• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUNGLERSteam Deck a další handheld PC - Switch je mrtvej Dejve, všechny gondole jsou mrtvý Dejve
    Diskuze ke sdílení zkušeností s různými nastaveními. Proton kompatibilita, dual boot, key bindings atd.....
    rozbalit záhlaví
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    JUNGLER: S hardwarem to nepochybně, ale tlačítka a úchyty na steam controlleru žádná sláva po chvilce mě z těch malých tlačítek brní palce. Chápu že kvůli velkému důrazu na tuchpad byl menší prostor pro 4 tlačítka, ale i po letech co ho mám mi moc nesedl. Možná degenerace z xbox controlleru nebo je něco špatně. Rozhodně doufám že jako přenosná konzole se to bude dobře držet v ruce na hodiny a hodiny hraní. :) To nemluvě o pohledové vzdálenosti atd...
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    PETRPEDROS: Já se moc nebojím. Tyhle zařízení byly jejich začátky. Po zkušenosti s Indexem si myslím, že se s hardwarem naučili dobře pracovat :)
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    No mám ten jejich úžasnej steam controller a taky ho přestali vyrábět asi po dvou letech... Snad to nedopadne stejně jako se steam machine které skončilo dřív než začalo. A to jsem se taky těšil.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    NAVARA: no dobře, tak snad na vánoce :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WOJTISHEK: v dubnu to máme my, co jsme si to rezervovali během prvních pěti minut :)
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    JUNGLER: rezervoval jsem si v druhé půlce července, tak očekávám, že v dubnu nejdříve, pokud se jim podaří v únoru rozjet distribuci, rezervoval jsem si 512GB verzi. A hodně se těším na tu dokovací stanici, mohlo by to vyřešiz můj problém s nákupem PC kvůli hrám (Mac family) :)
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    btw... už ukázali krabičku a vypadá dost pěkně :) imho hodně skvělej přístup od Valve. Přiložit rovnou k zařízení věc, kterou by si tak či onak tak 90% zákazníků klidně koupila zvlášť.
    Steam :: Steam Deck Deposit :: Steam Deck Case - 512GB
    https://steamcommunity.com/games/1675180/announcements/detail/3122680206608729959
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Zdravím :) já jsem dost fanboy i když jsem přístroj ještě v ruce neměl. Každopádně tipuju, že to tu bude několik měsíců spíš latentní fanclub. Zajímalo by mě kolik lidí tu má rezervovanou jakou verzi. Až budu mít nějaký volný čas, tak vyrobím ankety. Každopádně já mám rezervaci 2 dny po oznámení a mám obavu že ty 2 dny mě budou ve finále stát tak měsíc zpoždění po rozjetí objednávek :D
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Těším se na to. Jsem zvědav a zajímá mě jak to bude s konkurencí jako že s hrama na mobilních telefonech, nintendo a další ruční konzole.
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

    Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam