• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUNGLERSteam Deck a další handheld PC - Switch je mrtvej Dejve, všechny gondole jsou mrtvý Dejve
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    To bylo jen pro upresneni, Jinak receno, co bylo portovano na PS4, jako prave i ten CP2077, tak by na SteamDecku nemelo mit vykonove problem. Vykonesi CPU vyvazi i ten "preklad" skrzeva proton.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TRAGED: Pokud s tím hra aspoň nějak trochu počítá, tak vzhledem k "zanedbatelnému" rozlišení displeje Steam Decku (1280x800px) je většina AAA titulů hratelná překvapivě dobře. Ostatně SD obstojně utáhne i CP2077 a ani to nevypadá tak hrozně, jak by člověk možná čekal ¯\_(ツ)_/¯ Ne že by to byl nějaký etalon, ale víte, jak to myslím.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ( Ac teda koukam, ze SteamDeck je s GPU vykonove v FP32 s 1.638 TFLOPS nekde na 1/2 cesty mezi Xbox Ones 1,310 GFLOP v FP32 a zakladni PS4 s 1.843 TFLOPS FP32. )
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MORIARTY: Jj, na ProtonDB badge je i plugin pro Decky Loader. Člověk ví na první pohled, jak na tom hra je :-)

GitHub - OMGDuke/protondb-decky: ProtonDB Badges is a plugin for Decky Loader to display tappable ProtonDB badges on your game pages
    https://github.com/OMGDuke/protondb-decky
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Komentáře v protondb jsou taky užitečný - https://www.protondb.com/app/2215430

Včera jsem rozjel dvě hry, které mají na steamu nulovou kompatibilitu UBOAT (dá se hrát bez problémů s myší a nebo na trackpadu) a Elder scrolls online (běží bez problémů i s defaultním ovládáním, jen při tvorbě postavy je třeba párkrát vyvolat klávesnici)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Gusta velmi dobre funguje a vypada uz na puvidni PS4. Takze jak pise DEEFHA, bude to certifikaci.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    KALAM: Něco málo k tomu tady: https://steamcommunity.com/app/2215430/discussions/0/7093810350793253037/ Vždycky, když má nějaká hra Unsupported, se radši podívám do fóra. Dost často tam najdu info o tom, že hratelná v pohodě je, jen čeká na nějaké to "razítko" od Valve.
    KALAM
    KALAM --- ---
    Ahoj, máte někdo zkušenosti s hraním Ghost of Tsushima na Steamdecku? Na Steamu píšou, že je nulová kompatibilita, ale na YouTube nějaká videa visí, tak nevím, jestli koupit.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Chystam se to sepsat na nastenku, ale SteamDeck umi docela dobre Moonlight a na PC sunshine (Protoze GeForce Now na tvem PC ta NV zakazala.)

Je to dobra sluzba a s latenci doma jeste lepsi.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Teď jedu gforce now tablet a xbox ovladač. Naprostá pecka
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Jinak SD kartu resis tak, ze pouzijes adresar co je pripojeni automaticky (Uvidis v Desktop modu)

O tom jak bezi Cyberpunk:
    How Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Runs on Steam Deck - First Impressions - Steam Deck HQ
    https://steamdeckhq.com/news/cyberpunk-2077-phantom-liberty-runs-on-steam-deck/
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    [Steam Deck a další handheld PC - Switch je mrtvej Dejve, všechny gondole jsou mrtvý Dejve]
    GOG, Epic: Heroic Game Launcher
    1. Desktop mode
    2. Discover
    3. Install Heroic Games Launcher
    4. Open Steam
    5. Add non-steam app
    6. Select from the list, confirm and launch
    7. Log-in and set-up install directory to appropriate SD Card folder: /run/media/deck/Long-GUID/Heroic (Do not use mmcblck)
    8. Close Steam client
    9. Switch to Gaming mode.
    IKARI
    IKARI --- ---
    RAGULAJA: muzes vyuzit Heroic Games Launcher, ten dokaze instalovat, odinstalovat a poustet hry z GoGu a Epic Storu

Heroic Games Launcher
    https://heroicgameslauncher.com/

alternativne a ne tak "elegantne", v desktop modu muzes poustet normalne jakykoliv .exe, pokud ho pridas jako non-steam "hru" do steam knihovny - pak to pustis pres steam (desktopova aplikace), muzes tak i instalovat ... takze stahnes normalne cyberpunk z gog.com, ten instalacni exac pridas do steamu, pustis, nainstalujes, pak tu nainstalovanou hru pridas zase jako non-steam aplikaci, odstranis z knihovny ten instalacni exac a mel bys mit vyhrano - potom budes mit CP jako non-steam hru i v big picture modu vedle ostatnich her
    RAGULAJA
    RAGULAJA --- ---
    Poradíte pls nějaký elegantní způsob, jak nainstalovat na SD Cyberpunk, který mám koupený na GOGu? V CD Projekt RED launcheru mám jak Cyberpunk, tak i hry kopené přes Steam. Když ale launcher pustím ze Steamu, Cyberpunk tam nevidím :/
    PICAZSOO
    PICAZSOO --- ---
    VACA: Cože? Několik konců? Sakra!

Jinak já EZ2 považuju za HL2 EP3. It scratched that itch perfectly for me.
    VACA
    VACA --- ---
    Btw sory za asi trochu OT v tyhle diskuzi, ale mod “Entropy : Zero 2” velka pecka, kvalita..
    Hrajete za combine pesaka, hodne HL lore, super charaker, dialogy… nekolik koncu. Hodne doporucuju!
    VACA
    VACA --- ---
    TOM_HOST: Hehe, zrovna jsem ho po letech taky dal, pred asi tejdnem dojel… (akorat teda na desktopu..
    Ta hra furt ma svuj sarm, a jasne ze taky je tam obrovska mira nostalgie..
    Ale ty posledni casti pred citadelou se striderama v ulicich, z dnesniho pohledu, cirej masochyzmus :D
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    CIVETTA: Mě to po posledním updateu zatím chodí normálně, ale Stray jsem zapnout po něm nezkoušel.
    CIVETTA
    CIVETTA --- ---
    Nemáte někdo problém po posledním updatu? Včera jsem hrála Stray, pak se nainstaloval update a už kočičku nezapnu. Ukáže to controls, pak logo steam a spadne to zpět do knihovny.
    Přitom třeba Vampire survivors se spustí normálně
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    NECROMAN: Já ne, já to hraju v EN :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam