JUNGLER:
"K čemu mít najednou nainstalovaných 2TB her?" 1) Pohled muj soucasny herni HW:
Mam doma 2x XSX na kterem hraji moje decka, 7 a 5 let. Nedavno jsem nevydrzel cekani na 2TB karty a koupil 1TB karty, protoze s 1TB defaultem porad resili co pryč a co nainstalovat. A to je rec o malych deckach.
[LAUNCHER @ XBOX - diskuze, novinky, rady, tipy a vše ostatní kolem herní konzole od Microsoftu]Na mem PC toho mam hodne, co ja vim na co budu mit o vikendu naladu a proc s tim zonglovat uninstall/install?
2) Pohled handheld:
Neumim si predstavit, ktere tituly konkretne budu chtit mit na Decku. Napr FPS me bez mysi + klavesnice nebavi. Ale zase muze byt, ze tam budu chtit i nejakou FPS na zabaveni druheho decka na navsteve u babicky, zatim se stridaji o privezeny XSX na jeji TV. Nebo to nekam budu brat s mysi a externi klavesnici? Netusim.
Stal bych urcite o zavodni hry a beat'em up (preferuji controller) a shmup (horsi, ale i jen s controllerem se jeste premohu).
Jenze zase - napr. miluji Forza Horizon 5, ale zatim to nema sdilenou cloud save pozici mezi Steam a MS a bez ni mi ta hra k nicemu neni. Mozna ale pomuze Windows dual boot?
Sam jsem zvedav...