• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUNGLERSteam Deck a další handheld PC - Switch je mrtvej Dejve, všechny gondole jsou mrtvý Dejve
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    TRAGED:
    Prvni instalace ukazuje vyhody a to nema ani spravne nastaveni pameti. Linix podporuje sdilenou VRAM
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MCKIDNEY: Hm, hm. Že bych teda tu PS5 fakt na něco užil ...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Toho zas bude lezet po bazarech az opadne hype, stejne jako se steam linkem a steam controllerem v1
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    MCKIDNEY: Ja ale nechci steam machine. Ten mě celkem nezajímá. Ja nutně potřebuju tem ovladač 😀
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    No, tak muzes misto toho koupit PS5 a dat si tam linux :) Seriozne mam chut najit starsi PS5 a koupit pro Steam Machine :D
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Kurva, přišel jsem o dvě hodiny později a tek bazmek už je vyprodanej 😂
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    IKARI: To jsem myslel tim ze nekonkuruji na cene. Presne tu strategii co popisujes.
    IKARI
    IKARI --- ---
    MCKIDNEY: oni spolu moc nesouperi - pokud nepotrebujes trackpady, tak se tezce nevyplati kupovat Steam Controller, a pokud je potrebujes, tak nemas jinou moznost - kdyby Valve mel udelat levnejsi ovladac, tak by tenhle museli nejak osekat, coz by neslo jinak, nez obrat ho o featury, ktery ho odlisuji - z jejich pohledu: pro vsechny pro ktere je 100 EUR moc, existuje spousta alternativ, takze proc se vubec snazit?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MCKIDNEY: 8BitDo Ultimate 2C Wired Pad for PC
    Wired a bez Gyro (Vyrazne mene funkci) 650

8BitDo Ultimate 3-Mode Controller (Nutnost prepinat mezi standarty aby jsi dosahl vsech feature)
    1600

U obou je nutne mit Xbox ci PC pro upgrade FW - coz nekoho odradi.

DuelSense a Switch 2 Pro je 1800.

Jenom k te cene. Nemyslel jsem to jako drahe = spatne. Spis ze i Sony a Microsoft maji specialni kategorii pro pokrocile ovladace za 100$
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    PRAASHEK: Je zhruba 2x alternativ, zhruba 4/3 konkurence. Rozhodne nebojuji na cene. Za me dobry.

Hlavni vyhodou je nativni podpora SteamInput - takze uz nemusime emulovat Switch Pro.

Takze cena je ok, pokud to clovek porovnava s Edge a Elite. Bude to s VATkou 2400+ IMHO
    IKARI
    IKARI --- ---
    jak ted Valve ukazuje ten svuj otevreny pristup, tak me stve, ze ostatni to nedelaji taky tak - vedle televize mam PS5, coz je vlastne taky pocitac, a kdyby na nem sel dual-bootovat linux, tak vubec nepotrebuju kupovat druhou, vlastne velmi podobnou krabici - z hlediska penez i budouciho odpadu je to situace uplne naprd, a technicky tomu vubec nic nebrani, jen to koliduje s obchodnim modelem Sony
    IKARI
    IKARI --- ---
    DEEFHA: taky :D ale doufam, ze ceny pameti pujdou dolu, a Valve bude zlevnovat spolu s tim, aby si to mohlo dovolit vic lidi
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MCKIDNEY: příznám se, že ta cena mi přijde tak nějak okay. určitě beru. nebo vymyslím kdo mi ho dá k narozkám a honem mu píšu.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    IKARI: Jo tak to jo, já počítám s koncem roku, resp. klasicky na podzim. A jdu do toho, i kdybych měl prodat poslední zdravou ledvinu, co mám :-)
    IKARI
    IKARI --- ---
    DEEFHA: ja si myslim, ze to bude mastny, ale ze to stejne vyprodaj okamzite, protoze nebudou mit moc velky zasoby - oni to potrebuji vydat co nejdrive, protoze cim dyl budou cekat, tim bliz to bude k vydani dalsi generace konzoli, a tim vic to bude vypadat jako zastaraly hardware, takze nebudou cekat, nez budou mit dostatecnou zasobu, aby pokryli celou poptavku

a myslim, ze kdyby meli moznost to vydat naraz, nebudou to delat tak, ze vydaji ovladac a pak par dni na to ten zbytek - ja jsem tak nejak porad doufal, ze kazdym dnem prijde okamzik, kdy Valve rekne "a tady to mate vsechno" - to ze ted vychazi ovladac samotny rekl bych znamena, ze Frame a GabeCube jeste tak aspon mesic nebude, spis asi dyl
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    IKARI: Já si naopak myslím, že Valve chce s předstihem otestovat reakci na vyšší cenu (byť zatím jen u ovladače). Počkejte pak ta pálka za Machine! :-D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ( V sedm večer, ať nemusíte zbytečně počítat :-) )
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A zdá se, že už zase platí že EUR==(USD+VAT). Pokud nás teda Valve na SW day nepřekvapí v košíku při chekoutu dalšími 20 EURy.

IKARI
    IKARI --- ---
    NECROMAN: tohle je trochu nemila zprava, protoze to znamena, ze Frame a Machine jeste jen tak nebudou :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam