Já to mám posledních pár let tak, že hodně her rozehraju, ale v určitym momentu mě prostě přestanou bavit nebo tam mám nějakej zásek a prostě je na čas odložim. Některý hry mám tak odložený i nějakej ten rok. Například k tomu předposlednímu Doomu jsem se teď vrátil tak po roce a půl? A to jsem měl doomovky vždycky rád, ale nějak mě nebaví to jejich moderní pojetí. Podobnej problém mám ted momentálně s Wolfenstein The Old Blood.
Samotnou kapitolou jsou pak obří open world hry, který mám pořád rád, ale většinou si od nich potřebuju po jistý době odpočinout a pak se k ním zase po čase vrátím. Měl jsem to třeba u GTA V nebo Red Dead Redemption 2. Po určitý době už nemám chuť to hrát dál, ale když se k tomu vrátim za nějakej ten tejden, tak mě to zase baví :)
Naposled jsem odinstaloval nedohranej Ghost Recon Breakpoint. Ze začátku mě fakt dost bavil, všechno super. Ale postupem času přišel klasickej syndrom her od Ubisoftu :D Párkrát jsem se k tomu vrátil, ale pořád menší a menší chuť pokračovat dál a když mi to pak po nějakym "podařeným" updatu začlo často padat, tak to šlo z disku.