• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUNGLERSteam Deck a další handheld PC - Switch je mrtvej Dejve, všechny gondole jsou mrtvý Dejve
    Diskuze ke sdílení zkušeností s různými nastaveními. Proton kompatibilita, dual boot, key bindings atd.....
    rozbalit záhlaví
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BOBES: Njn, když ona ta Xbox verze je o chloupek lepší než PS2... Počkám, však oni to opraví. Zatím holt budu muset hrát na původním hardware :-)
    BOBES
    BOBES --- ---
    DEEFHA: Na tu hru jsem úplně zapomněl! A to byla moje nejhranější hra na PS2 a asi jediná závodní ever (nepočítám Speed King na C64 :)

    Tak to je škoda :( Ale třeba tady https://www.youtube.com/watch?v=KlmWy-Fr7G8 to někdo rozchodil. Jestli teda nevadí PS2 verze.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Teda, mám já to ale smůlu! Burnout 3 Takedown z OG Xboxu je asi jedna jediná hra, kterou opravdu chci mít pořád s sebou (pro případ ztroskotání na pustím ostrově) - a zrovna ta musí mít na SD problémy :-(

    Almost Black Screen on Mac M1 Burnout3 · Issue #1223 · mborgerson/xemu · GitHub
    https://github.com/mborgerson/xemu/issues/1223
    GEE
    GEE --- ---
    KAYLA: To neni o moc horsi vydrz, nez kdyz jsem hral tretiho Witchera - not bad
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    DEEFHA: Cca 100 minut v defaultu, asi nejmíň ze všeho, co jsem tam zatím hrála. Chci si pohrát s power managementem a nastavením hry, myslím, že na 2.5 hodiny by se to dalo protáhnout.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    KAYLA: Jak dlouho to vydrží? Já měl docela zklamaná očekávání i u mnohem méně náročných her, než je CP2077...
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    Začala jsem konečně hrát Cyberpunk 2077 - a rovnou na Steam Decku. Běží to krásně, jediný problém jsou texty na terminálech, co jsou prostě občas nečitelné kvůli malému rozlišení Decku a nejdou zvětšit, na rozdíl od dialogových textů :-( Další problém je výdrž na baterku, ale to beru zase pozitivně - aspoň neskejsnu u hry moc času :-)
    BOBES
    BOBES --- ---
    Umíte někdo dělat screenshoty v Desktop mode? Hraji hry z Epic Games přes Lutris a tam Steam + R1 nefunguje :(
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    JUNGLER: was der fak?



    ale vážně to bych hrál s lupou maximálně
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Deck je skvelej ale precejen trochu velikej na to aby ho měl člověk u sebe furt. Klíčenka to úplně neni :) no a pro lidi kteří by chtěli mít herní i klíčenku tu brzy budeme mít toto :)

    Rovnou jsem objednal dva kousky na multiplayer se synem :D

    https://www.kickstarter.com/projects/zepsch/pocketstar
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Dock objednany. Planovane vyuziti je na uvod jednoduche, pripojit to k 4k monitoru a (dedikovanemu) Xbox ovladaci, aby na tom mel 5yo par her, ktere rad hraje, ale nejsou pro Xbox. A aby si to na rozdil od Windows PC obsluhoval sam.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MCKIDNEY: Bude super, akorát mě sere, že právě včera jsem si vyzvedl tuhle provizorní "dockinu" :-) Kdybych býval počkal a vydržel, mohl jsem ušetřit patnáct stovek.

    https://dokovaci-stanice-a-replikatory-portu.heureka.cz/i-tec-usb-c-metal-nano-docking-station-4k-hdmi-lan-plus-power-delivery-100-w-c31nanodocklanpd/
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DEEFHA: No jsem zvedavej, cena je dobra a vcetne adapteru. Bude asi dobre pouzitelna se Surface a mozna i nejaky mensi notes.
    BOBES
    BOBES --- ---
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ...plus všechny verze kromě té nejnižší mají oficiálně Estimated Delivery: 1-2 weeks. A wébik v češtině taky nevím, jestli dřív byl: https://www.steamdeck.com/cs/
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Steam Deck Dock (sic!) je venku :-) https://store.steampowered.com/steamdeckdock
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    SID311: Tak to je hodně zajímavý.
    SID311
    SID311 --- ---
    DEEFHA: Šlo o nejvyšší model (512)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    SID311: Předpokládám, že nešlo o ten nejvyšší model. U těch nižších, hlavně u 256 GB, se teď čekací lhůta opravdu extrémně zkrátila (viděl jsem několik takových příspěvků na FB). Asi dorazily komponenty :-)
    SID311
    SID311 --- ---
    Taková historka o Steam Decku:

    Steam Deck jsem si předobjednal 24. března. Nebyl jsem si jistý, jestli ho chci, ale říkal jsem si, že pokud bych se rozhodl, že chci, tak je lepší být v řadě; zrušit objednávku lze vždy, že ano. 8. září mi přišel e-mail, že mám objednávku potvrdit. Ale pořád jsem si nebyl jistý, jestli chci Deck, tak jsem nechal lhůtu k potvrzení marně uplynout. Ale taky jsem si nebyl jistý, že Deck nechci, tak jsem si ho 12. září objednal znovu. A dnes mi zase přišel mail, že mám potvrdit objednávku. Pokud tedy nemám nějaké privilegované postavení, že už jsem jednu objednávku měl (o čemž pochybuji), tak to znamená, že čekací doba na Deck je teď asi 14 dní. Takže předpokládám, že za chvíli předobjednávkový systém zruší a Deck půjde přímo koupit.

    Problém je, že POŘÁD nevím, jestli chci Deck :D
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    JUNGLER: Jojo, zakázal jsem ji na to dál sahat, ona má celkem negativní vliv na elektroniku kolem sebe :-) Blbý bylo, že jsem toho večera shodou okolností přišel v jednu v noci a do rozbalování a nastavování jsem se pustil odhadem s asi tak třema promilema :-D Dopadlo to tak, že se mi nepodařilo přihlásit se do Steamu, nakonec jsem to vzdal a nechal to v nějakým podivným stavu. Ráno jsem pak podle e-mailů a SMS zjistil, že jsem se tolikrát pokoušel o pasword recovery, až jsem skončil s odpojeným druhým faktorem a nedokázal jsem se přihlásit už vůbec nikde, nejen v Decku :-D Takže jsem to pak v kocovině musel řešit s podporou, no parádička to byla. Takže poučení pro příště - don't drink and steam :-P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam