Steam Deck mi sklouznul z kresla na podlahu a rozbila se leva packa. Je ztuhla, nevraci se do puvodni polohy a je nejaka soupla. Zkousel jsem dle navodu SD otevrit a zkusit to vratit do puvodni pozice, jeste pred tim, nez objednam nahradni dil. Jenze jeden z vnejsich sroubu je hrozne utazenej a nedari se mi ho povolit. Mam pocit, ze jsem uz trochu strhnul zarez pro sroubovak. Je to navic ten hluboko zapustenej, takze se na to blbe pri praci kouka... Mozna mam nekvalitni sroubovak, byt to vypada, ze mam vhodny velikosti. Spis jsou ale nekvalitni ty srouby a nekdo to zbytecne utahl. Chtel jsem si z iFixit poridit sadu k vymene i se veskeryma nastrojema, s ideou, ze tam bude treba sroubovak presne ten, kterej to chce a kvalitni. Jenze ta je vyprodana. Maji akorat samotnou packu. Z podpory mi napsali, ze to muzu poslat do servisniho centra a zaplatiti pravdepodobne 112 eur za opravu... Tak nakonec asi udelam to, protoze se uplne necitim na ostranovani poskozenyho sroubu... No predstavoval jsem si tu opravitelnost trochu lip. Nebo to zanyst s nahradnim dilem do naky opravny mobilu nebo notebooku, aby mi to otevreli oni? Nebo napada nekoho nejakej jinej figl?