• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GULAZDohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    REFALLENONE: To mi pripomnelo Snetinel a jeho snad 3500 levelu (ale clovek nedelal vsechnny). Nedavno jsem nekde nasel heslo na level 2800 a neco.
    TRAGED: mm jsem dohral mnohokrat, point je, ze v te dobe vychazelo dost her, ktery byly pro decka bez znalosti anglictiny, ne(do)hratelne. A taky spousta zabugovanych a nedodelanych her. A pak samozrejme tuna her na skore, tedy nekonecnych. Byly to casto one man made games a podle toho to taky vypadalo ;)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    AVATAR: Jistě že i na gumaku měli hry konec. Už Manic Miner měl "jen" 20 jeskyní. A Sabre Wulf ságu jsem i dohrál, teda až na Underwurdle. To bylo strašné peklo. Byla to i jedna z 1. her co jsem na ZXS měl a tehdejší radost z každé další dosažené místnosti je dnes nedostižná.
    REFALLENONE: ja to dost hraval s brachou na gumaku, ale tam hry casto vubec nekoncily a netusim, jestli jsme to nekdy dohraly. Jen si pamatuju, ze se clovek musel dostat co nejvys :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    REFALLENONE: Ano. Ne.
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    Když jsme u těch deep-old-school klasik, hráli jste někdo Quazatron? Hraješ za jakési tech vajíčko a kromě běžného střílení po ostatních je můžeš hacknout a ve vnitřním souboji vyhrát jejich zbraně a vybavení. Strávil jsem u toho hodiny, než jsem vůbec pochopil princip, ale nikdy se mi to nepodařilo někam dohrát. Je tu někdo, kdo to dotáh až k velikonočnímu kyberzajíčkovi (nebo čím mohla tahle divnost končit :))?

P.S.: Při googlení obrázku jsem samozřejmě našel všechno, na co se ptám, ale stejně... hráli jste někdo tuhle promakanou skoro-bych-řekl-RPG hru?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    JUNGLER: od supergiant je super aj Pyre. fantasy basketball mixnuty s visual novelou.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    JUNGLER: Hades jsem začátkem týdne začal a je to fakt pecka. Moc mě baví. Už jsem se probil do Elysia.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Já v nějaký slevě nakoupil hry od Supergiant games (Bastion a Tranzistor). Bastion mě nějak vůbec nechytl a po několikerém pokusu a asi 5 hodinách ve hře jsem ho prostě odložil. Tranzistor je ale uplně jiný kafe. Je to tak ujetě jiný a zajímavý, že mě to nechce pustit. Už se těším až to dojedu a vrhnu se na Hades.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    KLEINZACH: Ono bylo lepší to nedohrát.
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    kdyz uz sme u tech vykopavek - nedohral jsem to zejmena diky ovladani, delalo se to naprosto dementne pres F1-F??:
    Barbarian - PC gameplay
    https://www.youtube.com/watch?v=pAS99V2GzzQ
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    eh, ja to hral na monochromu hercules, tj. bud dve barvy anebo emulovana cga... bylo to jak jit ve snehovy vanici na vylet do Morie - nekam sem poslepu sel, vubec nevim kam a pak me zabili skreti (ci co to bylo) :) v barvach sem tu hru videl vlastne az ted
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    RUDOLF: pamatuji si to dodnes, jak jsem si tu trilogii chtel koupit a neudelal jsem to a tim padem taky nehral :/
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Dalśí z hříchů mládí

Ishar 2 - Messengers of Doom 1993 PC
    https://youtu.be/QFgoHdWTOsc
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PRAASHEK: jj v nejnovejsim DLC. Pereš se tam s Vauxhallem
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    PRAASHEK: musis si vzit Iveco a nalestit aspon naraznik protihybridnim olejem
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BIMBAS: tak v Eurotrucku je na začátku souboj s gryfem? To bych měl znovu zkusit asi... :)
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    GORG: Euro/American Truck Simulator jsou skvělej relax při poslouchání zajímavých podcastů, doporučuju. A jako bonus jsou to hry, které dost dobře ani dohrát nejdou :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam