze-byt-jeste-drazsi-nez-steam-machine-unik-naznacuje-cenu-pres-1-100-dolaru
    IKARI
    IKARI --- ---
    DEEFHA: jo, je tak trochu maskovanej :D

jinak ten ovladac je supr - tohle teda bude individualni, ale zatim se mi zda ze mi fakt padne do ruky, lip nez PS nebo xbox ovladace

je to fakt maly, coz je super - co se vykonu tyce, tak to bude holt u nekterych her nastaveny na 1080p, coz teda nevypada vubec zle - na uzivani si nejnovejsich graficky nadupanych her to teda neni

ale celkove jsem dost nadsen :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    nebyl jsem si jist, zda to není jakýs DIY kabát, protože mi to přišlo hrozně nepatřičené a ono je to ofiko, to jsou věci :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    IKARI: Najs, ten faceplate ti koukám celkem ladí s okolím :-) Já vzal bez něj.
    IKARI
    IKARI --- ---
    a je doma :)

JUDE
    JUDE --- ---
    VACA: The first waves of US warehousing were estimated at roughly 20,000 units. asi tak 300000-400000 jich předprodali ....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam