Fallout 76, cca 123h.
Hral jsem to ciste single, pac nikoho na multak nemam a nemam ani cas v obviklou dobu, kdy muzou jini. Nicmene to celkem slo. Ze zacatku jsem se do toho nemoh dostat a prislo mi, ze musim dost grindit. Ale pak se to nejak urovnalo a docela se mi to zaclo libit. Bugy jsem prehlizel, a ze jich tam je furt strasne moc a jel jsem main a side questy (daily a eventy jsem nedelal, pac to je furt dokola).
Kazdp. dojel jsem vsechny questy a posledni co mi zbyval byl Mission: Countdown (silo site). Ta je cela v obrovskym bunkru plnym robotu. Poprve jsem to nedal moc daleko, pac mi dosli stimpaky. Po druhy jsem se zasobil vsim, co jsem mel v camlu a sel na to. O to vetsi stesti jsem mel, ze jsem potkal nahodnyho hrace, kterej se ke me pridal a byl na 2x vetsim levelu nez ja (cca 120.) Docela jsme kosili cetu dopredu a pocitam, ze jsme nebyli daleko od cile. Musim rict, ze me docela tahnul, pac jsem furt chcipal. No a asi po 10 respawnu, jsem nede v bunkru nasel v rohu dobrej Power Armor, tak jsem do nej vlezl a hra se zasekla...
Tak jsem to ragequitnul a slo to z disku a az ted dohraju Watchdogs, tak si spravim chut New Vegas. Pac F76 byla fakt traga...