• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUNGLERSteam Deck a další handheld PC - Switch je mrtvej Dejve, všechny gondole jsou mrtvý Dejve
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Steam Game Mode Has Been Brought To The Nintendo Switch Thanks To Proton 11 ARM - Steam Deck HQ
    https://steamdeckhq.com/news/steam-game-mode-nintendo-switch-proton-11-arm/

Karta se obrací! :-]

Teď vážně. Proton na ARM je už jen krůček od Protonu na Apple Silliconu. A jak si pak povede na M5 jsem opravdu zvědav.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Bez RT a hair physx to pujde v pohode.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    jsem si stáhnul demo Pragmata na steamdeck, chci koupit plnou, tak jsem si říkal, ze vyzkousim.. no pustím co celý je to takový zasekaný, nechce se tomu, max 30fps ale prijde mi to cely pocitově jeste horsi.. no najdu si ověřený tipy na dobry nastaveni a aplikuju.. porad to je špatný. hrát se to da, ale nejede to.. říkám si doprdele vždyť ten RE engine ma frčet jako po másle.. no a pak zjistím, ze mam na pozadí puštěny ještě art of rally, který jsem nevypnul..

no takze svět je zase v pořádku a Pragmata běží 60fps nádhera… 😁
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    Když už se tady teda prodává a nakupuje - nemáte někdo náhodou doma Legion Go v pěkném stavu, který už nepotřebujete a mohl bych ho od vás koupit? Kdyžtak do pošty. Díky.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MCKIDNEY: Ach so
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    REDSNAKE: Kidney = ledvina
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    REDSNAKE: Mluv za sebe :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Se teda pridam, tez bych ho chtel, desitku nemam, muzu nabidnout ledvinu neznameho stavu
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Ta cena je parádní, ale ne, nemůžu. Čekám na Gabe Cube :-)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Shiiiit, nechce nekdo LCD? :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Valve says the Steam Machine targets 30 FPS/1080p for games to get verified on the machine, and input verification is the same as the Steam Deck; Performance is roughly 6 times that of the Deck
    https://www.pcgamer.com/hardware/valve-clarifies-whats-required-for-a-game-to-be-steam-machine-and-steam-frame-verified-but-it-just-makes-me-worry-about-the-gabecube-even-more/
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ve sleve jsem koupil tento dock, za cenu pod 1000 je to luxusni volba.
    [KAPITAN_JACK @ Steam Deck a další handheld PC - Switch je mrtvej Dejve, všechny gondole jsou mrtvý Dejve]
    Ale jsou tam lepsi volby a ofiko je taky blizko.

Pouziva cisty DisplayPort extension a podporuje i moje zvlastni monitory.
    Mechanicky je to zdatne a skvele pro me (protoze ja mam SteamDeck jako soukromy pracovni notebook).
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Valve’s Steam Machine has been delayed, and the RAM crisis will impact pricing. Valve is now aiming to launch its Steam Machine in the first half of 2026, rather than early 2026. How much will it cost, though?
    Valve’s Steam Machine has been delayed, and the RAM crisis will impact pricing | The Verge
    https://www.theverge.com/games/874196/valve-steam-machine-frame-controller-delay-pricing-memory-crisis
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GARFIELD: Škoda, že jsem svůj původní plán upgradovat letos z LCD na OLED změnil, ta cena je super. Ale člověk míní a GabeCube na dohled (snad!) mění... :⁠-⁠)
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    Nechcete nekdo OLED 512GB? Koupil jsem pred par mesici a vicemene se mi tu vali v supliku.

[Steam Deck OLED 512GB (06/25)]
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    REDSNAKE: oled 512gb

EZOP: latence žádná, určitě to zkus, maximálně jsi vyhodil 7eur, ale myslim že budeš spokojený
    EZOP
    EZOP --- ---
    SUBTITLES017: Jj HL2 byla moje první hra. Pak ještě Portal 2 (ale ten jsem ještě nerozluštil celý) a Postal 2 :-D ten jsem si chtěl dát po letech znovu. Aktuálně jedu celkem novinku Planet crafter.

Diky za reference na losseless, a latenci ovládání nepozoruješ? Asi to taky zkusím.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SUBTITLES017: Co jsi poridil? Lcd nebo oled rovnou?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: plus tedy okamžité wake up / sleep je super.. mam malé dítě a pro nějaké kratší hraní je to paráda.. a do ruky mi padne podstatně líp, než třeba ps portal
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam