• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GULAZDohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    TRAGED: ok, už se těším
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ELHO_CID: V origins uz neni Animus o hledani genetickeho potomka, ale o napojovani se primo na mumie.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ELHO_CID: v Odyssey a Valhalle jsou to vlastně už jen videa a dvě mise na malých mapách.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    BIMBAS: myslím, že už několik dílů nazpět zjistili, že tahle Animus omáčka není core gameplay, a že bude lepší jí tam dávat jen minimum. Unity už toho měl mnohem míň bež Black Flag, Syndicate ještě míň. Brzo se chystám na Origins a tam taky nečekám, že by bylo abstergo nějak podstatné pro příběh. Nebo se pletu?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    já se uplne bojim jestli nekdy udelaji ten "futuristicky" dil. Nevim jak velka budoucnost to je ale proste ten rádoby současný čas kdy si lehava do toho Animu.

Ja jsem AC moc nepropadl, hrál jsem jich víc ale dohrál snad jen 2 v Benátkách, právě zminovanou 3 v Americe a pak až Odysseu protoze mam rad Řecko
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Mimochodem ta trojka měla původně mít úpně epický konec, který by zakončil trilogii a nějak uzavřel to sraní s Abstergo. Ale pak si někdo vzpomněl, že AC jim generuje stálý přísun peněz, tak vymysleli další Abstergo bullshit a konec trojky změnili na něco, co ani konec není.
    Mě na trojce stejně nejvíc bavil začátek, kdy jsem hrál za Templáře. Když přišel plot twist a odhalení, že jsem hrál za záporňáka, a měl jsm zase hrát za debila, ztratilo to pro mě hodně přitažlivosti. Dohrál jsem jen se sebezapřením a nikomu to nemůžu upřímně doporučit.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    MEDWYN: dohrál jsem a jako by se nestalo. Ten konec byl dost nuda. Slabší díl. Čtyřka byla lepší.
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    MEDWYN: A zkoušel jsem to dvakrát, ne že bych se nesnažil.
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    Assassin's Creed 3. Nemuzu si pomoct, ale Connor me proste vubec nebavi.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Já dneska zjistil, že jsem nedohrál Untitled Goose Game. Myslel jsem, že jo, ale dneska jsem si všiml, že ajch za dohrání nemám. Takže asi počkám, až to bude ve výprodeji pod 5 Eur, a dotáhnu to.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    AVATAR: tam jsem spis myslel pribeh vsech datadisků. Ja to hral nekdy v dobe Lich Kinga z nejake battlechesty kde byly snad jen zaklad a jeden addon. Zahral jsem si paladina do 70lvlu, dal mi to nepustilo a uz jsem nepokracoval. Tim ze jsem to hral sam tak jasem ani nemel nejak duvod do toho sypat penize
    BIMBAS: wowko te mrzet nemusi, to se dohrat neda :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jinak jestli neco dohraju tak to je taky zazrak. Musi fakt chytit a zároven to byt rozumne dlouhe.

Co me z velikánů mrzí ze jsem nedohral, ale vracet se k tomu nebudu:

HalfLife 2
    Doom (dohrál jsem jen do 3. dílu)
    Witcher (všechny díly jsem rozehrál)
    Baldurs Gate 2
    World of Warcraft (hral jsem asi 3 mesice historicky)

Asi by toho bylo vic ale nepamatuju se takhle hned. Aktualni hry stejne moc nehraju, ne ze bych nechtel ale sednu si k xboxu v noci na chvili. Mam radeji intimnejsi PC hrani, ale kvuli detem jsem spis poridil konzoli. K PC se jednou vratim az neudou stat gpu jako auto.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    LUCIEN: já jsem nikdy nedohrál druhého prince. Ne kvuli tomu ze bych nechtel, ale byl na mne moc težký v dětství. Ale pamatuji se na ten pocit kdyz jsem ho videl poprvé. Okouzlila mne ta grafika po monotónní jedničce.
    PC Longplay [702] Prince of Persia 2: The Shadow and the Flame
    https://www.youtube.com/watch?v=_VM3ECIH2wA
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    DEEFHA: jojo budu. a celkem to slo, ale navod jsem pouzil nekolikrat (vezeni)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    NE7RA: Týjo, po tom jsem pokukoval, ale neodhodlal jsem se :) Dalo se to? Shadow of the Comet budeš taky hrát?
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Call of Cthulhu: Prisoner of Ice (1995)

BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    R0C3S3K: pro mě byla v dětství nejtěžší ta zavírající se brána, ke které se muselo doskákat asi přes čtyři obrazovky.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tyjo ja toho vlastne ani moc jedohral.vetsina her me prestala za dva dny bavit.a co jsem dohral,tak kdysi. napr:
    vsechny Carmageddony
    Soldier of Fortune 1
    Project I.G.I.
    point & click adventury s navodem
    trilogii Prince of Persia

od ty doby hraju jen Diablo 3 a to jsem zatim skoro 10 let) nedohral na rozdil od borcu,kteri ho dohrali ;)
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Hezkej rozhovor s autorem Prince o tom jak ten vývoj probíhal. Btw celá tahle série je úplně super.

How Prince of Persia Defeated Apple II's Memory Limitations | War Stories | Ars Technica
    https://youtu.be/sw0VfmXKq54
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam