• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUNGLERSteam Deck a další handheld PC - Switch je mrtvej Dejve, všechny gondole jsou mrtvý Dejve
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    TRAGED: ne, nesrovnávám :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SHARINGAN: Srovnavas Playable/Verified (skutrecny vyznam znate z vasich emulatoru :-) ) s hrama odladenyma a napasnyma HW na miru. Vazne?
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    GEE: Jenze to neni Apple, ale PC a Windows ovladace zatim porad nejsou.. a kdyz si poridim nejakej Steam Deck clone, tak je s woknama, a podporovany je vsechno out of box..
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    PRAASHEK: jen 3/4 :)

    jinak co se týká počtu unsupported, tak nutno pamatovat, že do toho taky spadá každá VR hra
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SHARINGAN: chceš říct, že tam nefunguje každý hentai clicker?!
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    RUTHAN: no právě že ne, počty jsou mi volný, ale tebe tady pohoršila ta 1/4 unsupported .) osobně se dívám na to, co je z mojí library playable a měl jsem to štěstí, že hry co považuju za dobrý tituly pro handheld, playable jsou... sem tam je něco co bych si rád na decku dal unsupported, tak si to zařadím na list a čekám na update protonu... ale samotný číslo "unsupported" her jako dealbreaker neberu, že si nemůžu zahrát úplně každej hentai clicker co je na steamu asi přežiju :))
    GEE
    GEE --- ---
    RUTHAN: si nainstaluj Windows a počkej, až doladí všechny ovladače.Je to škoda, přijdeš o mnoho,ale pak počítám rozchodis všechno

    To je jako stěžovat si, že všechny Steam hry nejedou na jabku.It's a PC
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    SHARINGAN: Ja se na tom divam, jako pristroj na Steam hry na cesty a tohohle pohledu to uspech neni, prilis mnoho veci nefunguje.. pokud se na to divas jako na mobilni herni platformu a zajima te pocet her, tak ano tech je hafo..
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    RUTHAN: imho si většina lidí vybírá platformu podle her co můžou hrát, ne naopak :) a 3000 playable her za pár měsíců od releasu rozhodně neni "nic moc"... Switch má v knihovně 4,5k her za pět let, myslim, že v tomhle ho Deck má našlápnuto předběhnout ještě před koncem roku... to se ale samozřejmě pořád bavíme jen o hrách přímo na Steam, na Deck si samozřejmě můžeš hodit emulátory (RetroArch je dokonce přímo na Steamu) a rozšířit si library o X dalších platforem, notabene si tam můžeš dát jiný OS... nicméně tohle jsou stejně jen obecný čísla, víc by tě mělo zajímat jaký hry jdou, než kolik...
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    SHARINGAN: Ale ten pomer jako nic moc:
    1535 - Verified
    1493 - Playable
    1322 - Unsupported
    Jako cela 1/4 unsupported.. na takovy platforme bych teda moc hrat nechtel, jako her je mraky, ale clovek ma chut na hru X a ona nepujde..
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    Steam Deck hits over 3,000 games either Verified or Playable | GamingOnLinux
    https://www.gamingonlinux.com/2022/05/steam-deck-hits-over-3000-games-either-verified-or-playable/
    KALAM
    KALAM --- ---
    Tak mi dnes dorazil email:)
    PECA
    PECA --- ---
    Pochopil bych test skla, odolnosti plastů, otěru (ošoupatelnosti) ovladačů... Ale takové to ořezávání tlačítek a úplně zbytečné rýpání ulamovákem je úplně zbytečné. Stejně tak zlomení ochranného skla v ruce, bez jakéhokoliv měření výdrže. Jasně, já vím, sledovanost = zisk.
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    JUNGLER: To je strasny :D
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    tohle video mě regulerně fyzicky bolelo :D

    Steam Deck Durability Test! - Is the 'Upgraded Glass' Worth it?
    https://youtu.be/66xbBtnxb5k
    IKARI
    IKARI --- ---
    YAZZMAN: taky ted na tom hraju fallen order, ktery si chci zahrat uz od dost dlouho, tak jsem se k tomu konecne dostal :D

    a taky mam trochu problem s R1/L1, ale nejak to zvladam a na druhou stranu zadni tlacitka jsou spasa, protoze nesnasim, kdyz musim mackat packy, coz zrovna v tom fallen orderu musi clovek delat docela casto a na steam decku si to muzu premapovat dozadu, takze parada :)
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Tak zase neco rychlejsiho.. novy nejvykonejsi kram:
    The Most Powerful Hand-Held Yet! A 12 Core CPU + DDR5 Ram! Amazingly Fast!
    https://www.youtube.com/watch?v=LbFUMDpANpc
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    Tak jsem po nejakem googleni jeste vcera zkusil nejake soft reset a od te doby zatim cajk (hodina a pul vcera, hodina dnes bezproblemoveho hrani), takze fingers crossed...

    Jinak je to za me super hracka. Je vetsi, nez jsem cekal, neni uplne nejlehci, ale nic, co by lamalo zapesti. Osobne mam problem (ale to bude platit pro vsechny takove handheldy), ze jsem zvykly drzet bezny ovladac v mnohem vodorovnejsi poloze, takze obcas zjistim, ze najednou koukam na obrazovku uplne z uhlu, protoze mi ruce sklouznou do pro me prirozenejsi polohy. Ze stejneho duvodu se mi pak trosku hur dostava na R1/L1 tlacitka. Ale neni to nic zasadniho, co by mi extra vadilo.

    Ten Fallen Order na tom bezi dobre, medium detaily na 60fps, ale v tu chvili to vydrzi na baterce tak 2 hodiny. Zaroven mi parkrat prislo lito, ze takovou hru nehraju na vetsi obrazovce, protoze fakt vypada dobre, ale zaroven si nejsem jisty, ze bych ji kdy nainstaloval a hral, nemit Deck :D

    Takze Steam Deck ve finale dela to, co ma a co jsem od nej cekal: library backlog cleaner.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    NAVARA: I tak, by to tyhle situace meli byt nejak osetreny a ty seznamy nejak strankovat a tak.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RUTHAN: Lepik je se svým počtem her zvláštní případ :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam