• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GULAZDohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce
    GULAZ: ano deadly games, hral jsem to jak to vydavali. V te dobe jsem na tahovkach dost frcel uz od ufa ;)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GULAZ: Teď ještě upravit název a budu spokojenej :-)
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    btw. doplnil jsem zahlavi;)
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    AVATAR: tim datadiskem myslis Deadly Games? To bylo imho mnohem jednodussi nez JA1...
    GULAZ: mnohokrat i s datadiskem :)
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    AVATAR: Stejne jako Diablo 3 pro me skoncilo kampani. Chapej, ze me nebavi nekonecnej grind a repetetivni ukoly (beru to z pozice singlu). A opravdu nepotrebuju stravit x desitek az stovek hodin, jen pro to, abych dostal o neco lepsi brneni, ktery mi bude po 10ti levelech stejne k hovnu. Hraju hry primarne kvuli pribehu.

ad JA2, verim, ze jednou to dam, ale zatim asi nebyla spravna konstelace. Kdyz si tak dobrej, tak dal jsi 1ku?

SALVATOR: I feel you bro!;)
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Já xkrat během mého života zkoušel Ufo 2 terror from the deep. Jedničku jsem dohrál asi desetkrát, apokalypsou tak pětkrát, oba rebooty minimálně dvakrát a dvojku s WOTCH dokonce na legendary ironman. Ale ten terror from the deep prostě nemůžu dát za boha :D. Asi to v novém roce znova zkusím.
    SALVATOR: pribeh to ma fajn, jen to je na tech cca 100 hodin. Ja tam nasel dalsich 400 hodin contentu.

Kvuli pribehu to, pravda, necenim. Ma to ale paradni housing, craft, trading, level system a tunu pristupu k hrani, ktere vsechny funguji a daji se k nim postavit hratelny buildy. Chces behat v power armoru s obourucnim kladivem? No problem. Chces byt stealth sniper? Nebo ninja co beha s vetrem o zavod a skace pres baraky? Nebo te bavi trading a 90% casu domlouvas obchody? Be my guest...

A co je nejlepsi, ze muzes takrka libovolne mezi buildama prepinat podle eventu a nepratel v nem.

Proste ta hra (krom bugu) nema chybu a kazdej jeji aspekt je spicka ve svym oboru, kterou ladi s kazdym patchem.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    AVATAR: To je jedna z věcí, co mě na tom odrazuje, mmo sem nikdy nepřišel na chuť. Není nad singleplayer se silným příběhem.
    SALVATOR: delas chybu, je to nejlepsi mmo, co jsem hral. A hral jsem jich hodne :D
    AVATAR: a nikdy jsem nedohral Tyrany, kde jsem se svou partou nedokazal porazit posledniho bosse. Zbytek hry jsem daval s prstem v nose, ale nakonec prisel zasek.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    GULAZ: To vážně nehodlám, recenze už mě odradily dostatečně :-)
    GULAZ: jako lezes do endgame na 60 levlu bez pa a predpokladam ani zadnej build jsi nemel, natoz vybavu nebo mutace a divis se, ze dostavas na budku, az z toho kvuli crashi rage quitnes? F76 po kampani teprve zacina. Stejne jako treba Diablo 3 ci jine diablo like hry, kde jde hlavne o staveni imba buildu.

JA2 je na tebe moc tezky (omg vzdyt ja to dohral i s martial art charem).

Fakt loser. Nevim co delam a saju v tom. Tohle auditko je dost na hlavu :D

Ale ok, ja nikdy nedojel witchera 3. Pokladam ho za paradni gamesku, ale nekde ve skelidge me to vzdy prestalo bavit, bylo to moc dlouhy a prisla jina hra. Rozjel jsem to zatim trikrat, ted po ctvrty se synem, kdyz jsem za par babek koupil verzi i s datacema. Tak snad tentokrat :)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    GULAZ: Hele fakt divny - prisahal bys, ze JA2 mas nafetovano az na pudu!
    NYXALLAH
    NYXALLAH --- ---
    BURKHAR: ty očividně neprožíváš příjemný konec roku, je to vidět po celém nyxu...
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    Lehkej coming out...

Jagged Alliance 2, cca 30h
    Zkousel jsem to tak 4x a nikdy jsem nedal vic jak 1/4 mapy. Pak me dosli prachy nebo zabili vojaky nebo tak neco, uz si to moc nepamatuju.
    Strasne rad bych se do toho chtel dostat, ale nejak mi to nejde. A pri tom JA1 jsem dohral asi 10x a miluju ji! (davam si to vicemene kazdej rok na vanoce:)

GULAZ
    GULAZ --- ---
    SALVATOR: jo Preston byl uplne defaultni a bylo to zbytecne barevny, ale dal jsem to. Zvykl jsem si, ze to bylo takovy akcnejsi nez predchozi. Ale je pravda, ze pribeh urcite nejslabsi z cely serie. Kazdp. jestli jsi nedal F4, F76 ani nezkousej (pokud k sobe nemas partu lidi, pak by to asi nejak slo, pac se aspon muzete spolecne bavit tema stupiditama v nem...:)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    NYXALLAH: Tak si přelož slovo "traverse" a máš to.
    NYXALLAH
    NYXALLAH --- ---
    Tak já se taky přidám. Hraju teď Chernobylite, kterážto hra mě celkem uchvátila slušnou volností a pěkně ponurou atmosférou, takže mě teď docela mrzí, že po tom, co jsem vzal úkol ohledně najmutí Staška (nebo taknějak se jmenuje), tak se nedokážu dostat pro další indicii do pripyatské nemocnice... Všechny vokna zavřený a všechny dveře zadřený a poznámečka need to traverse mi taky nepřidala, ze zoufalství už lezu po stromech... Lakonická otázka: Už byl někdo v pripyatské nemocnici a jak? Ptám se pro kamaráda samozřejmě.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    GULAZ: Tak já se rovnou přidám s Falloutem 4. Prostě si mě nezískal. Příběh nuda, sidequesty to nevytrhnou, příšerně protivnej Preston Garvey, debilní barvičky, atmosféra nula, kreténská mapa naprosto přecpaná lokacema...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam