• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GULAZDohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    D1RABBIT: Prey ma docela dobrej konec
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    D1RABBIT: no tos mi vlastne pripomnel

Baldur's Gate

uz je to celkem davno, ale pamatuju, ze jsem uz byl dost daleko a nechal na tom x hodin, ale nejak sem nemohl dal. Pritom Fallouty 1,2 jsem dal bez problemu.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Njn, GTA jsem vlastně tak nikdy nedohrál, ani jeden díl :-D Ale načnul jsem poctivě všechny, snad kromě pětky. Tam už jsem si říkal, že to už fakt nemá cenu :-)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    a ještě jeden z pařanského děství... tohle jsem měl myslím originálku, ale měl jsem někdy zásek a nevyřešil nějaký puzzle nebo jsem nezvládl nějakou situaci.. ale tohle bych snad i zkusil někdy dohrát:-)

Little Big Adventure Longplay (PC DOS) [4K] [Gravis UltraSound]
    https://www.youtube.com/watch?v=1GbLmYUAOZw
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Tak hříchy dětství.. Ecstatica

Už si nepamatuji jestli kvůli quirky ovládání nebo jsem to neměl korektně cracklé, nebo jsem se to prostě nenaučil dobře ovládat...

Ecstatica | Forgotten Gems
    https://www.youtube.com/watch?v=dnOXk3QJWN8
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    JUNGLER: u ufa 2 bylo kritický naučit se humry vraždit co nejdřív těma vrtačkama a pak kombinací psí a vrtačky. to se osvědčilo i na mozky (4 borci s vrtačkami a 4 psí dokázali vyčistit základnu celkem svižně). někdy před >20 lety jsme to sfoukli v létě v labině, jeden klikal a další dva kibicovali. oproti ufu 1 tam byly hlavně na začátku strašný ztráty a bez výzkumu emzáckých kvérů ty lastní gausovky byly na nic (na rozdíl od lejzrů v 1). zvlášť koníci (tasoth?) byli hustí, přesní, chytří. a na ufu 2 mě štvaly ty stálé bitky na zaoceánských lodích.
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    RAGUPKI: fish fillets: tak do toho se nemuzu dostat vubec - jsem rad, ze je hra na linuxu a navic v cestine, ale ty pravidla jsou trochu moc slozity. hlavne pro dite, ktery se pak vzteka ze mu neco pada na hlavu. a ja vlastne taky :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SP GTA V - sice se na to chystám, ale až dohraju SP RDR2.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Dawn of War: Dark Crusade...Zatímco jsem se mydlil s Chaos marines na v jihozápadních sektorech mapy, narostl Necronům hřebínek a já pak při prvním střetu s nima zjistil, že vůbec nevím co se kurva děje...a to jsem myslel že jsem připravene na všechno. Krásně prohraná kampaň ke které už se asi nikdy nevrátím, leda v nějakém okamžiku brutálního masochismu.

Blackguards...i když natrénováno z jiných Drakensang RPG, tady se mi naprosto nepovedlo vychytat kombinace skillů pro jednotlivé postavy a první třetina hry pro mě opakovaně končila drtivbou porážkou a neschopností pokračovat v žádné z otevřených cest. Ten skill system je navíc moc vyskoej práh, než abych to chtěl zkusit znova od začátku.
    RAGUPKI
    RAGUPKI --- ---
    Nedohrál jsem asi tři poslední místnosti ve Fish Fillets. Vylámal jsem si zuby na telepatické želvě, a pak už mi nějak opadla motivace. Celkově odhaduju, že jsem v tom musel utopit mnoho desítek hodin, ale na více běhů, protože jsem se k tomu vracel. Jednou se k tomu zase vrátím a rozdrtím to...
    Screenshot nemám, ukraden z YT

Pak Shenzhen I/O, kde jsem nebyl schopen dokončit bonusovou kampaň, protože ten zatracenej level s robotickým sběračem chaluh se mi prostě nepodařilo nacpat na tu malinkou desku... Steam říká 64 hodin. Ovšem přijde den...

ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Hra na kterou jsem se dlouho těšil a pak mi po nějakých 20h hraní totálně přestala bavit, a to jsem ji měl předplacenou(u mě dost rarita) - Read Dead Redemtion 2 na PC
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Ha, takových mám dost, většinou mě hra trochu přestane bavit a když o pár týdnů až měsíců přemýšlím jestli se k ní nevrátit, tak si uvědomím, že jsem zapomněl kde jsem skončil, jaký je kontext příběhu, jaké mám zrovna předměty či schopnosti (nebo nějaký ekvivalent) a tak. Často by se mi fakt hodil nějaký tréningovo-tutoriálový mód během rozehrané hry na svižné osvěžení mechanik, klasické tutoriály jsou obvykle moc pomalé a pokročilejší mechaniky neukazují.

Z klasik co jsem zkoušel víckrát a víckrát opustil:
    Quake 1 - skvělej engine, vertikalita navíc oproti Doomu též hodně pomohla, ale spousta těch esenciálních střílecích prvků jako feeling zbraní, animace nepřátel, celková hektičnost atp. byla oproti Doomu krok dolů. K tomu bossfighty o hovně. Nejspíš se k němu ještě vrátím, ale zatím mě vždycky přestal bavit a radši jsem si zahrál nějaký source mod Dooma.

Diablo 2 - pokaždé jsem došel někam do druhého aktu kde jsem si uvědomil, že po prvním aktu hraju úplně to samé znova, jen v jiných barvách a s pár schopnostmi navíc. Hledání zajímavého lootu a promýšlení buildů postavy mě nemotivovalo dost na to, abych chtěl dělat pořád dokola to samé. Ten gameplay loop mě chvíli fakt bavil, a to víckrát, akorát jen k Andariel, pak přišla nuda a zklamání. Jednou jsem zkoušel s cizím sejvem projet konec 3. aktu včetně Mefista, ale taky mě to nepřesvědčilo.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Jo a z nějakýho mě neznámýho důvodu Red Dead Redemption 2. Vůbec nechápu proč. Ta hra přitom má všechno, co si jen můžu od hry přát. Ale přesto to pro mě bylo tak nějak meh...
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    DEEFHA: voilà :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Jinak moje největší osobní prohra je Guacamelee. Málem jsem u toho mrdnul Vitou o zeď, jak strašně mě to postupně čím dál tím víc sralo :-) Úplně absurdně dementně vysoká obtížnost, jinak parádní vizuálně i hudebně, ale přes tu "výzvu" jsem se prostě nedokázal přenést. Mrzí mě to, těšil jsem se, až už to budu mít za sebou :-D
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    DEEFHA: napsal jsem NYXovi;)
    GULAZ: ano deadly games, hral jsem to jak to vydavali. V te dobe jsem na tahovkach dost frcel uz od ufa ;)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GULAZ: Teď ještě upravit název a budu spokojenej :-)
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    btw. doplnil jsem zahlavi;)
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    AVATAR: tim datadiskem myslis Deadly Games? To bylo imho mnohem jednodussi nez JA1...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam