• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GULAZDohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    kdyz uz zminujete ty vykopavky - nikdy sem nedohral Lion King. nekde za hyenou mi hra padala (samozrejme ze sem mel nelegalni kopii) a zas tak dobry abych shanel jinou kopii to vlastne nebylo.
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    TOOMIX: To bylo ovšem peklo, tohle dohrát. Kdysi jsem se zasekl, že GTA 1 dohraju. Nedalo se ukládat, člověk musel projet celé město... dohrát třetí už byly takový nervy, že před posledním čtvrtý jsem si musel dát pauzu, která trvá dodnes.
    DR_K
    DR_K --- ---
    TOOMIX: na to konto by mohlo nekoho zaujmout, ze prehistorik2 byl zrovna par dni zpet portnut na ps vita https://github.com/v-atamanenko/blues-vita
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    TRAGED: alien legacy je boží :) dohrál jsem sice už při vydání, ale asi až na potřetí. ta hra byla správně psycho, z těch všech emzáků, útoků a plánování sáhodlouhých letů raketoplánů mi pěkně hrabalo.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Flashback Dohral jsem ho az po ctvrt stoleti na NSW. Kdyz vysel, tak jsem se nikdy nedostal ani z dzungle.
    Alien Legacy Dohral jsem az po 20ti letech v DosBOXu na nb, kdyz jsem lezel v nemocnici s pasovym oparem.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Jo a abych nezapomněl:

Dangerous Dave in the Haunted Mansion - Nikdy jsem se nedostal dál než do sklepa, kde mě vždycky zabily kurvy pavouci.

Prehistorik 2 - Nikdy jsem se nedostal dál než do toho podzimního lesa co dostanete sekyrky (6. level?). Je tam tuším jedno místo, kde je potřeba nějak skočit na pavouka a dostat se výš a tím pádem dál, ale nikdy se mi to nepovedlo.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Creature in the Well - je to moc hezká hra, ale ke konci na mě moc těžká. Dostal jsem se docela daleko a toho času nelituju. Ale někdo s míň chramlavýma rukama by si to asi užil.
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    TOOMIX: je pravda, ze 1 a 2 jsem taky nikdy nedal. Vsechny ty 3d uz pak ale nebyly problem...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TOOMIX: Hele v klidu, jsem na tom úplně stejně :-D Vždycky jsem bral GTA jako takový sandbox.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Nikdy jsem nedohrál žádné GTA. Vždycky jsem jen ničil, zabíjel a honil se s policajtama. (GTA, GTA2, Vice City, San Andreas). Ve Vice City jsem to kdysi zkoušel a skončil u mise s letadýlkama/vrtulníkama na stavbě. Ale jednou nějaké dohraju :)
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    REFLEX: hraju to od 2015 ale tentokrat uz to dam! jako bavi me to ale po tech letech se docela tesim az to po dokonceni odinstaluju :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    REFLEX: a nebavi me moc souboje protoze mi pripominaji toto
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Nedohral jsem Witcher 3 uz 3x (jako dal jsem tomu pokazdy tak 10h, nejriv na PS4 kde me nakonec unudili hodinove loadingy a posledne na PC, protoze jsem si koupil novy PC zacal hrat neco jineho a ztratil save :D)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    LORD_BIGO: je tam achievement za to, že to celý odchodíš pěšky. Ale dost vzácnej. Každopádně pokud už jsi u skůtru tak pokud se vykašleš na collectibles, dá se to dojít relativně rychle.
    LORD_BIGO
    LORD_BIGO --- ---
    Kona... 6 hodim se s tim seru, aby mi zmizel kanistr s benzínem pro skůtr. Ostatní kanistry naplnit nejdou, prej známej bug a loudni si to předtim. Nojo, jenže já sem si ho tam pohodil před dvěma hodinama.
    HONZAL: takovejch bude... jen to ne kazdej prizna :)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Koukal sem na ten final fight v FF X a vsichni si tam notujou, ze nejvic epic zaver ever :D to zaboli.

Ja prave Baldurs Gate nedal - jeste pred Irenicusem, ale nekde ke konci. A to jsem to uz sel podruhe, protoze pri prvnim pruchodu sem se taky nekde zasekl. Zabitych x hodin, pocit, ze jsem jedinej loser, co to nedotahl.
    GEE: sarevok byl jeste v pohode, irenicus ve dvojce byl jinej orisek :)
    GEE
    GEE --- ---
    BELIEVER: Dvakrat! Dvakrat jsem tu hru "dohral do konce" a skoncil u nej, proste to neslo.

Stejne tak jsem nekolikrat dojel do konce prvni Baldur's gate, ale Sarevoka jsem dostal k zemi jen jednou
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    BELIEVER: Já měl něco podobného ve Fable. Celý jsem si to prošel s postavou, kde jsem leveloval hlavně na fyzický boj a na kouzla jsem kašlal. No a finální boss se bez vylevelovaných kouzel nedal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam